67

ДртПрч

преди 2 години

Вкъщи всички го пробвахме тоя вирус и нищо ни няма. Ще се въздържим вкупом от ваксините, докато можем. Ако трябва, ще лъжем и мамим.

66

Анонимен

преди 2 години

За борба с-у нещо което не съществува!! Тоест, създаден вирус в лаборатория от тези които искат да намалят населението ,създадат кризи ,нов световне ред и бироботи, и сега решение ваксини.План, по който се движат.Ама как може някой да вярва на тази измислена пандемия то да беше само тя- всичко в което живеете тук е измама.ОТКЪДЕ ЗНАТЕ ЧЕ ТОВ АКОЕТО ВИ КАЗВАТ И ПОКАЗВАТ Е ИСТИНА?! НЕ ОТГОВАРЯ НА ВАШАТА ЛОГИКА! САМО ЛЮБОВТА Е РЕАЛНА! И Смисълът.

65

Анонимен

преди 2 години

Естественият подбор не работи. Старите много дълго живеят. Затова се появаяват вирусите.

64

Дедо

преди 2 години

Значи за какво била цялата работа !? Светът се нуждае от един върховен господар !? Казах аз , СЗО да бъде изгонено от страната и пак го повтарям !

63

Запада

преди 2 години

ни казва....като не можете да си промените цинилизационното мисене-живейте си в руския свят с Армения и Казахстан....жалбата е ме сме точно за хам

62

До 77

преди 2 години

Няма нито една лаборатория по света, която да е изолирала вируса по стандартите на Р.Кох и Ривърс! Договорът, който е подписала Бълария с медикофашистите, изрично забранява каквито и да било лабораторни изследвания на ваксината! А пък в САЩ - договора с Файзер е засекретен до 2076г. Точка. Правете си изводите сами!

61

Анонимен

преди 2 години

Ако приемем, че трябва да се ваксинират максималнен брой хора, защо не не махнат патентите? Производителите са получили публично финансиране от близо $6 милиарда за единственото спасение, което ни се проповядва нон-стоп. https://forbes/sites/niallmccarthy/2021/05/06/which-companies-received-the-most-covid-19-vaccine-rd-funding-infographic/

60

Аха

преди 2 години

Голямо драпане за централизиран контрол.

59

ФюТ

преди 2 години

Тва нещо НелчитУ Христова бас ловя ,че е някоя 90кг-120кг *** първескиня щото във Фащ такива ги вербуват .Явно има директна връзка с Козяк откъдето и пращат 33 страници нищо говорене без нито един доказан факт ,като оръжията за масово поразяване в Ирак.

58

АнонимеН

преди 2 години

СНН СЕ ЗАТИЧАЛИ ДА ВЗИМАТ ИНТЕРВЮ ОТ ПРОФЕСОР В АНГЛИЯ , ЧЕ СВЪРШИЛИ В ФАЩ :D И ГЛОБАЛНИЯ ПОДХОД БИЛ ВАКСИНАТА! САМО НЕНОРМАЛНИК МОЖЕ ДА ГОВОРИ , ЧЕ ВАКСИНАТА Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМ СЪС СИЛНО МУТИРАЩ ВИРУС И ДА ГО ДАВА КАТО ОСНОВНО РЕШЕНИЕ, ЧЕ И ДА ГО НАЛАГА НАСИЛСТВЕНО!

57

Анонимен

преди 2 години

"Но дори и вирусът никога да не бъде унищожен, имунитетът ще се подобри и светът в крайна сметка ще може да живее с COVID-19."-----Имах вируса през февруари, а двете ми седмици карантина протекоха без симптоми. Кога най-накрая ще спрете да си завирате главите в пясъка и ще разберете, че вирусът не представлява опасност за огромна част от хората и без да са били ваксинирани?

56

Муахаха

преди 2 години

за това ли 2 години сме Затворници?!

55

sss

преди 2 години

ко има?? Има 15 вида в***ксини, а 2 години и няма нито едно лекарсво, няма и единна методология на лечение! И статистиката е красноречива: колкото повече набоцнати в дадена държава, толкова повече се вдигат и случаите... Коя държава е изследвала съдържанието на в***ксините в независима лаборатория? Има ли въобще лаборатория изолирала вируса? Има ли в БГ учен, който е изследвал практически вируса или всички четат западни медии и преразказват в медиите...

54

Анонимен

преди 2 години

Създателят на ваксината д-р Угур Шахин е вече с трета доза. Има ли по-добро доказателство за безопасността и ефективността й???

53

Анонимен

преди 2 години

Вирусът ковид е дошъл и иска да остане как общ вариант на вирусите ответно за тях на обяснението вируси и всеки подобен нему ще е незабелязан понеже все той ще е явен на преден план и предназначените начини за справяне с тях все според него ще бъдат прилагани как за справяне с него как опасен и специален обобщаващ вирусите в обясненията за всички вируси сравнени с него,като единствено обяснение е,че много е разискван и изследван като метод за справяне и след него с другите представени като него.

52

Анонимен

преди 2 години

Вижте 64-70 . Това е лицето, душата, акъла на антиваксъра.

51

Анонимен

преди 2 години

Жертвите на антиваксърите са по-глуповатите хора. Според статистиката . Явно в България са мнозинство.

50

Анонимен

преди 2 години

Хора разберете, че САЩ, Китай и ЕС печатат пари яко в момента, идват лоши времена. Цените не случайно се вдигат постоянно.

49

Анонимен

преди 2 години

Света е пред финансов колапс, защо никой не говори за това, а ни занимават с глупости? Дали тая пландемия не е за отвличане на вниманието?

48

До 57

преди 2 години

Докато има луди антиваксъри няма как да се овладее пандемията. Хубавото е, че намаляват с всеки ден.Какво овладяване пък ти? От 'гадателите на кълбо' ли черпиш инфо? Същите, дето предсказваха, че при 60-70% нива на ваксиниране, сме я овладели пандемията, или че с две дози и финито на притесненията на набодените. Сега вече само 100% е изходът. И понеже знаят, че това е мисия невъзможна, яко настройват хората едни срещу други.