202

Анонимен

преди 2 години

Децата понесоха най-тежката несправедлива част от т.нар. мерки!!! Незаслужено и неоправдано ги пращат в рискова среда, за да може тия, които управляваха да ходят на мол и кафе!!!! Оставка! Веднага!

201

Анонимен

преди 2 години

СТАМАТОВ ЗАЩИТАВА БИЗНЕСА НА ФИРМИ СВЪРЗАН С ДОСТАВКИ И ЕКСКУРЗИИ, НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО.

200

УЧИТЕЛ

преди 2 години

До 206Абсолютно вярно.Учителят е с вързани ръце. Не можеш да пишеш двойки, не можеш да го изгониш от час, ученикът до 4 клас не може да повтаря класа. Учениците особено в ромските училища си знаят правата, но задълженията-не!

199

Анонимен

преди 2 години

Образованието е в криза , датираща преди появата на вируса. Сега просто някои обстоятелства изкристализираха. Цялата концепция на БГ образованието трябва да се ревизира, не само физическото присъствие/отсъствие на децата.А със статии като тази, нокой просто извлича дивиденти пак на гърба на деца ,учители и родители.

198

Стига вече

преди 2 години

Децата понесоха най-тежката несправедлива част от т.нар. мерки!!! Незаслужено и неоправдано ги затвориха вкъщи, за да може тия, които гласуват да ходят на мол и кафе!!!! Оставка! Веднага!

197

Той ли дава съвети?

преди 2 години

Точно този преди местните избори през 2019 година изпрати писмо до всички родители на ученици от 119 училище, в което ги призовава да гласуват за него и посочва номера на преференцията си! Наказание няма, защото Карнобатският "директор" вече общински съветник от ПП ГЕРБ! Поредната генно модифицирана тиква!

196

Анонимен

преди 2 години

И как този Стаматов смята да накара родителите да дават пари от джоба си за тестове. Няма ли да излезе малко скъп един учебен ден, ако на всеки 48 часа родителите трябва да плащат тестове. И като откажат да плащат, какво мисли Стаматов по въпроса. Аман от такива, като този Стаматов. И той ми бил директор на училище. Да, наистина ни очаква тежко бъдеще, ако всички директори на училища са като този Стаматов.

195

Анонимен

преди 2 години

Ами как няма да е съсипано образованието, този директор подкрепяше 12 години шайка..та на еднокнижника, за ректора на СУ пъкбда не говорим изобщо. какво онразование - само краж..би и кору..пция

194

До Чоко

преди 2 години

Точно защото дъщеря ти и други като нея са всяка вечер по заведенията, трябва да са затворени училищата. Цяла вечер се клати някъде, а на другия ден разнася в училище. Образовай си я сам.

193

Анонимен

преди 2 години

Тези ако не са разбрали децата чакат да завършат и повече да не се върнат тук.Преди 20 години си мислехме - България има някакъв шанс, днес смело мога да кажа - заминавайте и не се връщайте.

192

Щирлиц

преди 2 години

Браво другари!След 31 години демонокрация,как успяхте да забележите,че образование в България няма!?

191

Алекс

преди 2 години

Я пуснете децата във ваканция да си починат преди празниците.Ще учат догодина.Има време.

190

А ла Радев

преди 2 години

Мното ме дразни,вечно назидава.

189

ОНЗИ

преди 2 години

Този човек прави страшна и много точна оценка на образователната ни система - идва момента когато нашите лекари инженери икономисти и др. ще бъдат *** в буквалния смисъл на думата !!! А това е СТРАШНО за БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ !!!! Необходимо е пълно разследване и наказателна отговорност на виновните И СПЕШНИ РАДИКАЛНИ ДЕЙСТВИЯ - всичко кадърно и можещо ДА СЕ ВДИГНЕ НА КРАК и се осигурят всички необходими обстоятелства за действие !!! На този свят всичко се заплаща !!!!

188

Анонимен

преди 2 години

в Бантутистания, образованието не означава нищо от 1944г. всички бяха натикани в кюпа и с уеднаквени заплати. само малко богоизбрани от управляващата партия живееха и живеят добре. така, че тук имат значение само връзките и познанствата. ако бяхме като запада или дори чехия, нямаше една фризьорка все още да изкарва колкото лекар. така или иначе, завършващите тук или ще стана нечии роби, или ще емигрират, пак да са роби. освен ако нямат правилния шурей или баджанак

187

анонимна

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛ 196 Ела ти,Читател,да напишеш сумати двойки или да изпъдеш някой гамен от училище.Родители веднага обжалват пред регионалните управления на образованието,включват се социалните,закрила на детето и т.н и т.н. Явно живееш на друга планета и не си разбрал,че БГ ученикът сега има ПРАВА и няма задължения,а учителят точно обратното.И родителите имат ОГРОМЕН принос за това!

186

анонимна

преди 2 години

Браво,г-н Директор! Всичко много точно го казахте.Само че такива некадърни министри като Кацаров и Денков,когото новите "месии" се канят да оставят да съсипва образованието,не слушат нито вас,нито учителите,нито родителите.Крайно време някой открито да заяви,че дистанционното обучение е най-пагубно точно за големите ученици,защото именно те се изкалпазаняват и си карат онлайн ваканции без край.Много малък % от тях са достатъчно отговорни и зрели да учат пълноценно в такава среда.

185

така

преди 2 години

Няма как вече да ви вярваме,че мислите за здравето на децата ни,след като цяла сутрин учениците чакат с часове, на студа, един до друг, в грипно време...за тестове, които родителите ще платят.В същото време служителите в държавните институции си седят на топло, с безплатни /платени от нас/ тестове...Значи не ви трябват тестове, направени пред всички, а по добре - в лаборатории...

184

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Откакто преди четвърт век СДС-Шайката изкорми държавата,окраде спестяванията на хората и прокуди всички млади и образовани на Запад, българското образование освен бетонджии и кофражисти ,други кадри не е в състояние да подготви .

183

Bili

преди 2 години

дето се вика - то тва не е Бъг, а Фийчър...аре...кой учил - разбрал