72

Анонимен

преди 2 години

Контрол, Конрол хахаха

71

Анонимен

преди 2 години

Изрично от СЗО отбелязоха че заразяванията стават в самолет!! Бежанците са пеша и неносят зарази!!

70

Ц

преди 2 години

А какво правив с БЕЖАНЦИТЕ ОТ АФРИКА? ТЕ НЕ НОСЯТ ВИРУСИ, А?

69

Ц

преди 2 години

Е, що бе? Нали там бяха двойно, тройно и дори четворно наксани???

68

Анонимен

преди 2 години

До седмици цял свят ще наложи пълно затваряне за седмици. Задава се вирус сеещ много смърт.

67

Анонимен

преди 2 години

Има да ви затварят и ваксинират докато си забравите името. Споко, конспирация е, а вие ваксъри, не вярвате в конспирация.

66

Анонимен

преди 2 години

Срещу новият щам не действат ваксините, затова се затварят държавите. Ама Българина не вярва на нищо, той е професор по всичко. И затова сме на първо място по смъртност.

65

славянин

преди 2 години

Нали в израел са масово защитени, от какво ги е страх!?

64

Е, па...

преди 2 години

Айдеее, отиде коня в реката... Следене на телефони? С оправдание - срещу тероризма? Израел, където дори с бустерна доза са боцнати много висок процент от хората, затваря границите си? Е, защо? Нали са ваксинирани? Кога за един ден успяха да направят изводи колко много е заразен новия щам, както и че заразява млади и неваксининирани? Колко са случаите на заразени с него? От тях - колко са младите и колко са неваксининираните? Чакаме инфо.

63

така де

преди 2 години

всички затварят държавите а ние каним туристи :)

62

Анонимен

преди 2 години

Тя оная германка ги купи за цяла Европа още преди да го открият омикрона. Виж само колко е умна.Машала.

61

Анонимен

преди 2 години

До 63 А ти да не казваш, че нашата здравна система и доктори са по-добри от тези в Израел? Толкова ни е добра здравната система и докторите,1е хората непрекъснато събират пари за да си правят животоспасяващи операции в Израел, Турция, Германия и т.н. Ама как ще разбереш ти, като не виждаш по надалеч от чашата с ракия и салатата.

60

Анонимен

преди 2 години

61 нашите възрастни такъв живот живеят, че им се иска по-бързо да свърши с тези цени и пенсии. Защо ги пазят от Ковид, а не от други неща.

59

До 62

преди 2 години

Плоскоземчоо, България е първа по смъртност от Ковид19 в СВЕТА ! Идкаш да кажеш, че нашта здравна система и доктори са най-лоши ли? Еййй, плоскоземец, отивай на ръба *** Света и скачай , че да не вземе Земята да ти стаме кръгла!

58

Анонимен

преди 2 години

До *** Вземи сравни здравните системи на тези две страни и тогава се прави на статистик, остроземко!

57

Плоскоземци

преди 2 години

Малко факти:Израел - 8000 починали от Ковид 19 при над 1.3 милиона регистрирани болниБългария - 28000 починали оъ Ковид 19 при под 700 хиляди регистрирани болниБългария на ПЪРВО място по смъртност от Ковид19 в Света! ***, евреите се пазят и ценят живота на всеки един гражданин, а ние си убиваме въсрастните хора и все едно нищо не е станало! Антимозъци, спрете се малко!

56

Анонимен

преди 2 години

Даже не е лошо да събере всички големи носове по земята и да си се затворят.

55

Анонимен

преди 2 години

До 13 Обяснението е просто, макар и леко фаталистично. Баба ми казваше, че за здраве не се лъже никога, защото те стига. Така и с тях - за първия път излъгаха, поради което сега идва истинският им Х. Горките обикновени хора!

54

КОН

преди 2 години

спиратор. Абе как така в тая супер зтворена и контролирана държава Израел е влязъл някой и то от АФРИКА, и то баш с тоя нов вариант езаразен?! Нещо много съвпадения станаха: близо 70 !! заразени африканци пристигат в Холандия, която най-много и най-дълго протестира срещу мерките за затваряне, два с новия щам - в Италия, пак протестираща, двама във Великобритания, където няма да ограничава хората си.

53

Анонимен

преди 2 години

Е за ко ве, нали там сте 100 про ваксинирани, дори с бустерна и гигафорс доза? Пък ако пак ви хване, ще го изкарате леко. Гаранция!