29

логиката

преди 2 години

И по тоя параграф България е на последно място .АКО , утре се каже :От днес ваксини ше има САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ,... сещате ли сЪ какво ще стане !?

28

MGS

преди 2 години

Няма истерия, има мъка.Всеки починал С Ковид19 тежи на съвестта ви.Ще продължаваме да мрем ЯКО да мрем...

27

Читател

преди 2 години

До Е,вечеИ един човек да е-пак е протест! Колко случаи има на гладни стачки на един човек и им се обръщаше доста внимание от медиите!

26

Майдан

преди 2 години

В неделя 14 ч. - да се поразходим по центровете на населените места! Свобода и равни права за всички!

25

шмatka

преди 2 години

До Анонимен 15 Ти възраждане за какво я вземаш? Ако смяташ че е някаква опозиция -жестоко се лъжеш!!! Тя е поредната купена шайка за баланс в Парламента ни!Просто някой трябва да лае от време на време! Това и този жалък *** коцето!Защо истинската опозиция на Малинов не влезе- защото щеше да поставя все неудобни въпроси на сегашните дребни душици намърдали се за власт и пари във властта на държавата

24

3737

преди 2 години

Демокрацията, така както погуби древния Рим, е на път да погуби съвременния свят. Човечеството не е готово за демокрация. Свободата е и отговорност. Но всички искат само свободите. Отговорностите не. До това ще има Ковид, ще се боцкаме и т.н. Дали някой го е замислял или Всевишния е определил този път, няма значение. Едно трябва да е ясно на всички-светът никога няма да бъде същия. До тук беше с пълната свобода.

23

До 24

преди 2 години

Няма ли за какво да простестираш? Дали си разбрал, че зеленият ти сертификат вече не важи, докато в рамките на 7 месеца от втора доза не сложиш трета? Това да ли го разбра? После 10-та? Дали разбра, че днес одобриха дупченето и на децата от 5-11 години? Защо ли махнаха съгласието за ваксиниране? Дали си зададе някои въпроси? Дали разбра, че ПСР ите вече няма да важат 72 часа, а само 24? И още много неща, на които ще се озъбиш и има за какво. И на никой на запад не му продължава на фул спийд.

22

Бил Гейтс

преди 2 години

Имам чувството, че доста хора за забравили, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ваксинация в България е факт от доста време насам...? С ваксини, за които знаем много по-малко отколкото за ваксините против Ковид... или направо не знаем нищо.

21

Анонимен

преди 2 години

То за какво да протестираме. Почти всичките ми познати са със зелени фалшификати и животът си продължава на full speed. Който както си го нареди.

20

Анонимен

преди 2 години

Народа спи.Трябва да се излезе и да се щормува министерство на болеста

19

Картофчо

преди 2 години

Трябва да измислят начин да оповестяват кога и къде ще е протеста. Хората не знаят и затова са една шепа народ - останалите които мислят като тях просто не са разбрали кога и къде да отидат. Иначе поне 80% от населението е на тяхното мнение!

18

Анонимен

преди 2 години

С ваксините се ваксинираме, а с препаратите - препарираме. Макето пита? - Ваксиниран или препариран сакаш да си?

17

Поп Алигорко

преди 2 години

,, ПЛАН КАЛЕРГИ,,-еврейски замисъл за намаляване броя на хората в света !!!

16

киро

преди 2 години

тия да ги заведат в ковид отделенията по болниците, да протестират там!бунаци!

15

Анонимен

преди 2 години

За мен грипчето Коко 19 никога не е бил истерия,но си признавам че понякога нервите ми не издържат да чета само за това вече година и половина!!

14

Анонимен

преди 2 години

Можеше да ги изредите поименно. Чудя се дали са 12 или са 9 и трима случайно минаващи от там.

13

Анонимен

преди 2 години

Дано възраждане се преборят и зеления сертификат падне.Протестите против този сертификат в България не са големи засега. Положението е малко като при априлското възстание.

12

Протестиращ

преди 2 години

Последният абзац от статията е самата!!! ПРочетете го! Нали се борихте за демокрация 90-та година!? Е, сега Ви я отнемат без война.

11

Анонимен

преди 2 години

Ковид истерията е незаконна според БГ законодателството!

10

Анонимен

преди 2 години

И защо не? Нали сме демокрация? Всеки има право на глас. Мисля различно от тях, но нека всички имат право да изразят мнението си.