133

Точно там

преди 2 години

До до 152 от славянин ти е проблема, че няма как да ги разбереш тези неща, това вече го доказа пред мен, доказваш го и пред всички тук от доста време, които имат глави на раменете си за нещо повече от равновесие. Четенето на подходящи материали не ти е силната страна, определено, особено преди да покажеш пред всички, че не разбираш материята, която обсъждаш. Айде лека вечер и чети повечко как стоят нещата и тогава замърсявай пространството......

132

до 152 от славянин

преди 2 години

Съдейки по ''обективните'' ти ''научни'' постове мога лесно да определя нуждата ти от специални потребности!

131

До до 100 от славяни

преди 2 години

Не знам дали си чувал, че има такива хора, едни около 3-5% от населението, които изобщо не изграждат траен имунитет. Освен това има възрастни хора и други хора с компрометирана имунна система. Освен това има "арбайтъри", които идват от други държави. Колко са се вдигнали случаите в Гибралтар? А я виж колко са умрелите! Тук трябва да плачем, че ВСЕКИ ден умират българи, на брой колкото 3 "автобуса с македонци" от катастрофата.

130

Напротив

преди 2 години

До за денонощието 10% или 20% от случаите за едно денонощие и 30% процента ваксинирано население нямат нищо общо, базата за сравнение просто е различна. Това е все едно да сравняваш градуси с килограми.......

129

славянин

преди 2 години

Отровите щяха и да ни ''спасяват'' и да ни ''освобождават'', а се оказа, че не правят нито едното, нито другото! Лошото за ''спасителите'' ни е че торбата с лъжите им отдавна е празна!

128

На база "познан

преди 2 години

До до 147 от славянин ти не бих казал, че можеш даже приблизително да определиш аз с какви "нужди" съм. Хора като теб разчитат единствено на упражняване на дезинформация по отношение на стадото, обикновено подтиквани или от личен интерес или от психично разстройство (последните ги има в излишък, особено тук)....

127

за денонощието

преди 2 години

Статистиката много точно показва, че 20% от тестваните са" ваксинирани" и 10% от починалите също са "ваксинирани". Фактите нямат нищо общо с математиката и смятането на процентите.

126

до 147 от славянин

преди 2 години

А ти защо ми приличаш на алтернативно надарен с особени нужди!?

125

до 126 от славянин

преди 2 години

А ''ефективно имунизираните'' с ''противоковид'' ваксините не само продължава да е носител и радпространител на заразата, но и продължава да се разболява, хоспитализира и да умира! Толкова е ''ефективно имунизиран''! Реално е не ''ефективно'', а дефективно имунизиран!

124

Анонимен

преди 2 години

Ако един човек разнася заразата, той не е имунизиран.Може да е ваксиниран, но не е имунизиран. Всичко друго са добри пожелания и фантазии из опери.

123

Знаеш ли, вече

преди 2 години

До до 140 от славянин ми приличаш на избягал от някоя секта или на арабски терорист с промит мозък в името на някоя болна кауза. Психичния ти профил перфектно отговаря на това........

122

Никога няма

преди 2 години

До Анонимен144 да спрат ваксинираните да се заразяват, това вече пришка ми излезе на пръстите да го пиша. Но в страните с висок процент ваксинирани починалите са сведени до минимум.

121

до 140 от славянин

преди 2 години

Даже и концлагеристите все някога ще се вдигнат на бунт срещу ''спасителите'' им! Когато лъжите на нашите ''спасители'' и ''освободители'' гърмят една по една и все по-силно и най-тежко хипнотизираният ще се събуди от наркозата!

120

До Анонимен 140

преди 2 години

Опасни? Вие? Хахахаха. За кой да сте опасни? Хахахаха.

119

Ако математиката ти

преди 2 години

До Анонимен 139 беше силна страна, щяха да ти бъдат ясни някои неща.......

118

До до Анонимен 117

преди 2 години

Това, че не знаете как се мери ефективността на ваксината в популацията, а гледате цифри, означава, че ги гледате неправилно. 10% от починалите са ваксинирани, което е информация, но тя сама нищо не казва. Това е един факт. И НЕ означава, че при 25% ваксинирани от тях близо 1/3 умират от вируса. НЕ. За да се сметне правилно трябва да се съотнесе към общата популация. И ако (можете да) направите сметката, ще видите, че ваксината е около 95% ефективна срещу смърт от ковид.

117

Анонимен

преди 2 години

Разберете, че когато ни ваксинират на 100%, ще обявят, че това не върши работа и ще наложат пълни локдауни навсякъде. Така ще бъдем под цялостен контрол и няма да сме опасни. Нарушаващите локдауните ще бъдат изпращани в концлагери. Ако мислите, че е невъзможно, погледнете какво става в Китай.

116

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден по 20% ваксинирани влизат в статистиката от тестовете за заразени и 10%ваксинирани са сред умрелите за денонощието. Според "умниците" ваксъри, това нормално ли е при положение, че има 30% общо "ваксинирани" в България?

115

Ами и аз това

преди 2 години

До Анонимен му казвам, но той просто е крив човек, с такива обикновено някой възпитател си е имал проблеми в детството им. Но се оправят с правилна медикаментозна терапия, има разработени цели програми за лечение в психодиспанасерите....

114

Анонимен

преди 2 години

"Ефективно ваксинираният човек е имунизиран. Той не е разпространител"-----------Кой те излъга, че не е разпространител? Вземи прочети малко по темата и тогава се изказвай. Кой донесе омикрон по самолет в Европа? Ваксинираните.