84

Да

преди 2 години

Последствията от управлението на Борисов ще се усещат още много години. Трудно се възстановява една рухнала държава и разединено общество.Най ми е смешно че той/ББ/ до самия край все се оправдаваше с наследството от Орешарски.

83

Анонимен

преди 2 години

Боко съм сигурен, че колкото и да е простоват, ни мислише доброто :)) Просто забрави групировката ДС, забрави, че те го издигнаха и те го свалиха...... :)))

82

Бою Тиквочето

преди 2 години

При мен литър бензин беше 1.50, сега чорапа ви го натътрузи на 2.50 и още ше скача. Усещам как ше ме молите да се върна, но вече е късно, няма да ми стигне живота да оправя бакиите на тези превратаджии., но нали съм добър ще се жертвам пак за вас ако ми цалувате ръка и ме молите като братиньо.

81

Анонимен

преди 2 години

За първото полугодие на 2021 Булгартрансгаз е получил близо 100 милиона долара (94.5) от транзит на руска газ през Турски поток.

80

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с евтината американска газ, идва ли танкера?

79

Анонимен

преди 2 години

До Монегаск - а колко беше инфлацията при Любен Беров?

78

Долу ГЕРБ!

преди 2 години

Видими резултати от 12 годишното управление на ГЕРБ!

77

Къртбовски

преди 2 години

Важна е духовната храна. Затлъстелите ковида ги прибира. Затуй даже Пеевски отслабна.

76

Монегаск

преди 2 години

Инфлацията при Бойко тиквата от последните 3-4 години която започна с поскъпването на имотите не е компенсирана от увеличението на доходите. Едно кисело мляко беше 80ст, сега е 1.20. Същото е и за хляба. За 12 години доходите и най-вече пенсиите не са нараснали с 50%.

75

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е кой ще храни Прибалтика и източна Европа. Потенциално това може да бъде само Русия, но с оглед отношението с тези държави през последните години, Русия ще бъде максимално сурова и ще налага тежки условия и изисквания за започване на разговор с тях. Ако изобщо искат да бъдат допуснати за разговор с Русия, тези страни първо ще трябва да изпълнят тежките условия на Русия.

74

Анонимен

преди 2 години

Дойде момента да платим за кефа на Боко ханъм като припкаше като псе при баба Меркел и въртеше доволно опашка като го галиха по тиквата за това, че разписа Зелената сделка! Всяко потупване по тиквата на Боко ханъм коства на българския данъкоплатец милиарди!

73

Анонимен

преди 2 години

Все по-често по германската телевизия започват да се появяват експерти с прогнози за близкото бъдеще. Те са единодушни, че нищо добро не очаква страната: предстоят единствено недостиг на гориво, дефицит дори на най-елементарните продукти и празни рафтове по магазините. Въпреки че сега е XXI век, в страната, разположена в самия център на Европа, може да започне глад.

72

Н1

преди 2 години

До Екс плоатиран Нали си Чувал лафа, кой за каквото е учил. Съветвам те да се прекфалифицираш, ако си млад. Търси нещо в публичния сектор.)))

71

Анонимен

преди 2 години

Кога пък българите са се съобразовявали с мародерите, никога ! :))) Все едно да кажа на турците в Турция какво да правят, смешно е ! :))

70

Анонимен

преди 2 години

Нали построихме балетни зали, фитнес зали, стадиони и спа центрове по селата.

69

Бай Серафим

преди 2 години

Аз купувам само стоки с червен етикет. Те свършват другите, си стоят по рафтовете. Който искад продава сваля цените. Другите лапат мухите. Сега ще кажете да ама ако всички вдигнат цените какво ще правиш? Ами ще ви кажа, да ама ако всички гласуват за депесе какво ще стане? Ами няма как да стане всички да вдигант цените , както и няма как да стане всички да гласуват за депесе.

68

Анонимен

преди 2 години

И да не забравите да благодарите на Боко ханъма, че сега всичко ви е по скъпо защото с даряването на Южен поток на Ердоган той се опита да си купи по престижно място в харема на султана! Още да ви вдигат цените! Хубаво да ви се набие в кратуните как Боко ханъма си купува с вашите пари галене по тиквата! Всяка стотинка увеличение е предплата за престижното място на Боко ханъм и ханъмите от гроб в харема на султан Ердоган! АЕЦ Белене искали,евтин ток им трябвал, ха, Боко ханъм иска да е ханъма!

67

Анонимен

преди 2 години

Безпрецедентен скок на цените на азотните торове заради енергийната криза. Президентът на Тони Уилсън CF Indurstries, най-големият производител в САЩ: "дефицитът не може да се избегне", старши вицепрезидент по продажбите Берт Фрост:"глобален спад на реколтата до 2023 година". Целият обем на заводите за азотни торове в САЩ вече е изкупен за 2022 от клиенти в Азия. "Азиатските клиенти купуват плащат веднага и не оспорват цените". Страните които не могат да купят запас от азотни торове до края на годината, 2022 г. ги очаква глад. Ситуацията с калийните и фосфатните торове е същата.

66

Анонимен

преди 2 години

Министърът на селсксото стопанство, животновъдство и продоволствията на Бразилия Кристина да Коста Диас ще посети Русия в близките дни на преговори за възможно увеличение на доставките на азотни торове от Русия.

65

Анонимен

преди 2 години

Брюксел пари не дава ли?