235

?

преди 2 години

Защо чак сега почна полицията да работи?

234

Анонимен

преди 2 години

Ами ако е чужденка и не разбира български - какво разстрел ли? С извинение на тези които са изключение, но останалите съвсем са подивяли!

233

Анонимен

преди 2 години

Защо не избрахте Възраждане?

232

Живко

преди 2 години

Генерална репетиция преди въвеждането на задължителна ваксинация! Тогава боя, репресиите и полицейщината ще са ежедневие! Решението е само едно- тотален бойкот на фашизоидните и абсолютно безсмислени от медицинска гледна точка мерки! Ако всички граждани в метрото бяха без маски, щяха ли две ченгета да арестуват всичките и да ги бият?

231

Анонимен

преди 2 години

"не се подчиняваш на полицейско разпореждане , арестуват те . кое не е ясно на тая възмутена дето снимала" - Че 2-*** дебелака, вдигат гири на 60 килограмова женица.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 242 - И аз съм имал подобен проблем. Закъснявах за работа и виждам меторто, как идва, ама съм далеч. Нямаше много хора и започвам да бега. Направо паля шушона и бегам-бегам беегааам, колкото мога. И некъф изкача и нещо вика, ама аз му правя, да се махне, че бързам, и не го чувам, щот си дъня на Борис Дали новата песничка и оня не се маха, и кат му влязнох с ендо рамо, изфърча. И си заминах. После се оказа, че ил некъф следовател, *** боли *** ... избегах от българия.

229

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 242 - Вярваш или не, в САЩ нямат право да ти се "скарат", а всяка година стотици полицаи си губят работта, поради "скарване".

228

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 238 - От 2002-а, поти всички страни в ЕС, както и кандидатките им, значително промениха определенеито, законите и наказанията за "клевета", защото общо взето, разни богаташи позлваха всяка обида или критицизъм, за да съдят всеки, който нямаше пари за адвокат. Така че, не, няма да я съдят за клевета, освен ако не заведе дело срещу тях сясното съзнание, че лъже.

227

Анонимен

преди 2 години

Дамата е опитала да бяга от полицията след като се направила на ударена че не ги чува. И се е обадила че са и се скарали. В сащ щеше да е куршуми. Просто и липсва възпитанието

226

Анонимен

преди 2 години

До До само така - Демек, да скаат и да тормозят всички?

225

Анонимен

преди 2 години

Вирус с който се разправят полицаи, бреййй голяма заплаха ще да е този вирус

224

До само така

преди 2 години

Проблемът е, че полицията скача само на жени и деца. Страх ги е от истинските престъпнци, страх ги е от ромите, страх ги е от всеки над 60 кила. Нужна е реформа в полицията, но не се намира кой да я проведе.

223

Анонимен

преди 2 години

Пише ще жената твърдяла че полицаите я обиждали. Доколото разбирам всичко е станало на открито и има запис. В Германия при всички положение би се проело разследване и ако се окаже, че обиди няма, то я чака дело за клевета. В нормалните държави много внимават за подобни вменявания, особено към служтели на реда, които са много застрашени от клевета.

222

Анонимен

преди 2 години

До фена на всякакви античовешки мерки и действия: пий си хапчетата, едно от 100-те които взимаш!

221

Док

преди 2 години

И една мъдрост(аз не съм автора): Справедливостта е съвпадението на законите - естествения (съвестта), Божия (десетте заповеди и Евангелието) и човешкия (Конституцията и т.н.). Ако тези закони не се в съгласие, дори само на ниво общи принципи, тогава няма справедливост. Всеки от тук нататък да си прецени сам за себе си.

220

Док

преди 2 години

По-долу някой пита дали ще се държим така с полицай в друга държава, ми не, няма да се държим така, но причината е съвсееем различна. За справка, всеки който е излизал поне веднъж от границите на БГ да си спомни как са изглеждали полицаите там и как изглеждат(и се държат тук). Вида им и подхода им(на полицаите) си има реципрочна реакция. Начина по който ще подходи един английски полицай няма абсолютно нищо общо с нашите тумбаци. И риторично да попитам, ако не беше жена, а беше ром? А?

219

това е !

преди 2 години

нарушаваш закона за маските глобяват те , не се подчиняваш на полицейско разпореждане , арестуват те . кое не е ясно на тая възмутена дето снимала ? а това че били я обиждали и тра ла ла е дежурното оправдание на всички такива .

218

Анонимен

преди 2 години

За подобни глyпости изобщо не трябва да се създават такива конфликти.

217

Демократ

преди 2 години

След СОЦ-а Ви се даде възмопжност да заживеете нормално , свобода да говорите , пътувате , да правите бизнес , НО както повечето неща превърнахте това в ИЗРОДЕНА АНАРХИЯ , нямаща НИЩО общо а демокрацията ! Другите забравиха за прехода , съвзеха се и поеха правилният път - Ние още се въргаляме в калта на татрикатлъка , наглостта , простащината и безотговорността ! Ще се научим на всичко , дори и да спираме на светофари , пешеходни пътеки , но ще е по много труден и болезнен начин защото сме НИЕ !

216

Анонимен

преди 2 години

МВТ-то е разграден двор откакто го пое многоимотен пияница