27

цитат

преди 2 години

Вся власть советам!? Този филм го гледахме почти през всичките 12 години под хомота на ГЕРБ! Ако някога цялата власт е била в една кошница след 10 ноември 1989-та, това бе именно при правителствата на Борисов и патерици. Тоест, послушен парламент, назначен президент (Плевнелиев), обладана Темида, напазарувани медии и зависима бизнес-клиентела. Плюс любовна опозиция ала ДПС. В този период въздухът, водата и храната в страната зависеха само от един Началник.

26

Анонимен

преди 2 години

Радев размаза шайката и тяхното магаре.Сега им остана само да вият по форумите и някоя добре платена мисирка все още да ги кани и да им задава за стотен път едни и същи въпроси.

25

докога ще чакаме ?

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

24

стига бе

преди 2 години

До при тази ниска . Да бяхте гласували, мандалото хлопна. Ниска, висока това е. Maгapeтo, което издигна Борисов 2011г. да не би да го избраха с повече гласове, милион шестстотин и няколко хиляди гласа, при милион и петстотин хиляди за Радев сега. И тази опорка не минава. Така че деразйте.

23

Анонимен

преди 2 години

От Боко чекмеджето и кандидат президентите му няма да чуете борба срещу корупцията защото трябва да се борят срещу себе си..

22

До 15

преди 2 години

Радев не ти е вдигнал тока и цените въобще.Ако си безработна и чакаш на помощи,дупе да ти е яко.Ако си образована и имаш прилична работа,нямаше да се оплакваш.Инфлация има в цяла Европа и в Америка дори.Но там не са ги управлявали мутри цели 12 години,затова не са се превърнали в оплаквачки.

21

истина е

преди 2 години

На българите им писна мафията и шайката да го краде и обира безнаказано !!!

20

ИТН

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.

19

untoldstranger

преди 2 години

Жалкия фигурант отново се доказа като разединител. Този път раздели Крим от Украйна, зашивайки го към територията на Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

А къде се покри тулупов?Да не е избягал в Дубай?

17

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Радев получава пари от руската корупция за да се бори за българска?

16

Анонимен

преди 2 години

ПРОРУСКОТО ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ХВАЛИ РАДЕВ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ

15

при тази ниска

преди 2 години

ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ...и магаре да бяха сложили пак щеше да победи...!Генерал Радев и генерал Деси си уредиха още един мандат на щестлавие...а после и пожизнена пенсия...ДА МУ МИСЛИМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ...иде икономическа криза,криза на тока,инфлация,поскъпване на парно,вода,бензин,газ...емигрантски южни потоци и т.н. да не изброявам "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ' което ни очаква при втория мандат на Грипена...

14

такааа

преди 2 години

"АФП също определи Радев като "популярен борец срещу корупцията в най-бедната страна на Европейския съюз". Ще повторя за герберастите, за да им се изясни и на тях. Даже според АФП у нас има корупция и също така сме най-бедни в ЕС. И всичко това след 10-12 години управление на сикаджийката мутра.

13

Майора

преди 2 години

Каква борба стещу корупцията , след като при него има такива хора , а за шеф на НАП е назначен със задължения към бюджета!А съветника Изунов носи обемист плик от митничар! Това нормално ли е ?

12

Shark

преди 2 години

До гост. Срамувахме се 12г пред света, сочеха ни за една от най-корумпираните страни. Сега не ние ще се срамуваме, а симпатизантите на крадците и мутрите от ГЕРБ. Аз не се срамувам и няма да се срамувам, защото не съм от тази пасмина!

11

стоян

преди 2 години

Мафията Герб-Дпс трябва да бъде изчегъртана от лицето на България.Крайно време е за съд и присъди.Боко Тиквата,Пеевски и чадъра им Гешев трябва да отидат там където им е мястото-в затвора.

10

хаха

преди 2 години

Е, как така, нали според герберастите корупция у нас няма? То било само усещане за едни и пълни чекмеджета за други. Никога повече хунтата гербдпс на власт!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Радев не победи, той го "уби" с тези проценти....Надявам се Герб да разбират, че някой много пречи на партията и според Осман Октай, тази партия е обречена....

8

минчо

преди 2 години

Тцъ, победи защото народа е п...рост. То е всеизвестен факт, ама тоя път изкопахме дъното. Тикнахте в ръцете на чорапа, голяма тояга да ни о..друса. Хай честито.