100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125Айде вземи се информирай! На Бойко магистралите са си озаконени, не им се налага преправяне наново! Нито са толкова скъпи! Този участък го открива Станишев без да има Акт 16!!! Има симки за тези дето не могат да четат! 17км.-32милиона ЕВРО прогнозно. 96милиона ЕВРО крайна цена и няма акт за магистрала. Следва същия път! Няма виадукти, пътни възли и подлези. Следващите 17км.Бойко-100млн.ЛЕВА! С виадукти, пътни възли и подлези, корекции на ел.мрежа и решни корита!!!!

99

Анонимен

преди 2 години

То си личи, че не я строил Боко тая отсечка. Още е здрава след толкова години. Магистралите на Боко се разпадат след 2 години и са за основен ремонт.

98

Бойко Борисов

преди 2 години

Магистралите ми са злато!! Буквално!!

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 "Бойо строи магистрали, строи..А накрая се оказа, че това не са точно магистрали." Кутевчетата от няколко дни яко пишете за "Бойо" и се чудим всички защо, като тая отсечка я е строил Станишев?

96

Анонимен

преди 2 години

Аз, дето с нищо не съм свързан с управление и поддръжка на пътищата знам, че не е магистрала. Само от картите в интернет и публикациите. Тази, дето 6месеца е начело на регионалното министерство не знае какъв е статута на отсечката! Това не ти е някаква си пътна отсечката, като тази между с.Владимирово и с.Мърчево!!!

95

Анонимен

преди 2 години

Бойо строи магистрали, строи..А накрая се оказа, че това не са точно магистрали. Здраве да е нали си напълни нощните шкафчета с кюлчета. Да му мислят тези след него.

94

ДДРОнег

преди 2 години

Е, нищо де, нали цената му е колкото на поне две магистрали !!!

93

Анонимен

преди 2 години

Как може 8 месеца тая посрана баба, да говори само празни приказки и нищо да не свърши. Все едно е страничен наблюдател, а не министър.

92

валяк

преди 2 години

е айде бе комитоВА ,почвай ти да строиш истинските магистрали .

91

Анонимен

преди 2 години

Бойко, дека са ти магистралите бе?? Дека са магистралите?

90

Анонимен

преди 2 години

Комитова реши проблема като сложиш ограничение 60км/ч

89

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че не е магистрала. Това е двулентов път с 4 пръста асфалт. Това не е магистрала, магистрали има в Германия, Франция...

88

факт

преди 2 години

Няма магистрала. Им междуградски път. Брашното гърми! Не го пресявайте!

87

Анонимен

преди 2 години

Не са необходими документални проверки - достатъчно е да минеш с кола по нашите магистрали, за да разбереш, че не са магистрали...

86

Ужас

преди 2 години

То цялата ни държава и нация е измислена!! Те за магистралите се притесняват!!всичко се краде у България дори и децата от малки се учат да крадът!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Комитова изобщо има ли книжка и кара ли кола? Това, че има знак за максимална скорост не означава, че трябва да се кара с толкова. Популистка бабеса, Рашков няма ли да и нахлуе в хралупата на проверка, или тези проверки са само за избрани. Освен това какви са тези мрънкачи дето и управляват, дали сме ви властта решавайте проблемите или сте уволнени, лично аз тази веднага бих я разкарал, търся хора способни да решават проблеми.

84

Анонимен

преди 2 години

Дека са ни магистралите?

83

Рашков

преди 2 години

До Шеф Манчев Как ме опровергават, като цял нов мандат спечелих на Парашутиста. Значи си върша работата много добре. Дамаджаните са колатерална от усилената ми дейност по конфискуване на алкохол от разни недобросъвестни граждани, сварили повече ракия отколкото могат да изпият. Аз им помагам.

82

трудно

преди 2 години

Учи бе Комитова учи , като не знаеш как стана министър то и президента не знае а *** си мълчи.

81

Анонимен

преди 2 години

До ан те такааа "Опаааа, а баце Буби викаше:Ей, глейте к'ква магистрала съм ви напраил....." А колко пъти ще напишеш тая лъжа днес, и защо изобщо се налага да лъжеш така? :) Това НЕ Е магистрала, и я е строил ...... "баце Станишев".