11

Калкан

преди 2 години

Естествено, Боко е виновен за всичко - лошите пътища, проблемите в социалната система, КОВИД вълната, войната в източна Украйна, военния преврат в Судан, глобалното затопляне, изчезването на птицата Додо, високата престъпност в Латинска Америка, че и още. Вяреайте във второто пришествие на Христос, в лицето на ПП и БКП и всичко ще се оправи.

10

Георги

преди 2 години

Ей сега много гербаджийски "строители" ще изядат сопата

9

Господ да пази като

преди 2 години

такива пишман-строители строят така тунели!

8

Петърчо 1

преди 2 години

И двата автобуса с които станаха катастрофите с много жертви в Македония в последните няколко години са собственост на албанци (Дурмо турс и Беса). В Македония контрола над фирмите на албанци от институциите или е слаб или го няма. Това се дължи на факта че за да си спокоен за бизнеса ако си албанец трябва да подкрепяш коалиционния партньор на Зоран Заев а именно ДУИ и лидера и Али Ахмети които от 18 години са част от всяко едно правителство.

7

РАДЕВ-100% ВЛАСТ...

преди 2 години

100 %ОТГОВОРНОСТ..... ОТ ПЪРВИЯ ДЕН........... БОГ НЕ ПРОЩАВА НА ПРЕВРАТАДЖИИ-АНТИХРИСТИ.......... В ЕДНА ЦЪРКВА НЕ Е ВЛЯЗЪЛ ТОЗИ..... "АС НА СМЪРТТА" - РАДЕВ....

6

Майора

преди 2 години

Абе Нистимире и ти ли стана експерт? Гледай си твоята партия "ВОЛТ" да не те тресне 220волта ток и да се изгубиш от политиката , нищо че даде мандата си на харвардските измамници!С Гечев , Ерменков , Корнелия и сие голяма промяна правм!

5

Анонимен

преди 2 години

Тия колко са жалки, умряха хората и те веднага почнаха да политикантстват с клишетата си. НАВАЯКЪДЕ КЪДЕТО ПЪТУВАМ БЛАГОСЛАВЯМ БОЙКО ЗА НОВИТЕ ПЪТИЩА. Вие ще си останете с плюенето и лъжите.

4

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза "вкарайте в затвора който е крал, намерете начин да се строи по евтино, само излезте и кажете че Хемус ше се дострои и го направете" ама мишките само могат да църкат а овцете им се радват.

3

Анонимен

преди 2 години

Това всички го знаем,ама айде поне днес да не говорим за това.Не е в наш интерес.

2

Анонимен

преди 2 години

Приоритета е ясен, да има за труженичките, кога гостуват, приоритета е да избием комплекса с евросредства

1

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, сега няма да се строят пътища. Продължаваме промяната.