32

Дъртъ и грозенъ

преди 2 години

САЩ почти разбиха ЕС, с подкрепата за излизане на Великобритания при рижавия си президент, сега път го подсилват със супердържавата Северна Македония. И двете части от името й звучат абсурдно и фалшиво. Една измислена държава, с продажни политици. Напомня ми. .... Но, млъкни, сърце!Не случайно толкова си приличаме.Аминъ!

31

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, поредния ГЕРБ-ДПС *** който цели да дестабилизира !!!

30

Нено

преди 2 години

Абе тези се държат така,че все едно не България е в ЕС а те! Толкова българи загинаха за свободата на Македония,така че тези еничари и родоотстъпници малко да се огледат къде се намират! Външния им министър Никола Димитров да си погледне личната карта и да види,че това име може да бъде единствено и само българско! Вероятно майка му и баща му освен да не са му казали!?

29

Анонимен

преди 2 години

Защо ЕС и САЩ не натиснат РСМ, задачи спази договора с България? Както това стана с Преспанския договор, с Гърция?

28

Анонимен

преди 2 години

Какво ще получи България от ЕС и САЩ, ако пусне сръбскоруската марионетка РСМ в ЕС?

27

Анонимен

преди 2 години

За да си дойде всичко на място Македония да с раздели на три и всички ще са доволни .

26

Шерлок Холмс

преди 2 години

Те оказват, ние отказваме. Елементарно, Уотсън.

25

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой и защо е решил че е по-лесно да натиснат 7 милионна България, вместо да натиснат 1,5 милионна РСМ?

24

Анонимен

преди 2 години

И защо Македония е толкова важна за краварите? Да не искат да я правят американска колония.

23

Анонимен

преди 2 години

Ако толко натискат - окей, ние да излезем, те да влязат? Ама не им оттърва, а? Тогава да натискат макетата, не нас. Щото няма да им се развият добре нещата. Ако някой български политик пусне РСМ в този им вид следва падане от власт и силна подкрепа за националистически партии, дето пак ще наритат макетата в девета глуха.

22

Анонимен

преди 2 години

Тия да не се бъркат в комшииските ни работи, да си гледат работата

21

Време за промяна

преди 2 години

Добре, че Бойко вече не е премиер. Ако беше той, досега да е клекнал, както на времето за спирането на строежа на АЕЦ Белене.

20

Испер

преди 2 години

БЮРМ ще влезнат в ЕС през декември 2061 година.

19

Ralica

преди 2 години

САЩ защо не вземат Макетата директно за свой щат а натискат за ЕС? Много е гот с чужда пита помен.

18

Daima

преди 2 години

До края на зимата Северна Македония трябва да е в ЕС. В отговор на това България щат на САЩ, няма да се налага да плащаме за стелт и ще минем на долари вместо евро. Всеки с зелена карта и право влизане-излизане. Столица на новия щат България, Хюстън. Нова година в тамскуер след първа доза, чнг 2022.

17

Анонимен

преди 2 години

Значи САЩ, които разпалиха войната на балканите и създадоха изкуствено "държавите" Косово и Босна и Херцеговина с единствената цел да могат да дестабилизират района когато поискат, та техи хубостници сега искат да ни казват какво да правим?! Я да ги питам, ако някъде горят тяхното знаме ще ги приемат ли за щат? Не. Отделно, политиката на балканите е много сложно нещо. Не е за някакви говедари-сенатори. Да си гледат там саудитския нефт, тук да не се месят!

16

Анелия

преди 2 години

Сащ имат интерес от слаб ЕС. Затова искат това и онова. Утре ще поискат и остров Мавриций да влезне в ЕС.

15

Анонимен

преди 2 години

Никой не го иска и не ни натиска, просто тези от ПП бидейки американски поклонници и възпитаници на ОПГ "Америка за българия" трябва да имат някакво оправдание като им пуснат на макетата, та та сега се пишат някакви лъжи да ви подготвят психически и едва ли не как нямаме друг ход.

14

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам Брюксел вие това право на вето само за да създадете илюзия за демокрация ли сте го дали, или ще се кротнете най-накрая и ще ни оставите ние да решим кога е дошло времето да падне?

13

Анонимен

преди 2 години

Леко парадокцално нали, САЩ натискат България за влизането на РСМ в ЕС?!?Яка кампания се почна по медиите, няма значение на тиска, важното е какво ние искаме.