136

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах що от Делта направо на Омикрон. Некой май е пропускал часовете по гръцки а? Гейбресус, чуваш ли *** ба? След ваксината тряа си транслираме директно.

135

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да се погрижим за това ваксинираните да продължат да имат имунитет", заяви председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен. Тя е убедена, че бустерните ваксини осигуряват по-надеждна защита от предишните дози и могат да предотвратят много хоспитализации и смъртни случаи.Госпожата е свободна да вярва и в спагетеното чудовище, ама ние какво общо имаме?

134

Анонимен

преди 2 години

Пробват тук, пробват там, ако стане - стане, ако не пробват с друго. Видяха, че бая риби налапаха въдицата с ваксинките, сега вече чувстват че могат да си правят с тях каквото си искат. По едно време говореха чак за свобода... сега пак се върнаха към ограниченията. Страхливите да им вярват, неваксаните все някак ще се спасяваме по селата.

133

***

преди 2 години

Странно е все пак. Различните ваксини създават различен по трайност имунитет, а и при всеки човек е различно колко време ще е с имунитет и дали ще го има. Отделно, че с всеки вариант на вируса е различно

132

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът ни е даден безплатно, свише и постоянно действа, стига да се грижите за здравето си. Биг фЕрма имунитет е комерсиален елемент на новото НЕнормално. На хваналите се на хорото опитни май мунни, нашите най искрени съболезнования.

131

До #149 Анонимен

преди 2 години

Богатите и известните ги инжектират с физиологичен разтвор. Само тези от тях, които не слушкат и пращат за проба тестове от папая, кози и тн се споминуват от ковида

130

Анонимен

преди 2 години

Вероятно на толкова месеци се оценява гарантираният от Пфайзер, Модерна и Янсен срок на имунитет срещу коронавируса. А модификациите никнат една след друга: делта, делта плюс, сега омикрон, почти сравнима по смъртност с ебола. Дето казваше ген.Годжи: яко ще се мре!

129

Анонимен

преди 2 години

Не мога да се сетя някой богат и известен да е умрял от Ковид. В световен мащаб. Само бедните ли ги гепи?

128

До #146 Всезнайко

преди 2 години

С 500 символа - трудна дискусия, но времето го показва. Умрелите там през септември за последните 4 години: 2018 - 1655 / 2019 - 1703 / 2020 - 1751 с 0% ваксвани / 2021 - 1947. Това са последните данни - чакам с нетърпение цифрата за октомври. А в УК в последните 6 месеца има аномалия - умрелите ваксинирани на възраст 10 до 59 години са 2.5 пъти повече на 100,000 отколкото неваксинираните. Гууд лък

127

Анонимен

преди 2 години

Защо не се казва колко ваксинирани са измрели в болниците?Комай процента умрели след ваксинация е много голям!

126

Анонимен

преди 2 години

Незнайко"Всезнайко"старите хора са казали,ако видиш че Евреин се е навел и похапва екскременти не му мисли и се нареждай до него,така че не ги мисли за опитни зайчета,времето ще покаже кой крив кои прав!

125

Незнайко

преди 2 години

Ваксините работят много добре за около 12-на седмици, за което време успяват да разрушат имунната ситема на ваксинираните. След това започват да действуват като троянски кон и да спомагат за заразяване на ваксинираните, които се превръщат в ходещи заразоносители, но със зелен сертификат. А една част от тях умират. Това може да се компенсира временно със бустерче, но какво ще излезе след това ще се види много скоро от опитните мишки в Израел...

124

Kade e Kuntchev

преди 2 години

да дойде да ни агитира за ваксините, че много ни липсва и без него ще го закършим.Кога и къде му връчиха наградата за доктор на годината?

123

доц. Мангъров

преди 2 години

Май никой не е разбрал. Ваксините работят твърде добре (над 120%). За да се намали тяхното действие (на 100%), се бие трета доза. Голям смях, еййй.

122

5

преди 2 години

"Трябва да се погрижим за това ваксинираните да продължат да имат имунитет", заяви председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен.хайде ваксинирани честито

121

Вирусът

преди 2 години

..се променя точно като Грипа, който също е РНК вирус. Ваксата за ковид ще е ежегодна или дори на 6 месеца. Колкото ваксината против грип е спряла грипна епидемия, толкова и тази. Някои се ваксинират, други - не. Противовирусното лечение Не е сила на съвременната медицина Въобще!

120

Анонимен

преди 2 години

До 124. Ние сме с ваксини. Пср преди пътуване до някъде си. При настаняването в хотел тест, на пети ден тест пак. Значи 4 сертификата ти трябват.

119

Анонимен

преди 2 години

Тая Урсула да си завре сертификата в ....

118

Анонимен

преди 2 години

Новото мутантче май ще занули всички привилегии досега,така че спрете да се дърляте на тема ваксинирани и неваксинирани,просто няма смисъл!

117

БАЧКАТОР

преди 2 години

И личния ми лекар и той ще е на загуба от мене! Съжалявам, д-р Христов , НЕ ВЯРВАМ ВЪВ ВАКСИНИТЕ ! Впрочем и вие докторите май не вярвате, само 25% от вас са ваксинирани в Бг.