560

Анонимен

преди 2 години

Всеки да решава за себе си!!! Лошото е, че ще но задължат. Няма никаква гаранция с ваксина или без... Лошото е, че след време ще стане 3,4 и т.н. доза. Още много парици има да се усвоят...

559

Анонимен

преди 2 години

Няма сила, която да ме накара да се вксинирам. Това е противозаконно!

558

Анонимен

преди 2 години

А някой прави ли сметка, че у нас и преди вируса умираха прекалено много хора? Калпаво ни е здравеопазването, та ако щете да набодете всички, това няма да повлияе на смъртността. Не са виновни неваксинираните, престането да произвеждате фейкновини.

557

Анонимен

преди 2 години

Айнщайн: "Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат"

556

Анонимен

преди 2 години

Австрия е експеримент ако има резултат и другите европейски страни ще последват примера. И тук ако имаме стабилно правителство с по-дълъг хоризонт има голяма вероятност да се въведе. Начини много. Трудно можеш да убедиш антиваксер с добро имам познати такива за съжаление двама платиха с живота си и оставиха малки деца полусираци . Децата за какво са виновни, че ще растат без бащи умрели заради убежденията си .

555

Гуци-гуци

преди 2 години

за пералня, фурна и бойлер и др. дават 24-60 месеца ПИСМЕНА гаранция. За тия велики ваксини те карат да се разписваш че на собствена отговорност се бодеш... А свинята Ненков-Менков да вземе да се втали малко че скоро иде Коледа да не го объркат и иде на пръжки?

554

До 592

преди 2 години

Нищо безумно. Има малко неудобства. Животът в Европа си тече. Е, с маски и ваксини. Много важно. Но животът си тече. А тук?

553

Пижо,

преди 2 години

В Холандия са ваксинирани доста хора вече. Над 65% от населението. Сега пак трябва да носят маски. Общо взето си ги носят. Голямата разлика от тук е, че нямат ежедневно по 140 починали. Да, боледуват. Да, има вирус. Да, има маски. Но умират малко, и малко са в болница. И къде сравнявате Холандия, да не говорим за Ротердам, с у нас? Знаете ли как изглежда Ротердам? Град, сринат напълно през 2рата световна... Бил ли сте в Ротердам? Отидете и вижте! Ние сме на светлинни години от тая нация.

552

До 601

преди 2 години

Демократична не значи анархична. Искате демокрация? Имате и задължения! Никъде няма само привилегии и свобода. Освен при анархия.

551

До 605

преди 2 години

Реалността у нас от всички посоки е страшна. Защото си е страшна по принцип, дайте да не ни пука, че може да е още по-страшна. Да, ваксинацията ще стане задължителна. Даже и у нас. Но у нас - чак след като видим, и се убедим, че друг начин няма. Ами то друг няма и сега!Разберете го най-после.

550

Анонимен

преди 2 години

Докторе вие знаете ли, какви болници има в България, за какво лечение говорим, като няма елементарна хигиена с една тоалетна на етаж. Мръсотия, липса на елементарни условия, линейки на 30 г. В такива условия живот не се спасява, домове за възрастни хора с потрисавящи условия, имаше статия преди няколко дни. Така, че не философствай те от някъде си. Реалността е страшна.

549

Анонимен

преди 2 години

Ооо не само задължителна ваксинация - затвор и глоби трябват за тази пастмина антиваксърска. Собствените си роднини убиха, хиляди стари хора умряха заради тези егоисти. Демокрацията не е само права, всеки има задължения също. Единсвената утеха е че цивилизования свят ги прати на бунището на историята. Никъде не ги искат и не могат да влезнат, като бездомни кучета, жалки, жалки и прости хора...

548

Анонимен

преди 2 години

Докторе, за разлика от светофарите, следва една напълно реална ситуация. Ние, редовите граждани, се срещаме с вируса, някои от нас се разболяват тежко, някои от нас умират, някои от нас се ваксинират. Но никой от нас не воюва срещу различното поведение на другия. Дори близки на почитали не са ме упреквали, че съм контактувал с тях преди смъртта им като неваксиниран. Тогава вашето място, докторе, къде е сред нас? Ами никъде, избрахте пътя на позора, и като следствие ще си получите и войната.

547

Анонимен

преди 2 години

Ненков е изключително противен човек на външен вид, а изглежда и долно човече!

546

Анонимен

преди 2 години

Докторе, правителство в България никога не предприема инициативи като прецедент. Вие лекарите в България се водите от същия стереотип на поведение. Сега вече имате прецедент. Фашистите в Австрия въвеждат задължително ваксиниране, а медицинският фашизъм в България придобива увереност и смелост. Следва риторичното запитване "Нима Австрия не е демократична страна?!" и музиката свири туш. Докторе, Австрия отдавна не е вече демократична страна, а Вие се държите като фашистки лакей на други фашисти.

545

Анонимен

преди 2 години

Според вас д-р Ненков с наднормено тегло ли е?Как може доктор който пуши,яде като за свтовно,пие и е със сто кила отгоре да се грижи за моето здраве,когато за собственото си не може?

544

Само питам

преди 2 години

Тез докторя,учЕни е всякакви експерти, ако не правят разлика между ваксина и нещоси, кръстено ваксина, горко ни и май нищо добро не ни чака!!!

543

Анонимен

преди 2 години

Докторе, историята си е история, тя не може да се променя с подмяна на събития. Това правителство не въведе задължително ваксинация, и никой не може да каже какво щеше да стане в противен случай. Но в историята влизат рано или късно всички - някои със слава, някои с позор, а повечето си отиват безмълвно и без следа. Каква историческа оценка щеше да получи правителството при задължителна ваксинация само Бог знае. Докторе, внушенията на историческа тема няма да минат.

542

Анонимен

преди 2 години

Камикадзета,т.рористи,мотриси,влакове,вагони.После ще ви изкарват затворници по тв за да ви успокояват,че ги ловат, та да може да излезете на работа.

541

Пижо

преди 2 години

Преди някой да заговори за задължителна ваксинация да изгледа репортажите от Ротердам. Що се отнася до Австрия, има причина тази "задължителна ваксинация" да е от февруари месец. Най-малкото защото има достатъчно време да бъде отменена.