189

Анонимен

преди 2 години

Вчера мутациите бяха 32,днес са 50,утре ще са 100.Пишете каквото ви падне!

188

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Той ( ковид ) се лекува първите дни дори видяхме чудудейното излекуване на ТРЪМП ама във Б-я първите дни те лекува по телефона 70 г, леля Пена която ти е джипи и въобще като чуе че те е лепнал ковида се кръсти като свещеник и раздава антибиотици белким нещо стане ! От личен опит ви го казвам нищо не си измислям ,антибиотика го пиехме всеки ден по едно нека да има ! Лечението със монуклеарни антитела доколкото рабирам е възможно за хора който са по-хора от мен и веднага са в болницата !

187

Анонимен

преди 2 години

Кога се пръкна омикрон, кога СЗО има времето да го изследва, че и резултати да изнася?

186

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Млъкни жено ! Така или иначе нищо не каза аз като един Мангъровист ти казвам, че мутациите ще следват една след друга и много е лошо когато се бият масово ваксини по време на пандемия знам ви доводите не са верни и затова ни ваксините ще ви деистват ни нищо ,а вярващите във вас ще са все по-малко защото през ден си сменяте мнението.Във африка има държави със 30% хив позитивни със смачкан имунитет и там ще е страшен инкубатор ! А вие какво правите африканците да си останат във Африка????

185

До 209

преди 2 години

След вируса идват бактериалните инфекции!!! Ама ти откъде да знаеш?!? Въпросът е, че КОВИД СЕ ЛЕКУВА ДОКАТО НЕ СЕ Е УСЛОЖНИЛ ТОЕСТ ПЪРВИТЕ 5- 6 ДНИ. ПОСЛЕ Е КЪСНО.

184

Анонимен

преди 2 години

Тия се бяха умълчали.С ега мед им капна с тоя нов вариант! Пак почват с ла.енето!

183

Ямболски цървул

преди 2 години

207....Преди да се разболееш профилактично се консумират тези неща.Разболееш ли се,значи не си правил първото.А и всичко е индивидуална имунна с-***.И вирусните инфекции не се лекуват с анти-биотици.А доколкото знам масово е това лечение,заради което умират хора В БОЛНИЦИТЕ!!!!

182

До цървула

преди 2 години

Един и той така викаше и след 2 седмици в болница се пресели на гробищата.Иначи се лекуваше с ракия и вино.

181

Дедо

преди 2 години

Сите къде се оваксаха ......да си ударят картуните у дуваро )))) Мое па да почнат да мислят )))))

180

Ямболски цървул

преди 2 години

Червено цвекло,ряпа и ракия всеки ден....и се изстрелвате в космоса от имунитет.

179

До 199

преди 2 години

И най-веоятно ,така ковидясал си заразил сума ти невинни около теб.Аман от такива като теб.

178

Анонимен

преди 2 години

Има една подробност която не ви я казват. Ако те ваксинират но не се разболееш значи нямаш клетъчен имунитет и тогава си уязвим за вируса.Простичко е но не за проЦти учЕнИ.

177

Ямболски цървул

преди 2 години

Всичко е индивидуална ДНК.Ваксина няма да си сложа.Бях хремав 3 дни миналият месец.Ако се бях тествал съм убеден,че щях да съм ковидясал.

176

Анонимен

преди 2 години

...От алфата до омегата!

175

Bond

преди 2 години

За да замажат гафа с неефикасните Препарати, упорито наричани Ваксини, сега измислиха Омикрон. Предстои яко облъчване с този щам от све ***, като акцента от вълшебната думичка "ваксинация" ще се измести.

174

До 196

преди 2 години

Може да заразиш друг, който също да не усети. И т.н. верижна реакция без реактор. Болен си и точка. Ти нямаш думата. Те щом казват че си болен, значи СИ! И трябва да те ваксинират за да караш леко.

173

Анонимен

преди 2 години

Добре де господжа професур, какво му е опасното на повторното заразяване, когато не си забелязал първото???

172

Баба Вуна

преди 2 години

Па е тука:1. Заради 1 бълха не треба да палиш целия юрган. 2. Опре ли с адвокат, доктор или бирник работа да имаш, нема та бъде. Ром и жена какъв уюн могат да ти направат, никой друг не мое. 3.Ако се давиш има ора дето ша додат да те натискат надолу. 4. Ако чекаш некой друг да те оправя, нема да дочекаш. 5. Ако немаш нищо в глава те болат не само краката.

171

WEF

преди 2 години

Изтече календар от среща на Световния Икономически Форум. Там всеки месец има щам с име.Омикрон трябваше по план да е чак Май 2022.Очаквайте Сигма, Упсилон иии рсзбира се Омега за десерт.

170

Ямболски цървул

преди 2 години

Познавам разумни хора,които бяха диагностицирани с Ковид.Които осъзнават,че няма смисъл от ваксина,защото имат вече естествен имунитет.