8

мдааааа

преди 2 години

ураааа,сега медийния мастодонт Дума ,който е без никакви привилегии ,ще си вдигне тиража от 2 000 бр на ден ,за цяла България ,на 2001 бр

7

Анонимен

преди 2 години

Спиране, бавене, репресии, неизплащане на заплати, съкращение - супер съм обнадежден за нашето бъдеще. Ето вижте примерно Хърватия наляха парите от втория вече за тях транш в бизнеса, това ще им осигури растеж и никаква инфлация и ток не може да ги плаши. Тук какво става - ами вдигат ни осигурителния праг и ще взимат заем за да вдигат пенсии, лелеле толкова зле не помня да са действали от началото на демокрацията.

6

Бабикян котило

преди 2 години

Асоциация на европейските журналисти - България !!! СМЯХ !!! Трябва да се казват Асоциация на евразийските журналисти - България.

5

така е

преди 2 години

Съгласен съм с всичко написано. Имам само една забележка, а тя е, че този т.нар. труд от много време не е медия, а един рупор на борисово-пеевската клика.

4

До браво

преди 2 години

Научи се да пишеш грамотно бе, неграмотен чалгар!

3

Анонимен

преди 2 години

ЦСКА не ги гонят ор Армията, а дължат доста повече

2

Анонимен

преди 2 години

Още не са встъпили официално във власт а вече почнаха тираничния ботуш върху медиите. Натискат ги, щото не са с вас. На всички е ясно, а това за договори за наеми и неплащане на суми са алабализми.

1

Браво

преди 2 години

Да ги искарват като не плащат , и ас искам да ползвам без пари или срещу символичен наемПравилно са им казали - привилегиите свьршиха