22

Анонимен

преди 2 години

Хитрата сврака с двата крака. Ако не беше демокрацията им щяха да са много по-напреднала страна и нямаше да са постоянно разделени. Нека бай дън да продължава в същия дух.

21

Анонимен

преди 2 години

Бай Данчо това постигна, велик е.

20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз лично искам чернокожите да превземат Белият дом и да настане весела анархия. И мисля,че точно това ще стане. Искам хамериканците да станат роби на чернокожите и да бачкат по 24 часа в бананови и захарни плантации. Искам също така САЩ да бъдат оградени некак си с некаква много бодлива тел . Нещо такова искам. Искам да се избият помежду си.

19

Анонимен

преди 2 години

Дори либерастична гнида го е осъзнала това. На нормалните хора им е писнало от трансджендър либерастия, дегенератии, поедерунглещини, талетни чинии инсталирани в Белия Дом, колапс на икономиката и цялото общество....ами писна ни. Време е да се отедлим от синята помийна яма.

18

Рушофилски трол

преди 2 години

АзиатскитеСлафяни чакат това от 1917, а то каква стана....сСсР то е в историята от 30+ години.

17

ШибиРиби

преди 2 години

Предаде агенция ТАСС позоваваща се на вестник Правда

16

Конфуций

преди 2 години

Това е естествения край на повечето империи.

15

Дори да е така

преди 2 години

Никой не се вълнува особено, но аз лично бих се радвал. И е хубавото е, че не съм само аз. Пожелавам им успех в цепенето и разцепването.

14

Алекс

преди 2 години

До Анонимен15 Абсолютно автономни области в една държава не може да съществуват.Иначе каква държава са?

13

Анонимен

преди 2 години

До АлексТе пак може да са една държава, но с различни абсолютно автономни области, които да не се намесват една в друга, така ще избегнат стреса и конфликтите, убийствата, всеки да си знае неговата къща(област) и да се разпорежда сам в къщата си.

12

Алекс

преди 2 години

Няма как да стане.Когато южните щати се опитаха да се отцепят избухна война и останаха във федерацията

11

Коментатор

преди 2 години

Много заблуждаващо заглавие от рода Неймар аут от ПСЖ, а той контузен или водеща новина за Левски, но този от Лом. И други подобни бисвери от гььола БГ

10

кретен

преди 2 години

До SS народния съд ще е за вас русофилистите които не направихте на първо место по смърт в света и на последно по стандарт на живот, изрооодииии

9

това трябва да стане

преди 2 години

сащ трябва да са две или повече независими дръжави с различни управленски системи, за да продължат напред иначе ще дълбаят дъното много много дълбоко още

8

SS

преди 2 години

Все пак ми е чудно ,ако това се случи ,в чий ръце ще попадне ядрения арсенал на суперсилата ? По всяка вероятност ще стане като бившия СССР ! Държавата ще продължи да съществува ,но някой щати ще получат независимост и ще станат отделни държави !

7

Анонимен

преди 2 години

Точно така! ЕСССР вън!

6

SS

преди 2 години

Сепаратизъм в USA има от много време ! Още от времето на гражданската война ! Обаче искам да видя разпада на ЕС ! После ще устроим Народен съд за евроатлантиците и тия дето ни набутаха там !

5

Анонимен

преди 2 години

Няма да е лошо и Руската и Американската Губерня да се разпаднат. Прекалено алчни станаха тези империалисти

4

Анонимен

преди 2 години

В Тексас и Флорида има движения за независимост.

3

Анонимен

преди 2 години

До Няма да се разпаднатТази тема се говори от няколко години насам, дали ще се случи, се съмнявам, но може би ако се разделят няма да има такива пререкания и стрес у хората!