Снимка: БГНЕС

Кметът на Община Белица Радослав Ревански увеличава с 20 процента заплатите на ваксинираните служители, съобщава на сайта си Общинската администрация.

Ревански, който е с три дози ваксина, е апелирал за масова ваксинация, във връзка с епидемичната обстановка в страната и предизвикателството, което отправя новия щам, съобщава БТА.

"За да запазим икономиката и обществото ни е крайно необходимо да проявим граждански си дълг и да се ваксинираме. COVID-19 се оказа по-продължително и сериозно предизвикателство, отколкото очаквахме. Пандемията остави своя отпечатък върху ежедневието ни.

Призовавам всички да се ваксинират, за да бъдат избегнати всевъзможни опасности, които водят до смърт. Тези служители, които го направят, ще бъдат възнаградени с 20 процента увеличение на заплатите", е казал Ревански, се посочва още в съобщението.

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 1 месец

Хората с медицински проблем да се ваксинират вероятно на следващия етап ще бъдат уволнени, арестувани или разстреляни за да се спестят средства за лечението им.

80

Дора

преди 1 месец

Тази сутрин поне по две телевизии рекламират почина му с интервюта, без никакви забележки. При бустерна доза служителят щял да получи екскурзия.

79

Белишки урод е тоя

преди 1 месец

Те там са все такива.