53

.....

преди 2 години

дискриминация и мафия

52

Анонимен

преди 2 години

По-жалко нещо не бях виждал... значи са можели да дават с 20% по-високи заплати досега, но не са го правили...

51

Анонимен

преди 2 години

Принципно съм "ЗА" ваксинацията, но да унижаваш по такъв начин служителите си и да ги делиш, защото не си съгласен с личното им мнение и позиция, е пълна тъпoтия!

50

Дискриминиран

преди 2 години

Хоп...дали правилно виждат очите ми, това е реална Дискриминация !!!Моля, съответните органи да се сигнализират !!!!Поредния наглец с нашите пари, ще се опитва да диктува правила !!!

49

Мда

преди 2 години

В тоя форум, и въобще в коментарите под всяка новина за коронавирус, лъха на ефекта на Дънинг-Крюгер. Целият народ ли страда от това? Кой е по-компетентен по въпроса? Вие, които пишете тук под новините, или учените, които работят с геноми, вируси и разработват ваксини? Дали знаете и на 1% от това, което те знаят? Със сигурност можете 0% от това, което те могат. Браво на човека! Другите ще получават просто по-малко, защото за да спазват мерки, ще трябва и да работят по-малко.

48

Пример

преди 2 години

Българин в Германия. Ваксиниран два пъти, чакащ трета доза. Печели 5,000? нето.Българин в България злослови и няма ваксина. Изкарва 500лв.Успех

47

Психиатър

преди 2 години

Аз съм лекуващият лекар на г-н кмета. От край време има налудности - ту си въобразява, че има смъртоносен вирус, ту си забожда карфици в ***, за които твърди че са "ваксини".Страда от грандомания и си въобразява че е спасител - често увещава персонала на клиниката, в която е настанен, да се ваксинира, повишава им заплатите и т.н.

46

Анонимен

преди 2 години

И това , ако не е дискриминация . Въпросът е чии пари иска да раздава кмета и не е ли той виновник косвено за повишаване цената на хляба ?

45

Обищина Белица

преди 2 години

Насам народе. Тук всичко е построено от ГЕРБ.

44

Синтия

преди 2 години

Герберските калинки хапят като за последно. Трябва пълни изчегъркване.

43

The Don

преди 2 години

Винаги съм ненавиждал хората,които ми дават наклон на дедовия и ме критикуват за това,че не съм част от стадото! Предпочитам да умра,отколкото да предам принципите си,а те са че никой не може да ми казва как трябва да живея!Наздраве и хубава вечер!

42

Край

преди 2 години

давайте го на комисията против дискриминация.

41

Анонимен

преди 2 години

Убеждавам се, че човешката простотия е много по-опасна от всякакви епидемии, ковиди и т.н. Предлагам за начало да изолират кмета на Белица, такъв разбеснял се и-дио-т рядко се среща.

40

Анонимен

преди 2 години

Сега шонеже са ваксинирани в кметството община Белица ще стане като швейцарски кантон.

39

Анонимен

преди 2 години

А сега разбрахте ли мили деца? Кметът на Белица мисли, че сте ***, та се пробва да ви дразни, че ако сте нормални хора, няма 20 процента увеличение за вас. Ще увеличават заплащането само на ***. Така че, завиждайте...И даже ви дава пример - ето, аз съм кмет, три пъти се набодох...Току-виж примерът на идиотията стане заразителен.

38

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните да го съдят за дискриминация и нарушаване на кодекса на труда. Не може ваксинираните да са с привилегия от неваксинираните и не може едни да ги осигурява на една заплата, а други на друга при условие, че са на един и същи щат.

37

Геле

преди 2 години

Този още ли не осъзнава, че ще го спукат от дела в съда

36

Анонимен

преди 2 години

Боже, слез си прибери вересиите. Този от Белица пръв, с трите ваксини.

35

Дора

преди 2 години

Това вече е пълна порнография, както се казва. За друго понятие с такова многопластово значение не се сещам.

34

Оле-оле

преди 2 години

С какво право, на какво основание си позволява?Заплата и бонуси се дават за извършена работа.