621

ДДРОнег

преди 2 години

Този "път" е построен по вермето на герП, затова за герП само ДГД !!!

620

Алко

преди 2 години

Такаааа, сега като излизат резултатите от експертизите, на тиквата май почна да му пари, а? Доказателствата показват, че имаме най-скъпите магистрали, построени и обезопасени с най-ефтините и опасни материали !!! Ко прайм??? Каскет, спиш ли???

619

тити

преди 2 години

Десо, нямаш ли капка морал и свян.С цялата си наглост, как не те е срам ти да говориш за оставки от името на партията ли или от вожда а?????????????

618

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно пулещата Атанасова и още такива като нея от ГЕРБ не са ли учили до 3 ти клас, че да смятат кой е построил тези пътища, ами то всички са некачествени и дори не са магистрали, така, че БОКО да се разходи по тях, да види простотията и да им обясни на лещите пуяци.

617

Анонимен

преди 2 години

Какви оставки искате точно вие бе? Начело с вожда сте за бесилката - крадлива комунистическа пасмина!

616

до Герб

преди 2 години

Тия па! На вас, от Герб, народът ви взе оставката още преди 10 дни. Ние не сме забравили кой строи магистралата. Какви оставки търсите, къде се бутате?

615

Анонимен

преди 2 години

вие сте престъпниците, защото герб е построила магистрала убиец, стръмен наклон, фалшиви мантинели не отговарящи на нормите на ЕС, отбивка в завой, липса на сигнализация, липса на осветление.

614

perry

преди 2 години

Няма ли затвори в тази псевдо държава?

613

Анонимен

преди 2 години

Кои бяха тия ГЕРБ?

612

sss

преди 2 години

Тия удариха отново удариха дъното, нещо което мислех че вече са направили отдавна...

611

Анонимен

преди 2 години

Тия пък,оставки що бря ,че шофьора е карал с привишена скорост ,даже и спирачка не е натиснал,смешниците милионери от герб отново мечтаят )

610

Хирохито

преди 2 години

До СТРАХХХХ ОТ БОЙКО..ДС/БКП - Олигархия е част от ГЕРБ ако не беше Борисов нямаше да вкара толкова много агенти от ДС в ГЕРБ като доносника от Държавна Сигурност - юриста Георги Марков, който е част от ПП Група на ГЕРБ и беше в предишният Парламент от ПП-Герб факт, който герберите не могат да отрекат и айде стига лъжи - Като искаш ГЕРБ да е демократична партия да беше за 10 години изчистила ДС и ченгета и разни други *** които са в самата власт на партията понеже са и ченгета и военни!

609

промо

преди 2 години

това са най-наглите и бездушевни хора - герп - изцяло виновни за откраднатите милиарди и некачественни и опасни пътища !!!

608

Анонимен

преди 2 години

Тея *** не заслужават и секунда внимание да си правят ПР от трагедията

607

неанонимен

преди 2 години

До Анонимен 708 Верно е.БАШ комуниста,бай боце тиквун,унищожи народа,държавата,атвън му направиха намеци да си ходи,протести,пребити хора,самозапалили се-НЯМА ОСТАВКА.Бесило за такива.

606

ай гиди

преди 2 години

До Анонимен 704 хайванче,лъжливо!УЧАСТЪКЪТ е строен тогава,като ЧАСТ от пътя!С ОГРАНИЧЕНИЕ за скорсот!!!КОЙ го включи в магистралата,без да направи СЪОТВЕТНИТЕ корекции и кой гуна мангизите от тях ве,***!Дай да включим и някой черен път към магистрала и да плюем траките ,че не са го павирали!

605

Анонимен

преди 2 години

54 нелепо починали, а тия нито секунда смирение. Само оставки са им в главите. Изчакайте един ден!!!

604

Анонимен

преди 2 години

Комунист оставка не дава.Рандьо ще каже ,че работят много добре.Всеки ден умират над 200 души ,но всичко е наред.

603

Анонимен

преди 2 години

Смешници, нали вие строихте магистралите бе? Не сложихте ли вие Малина Крумова за началник на агенция "Безопасност на движението по пътищата" след като на предходната й позиция имаше съмнения за злоупотреби с еврофондове? Колко хора загубиха живота на пътя в последните години? Отидете до Белград, до Истанбул, да видите какво е магистрала. След каране 3 часа по Марица и Тракия вечер ме болят очите да се взирам, толкова добри светлоотражатели има.

602

fact

преди 2 години

кои са те, за да искат!САМО БОЙ!