29

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ГЕЙТ/С: ДОБАРАХ БРЕМЕННИТЕ, ДОБАРАХ И 5 ГОДИШНИТЕ, ЗА СЕГА ОСТАНАТА ОТ 1 ДО 4 ГОДИНКИ И ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ КОИТО СЕ ДЪРПАТ ОЩЕ ! НО СКОРО ЩЕ ВЛАСТВАМ НАД ВСИЧКИ!

28

Анонимен

преди 2 години

Не разбирате ли, че вашите ваксини ще ви ги бият, докато не ви убият? Спайка се натрупва в тъканите и се чисти дълго - година и половина. Истината е, че всички млади и здрави ТРЯБВА да го прекарат подкрепени с ефективно и ранно лечение с доказани средства (не новите дизайнерски лекарства на Мерк и Пфайзер). После си изграждат мощен естествен имунитет и забравят за Короната вовевки. Вместо това гледам някакви пубертети тръпнещи от страх, наредени да ги дупчат. Бе мислете малко с главите си веднъж

27

Анонимен

преди 2 години

Само и единствено с ваксините ще убиваме по 100 деца, на всеки 3 спасени от коварния вирус. Сами си правете сметката :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Кирето ще излезе единствения умен канадец и той бивш...

25

Анонимен

преди 2 години

До ТОМ - А кажи сега ти чувал ли си за някой ваксиниран срещу хепатит, който да е умрял от хепатит, за ваксиниран срещу туберколоза, който е умрял от туберколоза и т.н.? Сигурно има един на милион. Сега обясни защо ежедневно в целия свят умират вероятно десетки хиляди ваксинирани срещу Ковид. Преди да си ревнал, че десетки хиляди не е вярно, прочети докладите на Public Health Scotland и Public Health England, за да видиш само там по колко боцнати умират и да си направиш сметката...

24

Анонимен

преди 2 години

ЕМА ще одобри ваксинацията на 5-11 годишни вероятно ЯНУАРИ 2022 за ЕС, т.е. и за НАС... Направете си план за учениците - при баба, дядо ... и за малките ще има сертификат, не само за големите ученици....

23

Анонимен

преди 2 години

Solar Power, аз може и да съм глупав "*** Балкански", но това не променя факта, че риска от миокардит при децата е 100 пъти по-голям от риска едно дете да умре от Ковид. Ваксината кара тялото да произвежда спайк протеин модифициран с 2 пролина, които уж го обезопасяват като му пречат да претърпи конформационна промяна и да влезе в клетката. Но той продължава да стои прикачен към ACE2 рецептора и така всички тъкани богати на ACE2 рецептори стават мишена за имунната система. Отворете си очите!

22

ТОМ

преди 2 години

До всички заблудени-антиваксъри-Знаете ли , на всички новородени деца след 24ч се слага ваксина срещу хепатитБ и след 48ч -БЦЖ за туберколоза и до 6м още 10 задължителни ваксини, някой да е отказал от вас да му ваксинират детето -само плещите простотии!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Горките деца, много от тях ще умрат. Сатанистите освобождават жизнено пространство за гладния китайски народ.

20

Анонимен

преди 2 години

"Ако имаше нещо опасно нямаше да ги ваксинират." Хахаха :))) Тоя соларния как вярва, милият... :))) Как да не ги "ваксинираш" такива? :)))

19

Анонимен

преди 2 години

Браво! Колкото по-развита държава, толкова по-бързо се излиза от пандемията и смъртността е нула. Ние, като първи опашкари в ЕС, ваксинирахме само най-добре платеното си население на 80%, а всичкото останало (тотален слугинаж) се мотае.

18

Анонимен

преди 2 години

Надяваме се скоро Кирил Петков - канадеца да въведе тази практика и в България !

17

До Антиваксърите

преди 2 години

Познайте колко пък да е "полезен" ковид-а за репродуктивни органи на решилите да го изкарат доброволно - реално след като започне като PACMAN да изяжда тъканта на яйчниците и семенниците - дори и при малки деца това оказва влияние в бъдеще. Говорим за чревен вирус, който се е зародил в дебелото черво на прилеп (мишка с крила) - и съответно там е за съжаление е доста агресивен.

16

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: САЩ , Китай , Канада и други вече ваксинират децата си. Умните така правят :) Ако имаше нещо опасно нямаше да ги ваксинират. Но българина си е глу пав и ще си остане такъв ! Затова е и най-бедния в Европа !

15

Анонимен

преди 2 години

Не знам ама тия тотално са загубили разум, ще патят яко.

14

Анонимен

преди 2 години

Той Киро затова избяга от там и се отказа от гражданство.

13

Анонимен

преди 2 години

Масовата психоза ковид19 се задълбочава, прогнозите се влошават.

12

Анонимен

преди 2 години

Значи допускате откровено расистки исказвания да се леят във вашата "обективна медия", и какви ли не анти-социални елементи да се оригват тука, ама на любимите ви trol4етата не давате и косъм да падне от нежната главица.

11

тъй де

преди 2 години

Нека, щом са шашави!

10

Анонимен

преди 2 години

Само минавам да видя как се развива *** фермата. Сега ще отида да нахраня и прасетата.