63

Анонимен

преди 2 години

За сметка на това българските деца са първи по висене в интернет, тотално неграмотни и неможещи да четат.

62

ама

преди 2 години

набелязва6 да краде6 ли

61

доста

преди 2 години

свестни хора и професори са карали и карат такси в гладните години но ти си нарицателнои няма6 нищо общо с тях

60

Shark

преди 2 години

Нямам нищо против онлайн търговията, но определено предпочитам в магазин. Това купуване по картинка не ми харесва, ама никак. Изобщо не се знае какво точно ще получиш. Знам за права на потребителя, връщане и ала-бала ама аз няма да си тровя нервите с глупости. Затова в магазина- да го видя, да премеря ако е дреха или обувки, ако е техника да се пробва. Онлайн гледам само сайтовете и набелязвам продукти. После си ходя в магазина и често виждам, че на снимка е доста по-различно.

59

има

преди 2 години

си проверени саитове като не отговаря порьчката врьща6 и толкоз кво толковамаратонки било или квото и да било марките си имат магазини

58

и

преди 2 години

то непоискан

57

българин

преди 2 години

До: номер 73 Е да, ама то идеята не е в това купувачите да имат нюх, а търговците. Купувачът е обикновен човек и не трябва да притежава никакви качества освен пари с които да плати!Иначе не си купувач, а ти самият се превръщаш в търговец/прекупвач.

56

Анонимен

преди 2 години

Защо пазаруването онлайн има предимства? Например, в града, в който живея не се намират магазини с качествена аудио техника или добри туристически екипировки. Обаче в онлайн магазините има огромен избор. Нужно е просто купувача да има нюх и да е достатъчно грамотен как и какво да избере. Аз например си купих онлайн тонколони на английската марка Warfedale, за която знам, че е пионер от 1932. Покупка направо в десятката и не беше нужно да ставам от стола си.

55

ОНЛАЙН-ТЪРГОВИЯТА ..

преди 2 години

....Е ЗА ИНВАЛИДИ И ХОРА С ПЪЛНА МОЗЪЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ..ХА,ХА,ХААААААА

54

ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ

преди 2 години

...НА ТЪРГОВЦИТЕ И ДАЛАВЕРДЖИЙТЕ ОТ ОНЛАЙН-СИСТЕМАТА!ПЪЛНО Е С МОШЕНИЦИ И ОБИРДЖИИ!----ТРЕБВА ВИНАГИ "ОКО ДА ВИДИ --РЪКА ДА ПИПНЕ"---ТИЯ ФАТКИ , С ПАЗАРУВАНЕ "ПО КАРТИНКА" СА СИ ПЪЛНО МЕНТЕ!

53

(-_-)

преди 2 години

Да, бедност и недоверие. Има едни 10-15%,които имат що-годе прилични доходи, но масата не може да покрие елементарни нужди и този вид търговия идва малко като лукс.

52

Анонимен

преди 2 години

Пазаруването онлайн е пълна дивотия. Всичко е ИЗМАМА !!В магазина като влезеш ти отнема време да избереш от всичкия жмел дето предлагат та кво ли остана да гледаш картинки и да пазаруваш. ............СМЕХ !!! .....Все едно да си избираш жена в интернет по картинки и да я видиш на живо в сватбения ден. НЕ БЛАГОДАРЯ !!!

51

До 10 помашки мелез

преди 2 години

Като гледам колко умни богаташи и милионери имаме, та затова сме все па първи места на умници, които просперират само тук, а като излязат навън, работят я в картофената нива, я сменят памперси и пoдлоги. Добре, че е интернет и по коментарите да се разбере какви умници сме и колко богати.

50

Анонимен

преди 2 години

Не, просте не ни се влиза в дигиталния затвор.

49

българин

преди 2 години

Не, не е заради бедност! Най-малкото заради това! Използваме доставки от интернет само в крайна необходимост и неизбежност. Ако можем - избягваме. Гледам повечето стоки на снимка от интернет, а после отивам на място да видя и пипна стоката и тогава купувам. Няма да забравя как един колега преди години си купи чифт маратонки така от Англия. Еми... получи само лявата маратонка. Не можа да си вземе другата. Добре че я продаде на един човек с един крак и късмет че имаше само ляв крак!

48

Анонимен

преди 2 години

работил съм в куриерска фирма и знам как се преместват даставките от едно масто на друго ако накой е поръчал нещо чупливо да му мисли

47

Капиталист

преди 2 години

Капитализма с демокрация е най-добрата система, но 9ти септември, СССР, ДС, Путин и внуците на комунистите вече 30 г. му пречат да се развива в България.

46

Анонимен

преди 2 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при демокрацията и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува онлайн амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа спорта, пече се на шезлонг под чадър на плажа, върти западна кола по магистралите, и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

45

Анонимен

преди 2 години

И след такава статия, тук някои се гордеят че са българи !? ...странни организми са това българите..

44

Анонимен

преди 2 години

Че то ниския процент на ваксинация е единственото нещо с което се гордея че съм българин след 94 година :)