14

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. синдикати още не могат да се ориентират чие gyne да uзлuжат , затова сега се правят на итнересни ! Все едно , че ги е грижа за българите , в частност за учениците ,ха-ха ! Основната грижа им е да не секнат паричките , че може да се наложи де поработят , ама то затова се иска да умееш поне нещо ...

13

защо

преди 2 години

И как дискриминират децата? Делят ги на момчета и момичета ? На християни и мюсулмани? На отличници и двойкари? Само да се правим на много умни! Ама не сме! Първи по заболеваемост, първи по смъртност!

12

Анонимен

преди 2 години

Тестове, ако се правят, трябва да се правят и на сертифицираните ученици! Добре е, че тестваха, за да се осъзнаят лъжите! Все по-очевидно става, че ваксината е средство за подчиняване на народите и за печелене на пари, че "пандемията" обслужва политическите интереси на новия световен ред.

11

До 10

преди 2 години

Иска ти се да има много заразени деца?И тогава да почнеш да плюеш,че не ги тестват?Комплекси ли избиваш?

10

Леко се съмнявам

преди 2 години

Че толкова малко деца са носители на вируса. По скоро или тестовете не стават за нищо, или се вземат некоректно.

9

До Споко

преди 2 години

Тестове има да средата на януари.

8

Аз съм За

преди 2 години

Да се тестват защото така се виждат резултатите. Иначе как ще преценя детето ми дали е положително като няма симптоми!?

7

Анонимен

преди 2 години

Глупости

6

Споко

преди 2 години

Има тестове само за този понеделник - за следващия всичко минава вече навсякъде под 500 на 100 000 и или на ротационно или директно - но по последната наредба може без тестове.

5

Ами СПИН болните?

преди 2 години

Не могат така да дискриминират например децата болни от ХИВ / СПИН и те трябва да имат права и свободен достъп.

4

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че е дискриминация. Всички знаем, че ваксинираните също се разболяват, но те ще влизат в училище без да бъдат тествани. Ще стане точно като на запад с тия зелени кучешки паспорти. Заразени зелени ще заразяват навсякъде и безпрепятствено, но ще налагат нацизъм на неваксинираните, но здрави и пазещи се хора. Хайл ЕС! Добре дошли в Четвъртия райх!

3

Дарвин

преди 2 години

Каква изненада - че били тествали една шеста от всички деца в началния курс и били нощижно малко положителните! Ами много ясно, че ще са малко -- първо, защото съгласие за тестване дадоха родителите, които не са *** и антиваксъри, и второ, защото съгласие за тестване дадоха родителите, които по принцип са отговорни и не си пускат децата болни на училище! Ако беше задължително за всички, картинката щеше да е доста по-различна!

2

Анонимен

преди 2 години

Целта беше точно тази! Да има дискриминация. Като ще е фашизъм, ще е истински. Нали? Но за да не го заподозрете ще ви го приложат комунисти. А в сайтовете ще ви облъчват неграмотни ***, които не пишат, а просто превеждат статийки с чичко Гугъл или ги копират от други вестници. Днес бг, знаете ли че копирате статиите на 24 часа дословно? Плащате ли авторски права? Или вие сте над закона, а може би и над Конституцията?

1

Анонимен

преди 2 години

Не думайте! Мангъров каза същото и сега искат да го глобяват и да му отнемат правата!