26

Българин

преди 2 години

Айде бе недоразумение,осрахте се и сега се мъчите да излезете чисти!Я питай пак Румбата чий е Крим и се надявай да е научил урока си!Недейте да мънкате когато ви изнася!Тебе ли пратиха да бършеш с извинение *** на фуражката!

25

Путин

преди 2 години

Сега е момента да настояваш България да ти ратифицира анексирането, не пропускай този шанс. Радев да е мислил преди да е говорил.

24

Анонимен

преди 2 години

Единия фигурант говори едно, другия друго

23

Отговор

преди 2 години

До Минувач Ами защото Косово си е самостоятелна държава, а Крим си е окупиран от Кремъл! Били правили референдум? По-добри в референдумите може да бъде единствено Ким Чен Ун!

22

Off

преди 2 години

Пенсионирания пилот е едно гормно недоразумение, попаднало в политиката балгодарение на Кoрнела.

21

Българин

преди 2 години

Е че той, самият Фелдфебел Радев си е едно голямо "недоразумение"! И защо той се покри, и трябва министърът на външните работи да замазва зацапаното след него! Това не му е първи гаф на Радев за Крим, и самият факт,че не е излязъл той самият да се разграничи говори, че във кухата фелдфебелска глава се мъдри само въздух под налягане!

20

Крим Руски ли е?

преди 2 години

Радев, ти в казарма ходил ли си? Отговори кратко и ясно! Да или Не?

19

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че Радев е недоразумение

18

нн

преди 2 години

Радев каза една истина, в момента Крим руски ли е , руски е. Бил е руски и пак е руски. ЕС дръвчи ли се на Русия, дръвчи се, командва ли се от САЩ, командва се. Това е в момента, но какво ще стане в бъдеще никой не знае.

17

минувач

преди 2 години

Странно защо - желанието на жителите на Косово се признава от т.н. Запад, а на кримчани не? И интересно защо "Кримската воина" 1853 година се води между Русия и Западните сили а не между Украйна и тях? А?

16

Интересно

преди 2 години

Ако Путин сега каже - Абе щом Радев каза че Крим е руски, я елате сега да го подпишем, какво ще обяснявате??!!

15

До 16

преди 2 години

Гледах я тая. И тя горката е едно недоразумение - д'рта комунистка. Най-лошото е че тя е и даскалица. Кой знае с какви глупости пълни главите на младежите.

14

marquise

преди 2 години

Уважаеми г-н Стоев, Вие нямате юридическо образование, нито сте експерт по Международно публично право, за да твърдите за нарушения на правото при анексирането на Крим към Руската Федерация. По-скоро се изказвате като политик с временен престой във МВнР.

13

Анонимен

преди 2 години

ПРОФЕСОР ИСКРА БАЕВА:БЪЛГАРИЯ НЕЗАКОННО Е АНЕКСИРАЛА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

голем смех

преди 2 години

"...неизменната и последователна подкрепа на България..." на червените кхмери.

11

Анонимен

преди 2 години

ПРОФЕСОР ИСКРА БАЕВА:БЪЛГАРИЯ Е ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)!!!!!!!!

10

Гешевпоръчваубийства

преди 2 години

България на Иван Гешев е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ - от МВР и ДАНС са доволни!Пернишка банда се занимава с поръчковите убийства и терор с бюджет от 12 милиона!

9

Анонимен

преди 2 години

Е да, ама недоразумението си го избрахме пак и ще управлява в следващите пет години.

8

Интересно

преди 2 години

Че подкрепящите Радев така и не разбраха, че въпроса за Крим е въпроса на избора между правото на закона и правото на силата.

7

До РР: Крим е руски

преди 2 години

Ами точно това бе причината Бай Тошо да направи 'прекръщаването' едно време - да се предотврати такова нещо което бе планирано (както в Кипър)! Все едно коолко го плюят сега - Турция не успя!