254

СМЕХ...

преди 2 години

Значи Радев изобщо не верва на Кирчо и Кокорчо ,бе...МАЙ ШЕ ГИ СМЕНЯ С ЯНЕВ И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО......явно го гони параноята вече , след толкова нарушения на Конституцията и Законите на страната!

253

СТУДЕНТА Е ДЪРТ..!!

преди 2 години

НАДУШВАМ ГО ОТ 200.....

252

Фастер

преди 2 години

Радвайте се на избрания от вас цирк още малко!Тая промяна-подмяна няма да я търпиме дълго.....

251

Щрудел

преди 2 години

Важното е да остане Рашков та да дупи Баце до края на жалкото му съществувание))

250

БРЦК

преди 2 години

Тия са по *** и нагли от ГЕРБ. Много проблеми вече забъркаха дълговете на народа се увеличават с геометрична прогресия. Поредното ослепяване на хората. Всичко при тия човечета е само измама . Но споко само след 4 месеца ще ревем кански. Смъртта ни зове

249

анонимен

преди 2 години

Бени Хил и мистър Биин ни разсмиват постоянно ,друг е въпроса какво ли си мислят докато ни разсмиват и ние какво си мислим докато ги гледаме.

248

ЕСТЕСТВЕНО ,БЕЕЕ....

преди 2 години

ЗАТОВА БЕШЕ И БОРБАТА...ХА,ХА,ХАААААААА.....ЗА "РАДЕВАТА ДИКТАТУРА"!!!

247

хаха

преди 2 години

Че те каквито и да са новите министри,ще са по-добри от служебните.

246

Анонимен хейтър

преди 2 години

Кацаров наистина се доказа - постигна най-висока смъртност в Европа и втора в света. Комитова и тя се доказа - успя да спре строителството на всички магистрали и ремонтите на другите пътища.Онзи на финансите също е голям капацитет - всеки месец по половин милиард нов заем, а парите за какво отиват - никой не знае.

245

Катя

преди 2 години

Точно така! Нека да останат служебните министри на Радев. Те всяка седмица теглят по половин милиард кредит.

244

Анонимен

преди 2 години

Аха,нов бардак със стари каки!Кой се е доказал?Рашков на заплата и пенсия и 19имота,С.Янев-заплата и пенсия назначи си децата без никакъв трудов стаж на държавна хранилка с големи заплати и още многоооо....на заплата и пенсия. Ето за това никога няма да мръднат нещата,защото търпим такива..

243

Сатир

преди 2 години

"Всички застават твърдо зад незабавното закриване на специализирания съд и на прокуратурата, каквито съществуват в момента, подчерта Бориславова." - Господ проговори през уста Бориславови и обясни Божията промисъл. Блазе на всички нас, обясни всичко момето. Да му мисли Бог как ще отговаря за това сквернословие.

242

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ СА ОКРАЛИ БЮДЖЕТА РЕЧЕ КОКОР А ПОСЛЕ НЕ....

241

КЪДЕ СА БГ ДОМАТИ

преди 2 години

ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ И КОМИТОВА ТЯ Е ВИНАГИ ИЗНЕНАДАНА И ИЗУМЕНА...

240

Браво, браво.

преди 2 години

Само така, докъдето - дотам. Малко им е!

239

Анонимен

преди 2 години

До Пенсионер А КЪДЕ ОСТАНА ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ- КОЙ ГО СЛУША ДАВА НА КЪСО-СЛЕД СРЕЩАТА С НЕГО ПОСЛАНИЧКАТА НА ХАРВАТИЯ ВЛЕЗЕ В БОЛНИЦАТА ПО СПЕШНОСТ С ДИАГНОЗА ПРЕГАРЯНЕ.

238

Анонимен

преди 2 години

Правителство няма и не трябва да има.Избори до дупка.

237

Избирател

преди 2 години

Кой нормален, кадърен и успешен човек ще си остави бизнеса и работата, за да стане министър във фалиралата България. Тези от служебните правителства бяха назначени, а не избрани. Както и измислените досегашни коалиции на Борисов. С такива толитици, зависими от от бивши служители на ДС, България проведе избори няколко пъти през настоящата 2021 г. Дано през следващата да са по-малко.

236

Радой Ралин

преди 2 години

Властовият вакуум веднага бе запълнен от дъртите комунисти + малко нови Ю.Пи-та анвантюристи, които да екпериментират върху бг народа.

235

баба мара

преди 2 години

пеканов б рашков и в комитова задължително в новото правителство останалитеда напуснат