114

Анонимен

преди 2 години

До чудя се азНе се чуди, а *** се метни от некъде та да ти свърши мъката.

113

Анонимен

преди 2 години

Кмета на Перник нищо, че е бесепар ми правеше добро впечатление до непремерените и неверни твърдения от вчера, че в този участък ставали постоянно инциденти. Няма такова нещо! Всеки е готов да си свали гащите за пет минути слава. А кой ще плаща?

112

Анонимен

преди 2 години

Който помни годините преди Боко, много добре знае, че пътища не се правеха.Така че споко!Смърт ще дебне от всеки завой, и гробове ще има за всички.

111

ърчу-пърчу

преди 2 години

Кой искате да понесе отговорност за тази трагедия, бе??? На прав участък, с добра пътна настилка, без спирачен път - доказано от следствието - шофьорът на автобуса губи управление (възможно е задрямал) и се е врязъл в мантинелата с висока скорост, останалото го знаем. Да, това е ужасна трагедия, но в конкреният случай ние не носим никаква вина!

110

Mersi

преди 2 години

Да затворим всички първокласни пътища.Да вдигнат данъците за МПС с 3000%.Да направим винетката 4000 лв.Да направим застраховка Г.О. 8000 лв.Да живне БДЖ.

109

Анонимен

преди 2 години

Абе да не ви назовавам с точните определениея! Преди този автобус са минали три други автобуса на същата фирма и няма никакъв проблем с преминаването там! Пътя, та пътя! Не е на ББ"магистралата"участъка където е инцидента. 31.12.2007г.е пуснат! ББ септември 2009г.идва на власт. Не давайте храна за неоснователни обвинения с решаншиски излияния. Показаха снимка от м.април тази година, че знака указващ място за почивка тогава си е бил на мястото. Инциденти точно там няма, а в тази отсечка са малко!

108

Така е

преди 2 години

До Петър Но България нали е пълна с хора тип " Професор", разбиращи от всичко и даващи акъл за всичко. Та и до там можем да я докараме!

107

Анонимен

преди 2 години

И шиптерите много ме съмняват! Тези спасилите се никой друг не са извадили. А работниците които са се събудили от взрива и са отишли пеша до мястото на 500м (т.е. минута и нещо време) са заварили още живи и пищящи хора в автобуса. Май шиптерите са имали едни 20 секунди в които да вадят хора, но са предпочели да не рискуват. Емпатията им е чужда. Даже училището си не затвориха днес. Шофьора им катастрофира, мъкнали бензин в багажното, не си помогнали, защо да търсим вината в нас?

106

Анонимен

преди 2 години

Не е виновен пътя! По него са минали вероятно милиони коли, но такава драма не е имало. Друго нещо има, в автобуса - я шофьор, я авария, а кой знае какво.

105

На пишман

преди 2 години

На пишман шофьора винаги му е виновен някой друг! А има хора, които си изкарват хляба с това да изкарват някого виновен! Давайте! Обвинявайте! Пускайте секрети по родните пътища! Само че пътищата ни никога не са били в по-добро състояние от сегашното! И колкото повече се подобрява положението, повече неводолници ще има - това е закон! Мрънкащи и дуднещи безделници и нещастни създанийца!

104

Петър

преди 2 години

Стига сте спекулирали с вината на България. Дори и да не е така, накрая ние с нашите пари на данъкоплатците ще платим обезщетенията на загиналите.

103

тайна газова бутилка

преди 2 години

и в Русия е така, автобусните превозвачи тайно добавят и газови инсталации към автобусите си с цел икономия на дизел.

102

СТОП

преди 2 години

Да се спрат всички пътища! Да се забрани движението по тях! Или поне да се въведе скорост 50км/ч за да не катастрофират sкапаняците - български и други. Те пак ще се блъскат - ето на сам е бил човекът по среднощ няма кой да му пречи - и пак катастрофирал! Ами катастрофирал и това е - пишете го на Бойко Борисов на сметката, нали той ви прави магистралите... Или кво - тая част я бил правил Симеончо...

101

Анонимен

преди 2 години

Дали може разследващите инцидента малко да наддигнат завесата и да ни осведомят категорично дали автобуса е имал или не допълнителен/таен резервоар пълен с бензин?Например през 2005 един автобус напълно изгоря до Габрово, но никой не пострада. Съмнява ме такова бързо опожаряване да не е резултат от незаконно пренасяно гориво.

100

Анонимен

преди 2 години

точно този участък неуважаеми лузъре НЕ Е МАГИСТРАЛА

99

ДДРОнег

преди 2 години

Към тези, които смята, че герП нямат отношение към този участък на магистралата : тyлyпa 12 години се пъчеше точно с магистралите, *** май просто искаше да строи нови и да крадне по-лесно, отколкото да ревизира и вече построените !!!___За 12 г. той успя да съсипе и малкото работещи звена и вмени на всички чувство на безнаказаност, освен ако не си платят !!!__И т.н. , за 12 г. можеше да направи много, ако искаше, де ... И той напраяви напълни незнам колко си шафчета за себе си !!!

98

Хиляди

преди 2 години

Хиляди коли минават всеки месец през това място. По този път! Но този път е виновен само за този шофьор! Има шофьори на които и най-правият път им е виновен - защото е най-прав път. А много обичам като пуснат някоя дебела леля с мъжествен глас по телевизиите да обвинява! Или някой чичо - били му предложили да стане шеф на Агенцията по безопасността, но отказал - не му се носи отговорност. Сега се пеняви!

97

highway to hell

преди 2 години

След такъв ден Баце още не се е усетил да си смени Фейсбук снимката на асфалтираната кална нива наречена скоростен път, тъй де, магистрала.

96

иван

преди 2 години

десетилетия наред като стане беля питаме кой е виновен. а трябва да питаме какво да се промени. толкова е просто...

95

Да нарочим

преди 2 години

Да нарочим някого и да плаща! - Това ли е посланието на господинът?! Така не става. Понякога този, който е виновен е мъртъв. Ня някои пътят им бил крив! Понякога не е възможно да се открие или докаже вината - как да докажеш, че има неизправност или превишена скорост, или погрешни действия, когато всичко е изгоряло? Иначе е много яко да стоим отстрани и да искаме виновник!