193

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев - руски шпионин и долен предател на ЕС и НАТО!

192

Анонимен

преди 2 години

*** ИДЕОЛОГИЯТА - ОФИЦИАЛНАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ЛЯВОТО ДВИЖЕНИЕ ПО СВЕТА.

191

Анонимен

преди 2 години

Путински патици и има такъв нужник - съветските ибрици в България.

190

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ СЪВЕТСКО РОБСТВО! НИКОГА ПОВЕЧЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТЕРОР!

189

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ Е ПУТИНСКА ПАТИЦА, ЗАТОВА ПОДКРЕПЯ ПУТИНСКИТЕ ПАТИЦИ - КИРЧО И АСАНЧО

188

Гражданин

преди 2 години

Нинова и Борисов да вземат да се прегърнат, в уста да се целунат и да замълчат завинаги, че само глупос-ти и манипулативни простоти-и ръсят! "Ех много мъка има по този свят"- казал Муканинът!

187

Анонимен

преди 2 години

Всички са и видовни на тая *** гъска Ку-Р-нелия, само тя е света вода ненапита и най-умна от всички! Срам няма и достойство също!

186

Анонимен

преди 2 години

Хората искат реформи, вие като не можете е ясно че ще изберат друг.

185

Сама паднах

преди 2 години

Когато издигнеш дъп овенен човек за Резиденд, накрая той вземе, че си повярва, че заслужено е на тази позиция в бава родителката на тези, които са го издигнали! Kpyeла сама си е виновна за тyй диво пpacu дето тича из Д2.

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Какво е това СРМ, че Полша да се занимава с него? - ... - наистина какво СеРеМе?!

183

Анонимен

преди 2 години

Какво е това СРМ, че Полша да се занимава с него?

182

Хахаха

преди 2 години

Заради глупавото изказване снощи на Радев за Крим, днес Полша е изразила пълна подкрепа на СРМ срещу България !!!Който гласува за Радев, гласува за 4-та национална катастрофа !!!

181

Бивш бесепар

преди 2 години

тая спа ,спа и накрая заспа !?Къде беше през изминалите години ? Какво направи за развитието на България ? Не съжаляваме ,че сме напуснали редиците на "твоята" партия !И нямаш право да обвиняваш Румен Радев .Той няма вина и ще бъде избран отново ! Желая Му успех !!!

180

дог

преди 2 години

Браво , Корни показа характер . Слави и Ристьо са срам и позор .

179

ВЪПРОС

преди 2 години

Защо др.Корнелия мълча до балотажа?Защо не се обади още при назначаването на първото служебно правителство,че има проблеми?Мислех,че само ББ е толкова злобен и отмъстителен,а се оказа че има още един-Корнелия.Йончева докато беше депутат извади на показ доста неща,но като отиде в Европарламента Корнелия не продължи да търси истината,а всичко потъна.А иначе голяма боркиня за свобода.БСП трябва по-скоро да се отърве от нея,да си намери пътя на истинска социалдемакратическа партия,за да има подкрепа

178

Анонимен

преди 2 години

AAA УСЕТИ СЕ, ОФФЦО...

177

Анонимен

преди 2 години

ПОЛИТИЧЕСКА ШИЗОФРЕНИЯ! А МОЖЕ ДА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА- Я ВИЖ МИН КОМИТОВА, ТАРАШКОВ И ДР.

176

гнусна червена

преди 2 години

кукувица! Не иска и не може да разбера,че е напълно изчерпана,непотребна и дори ВРЕДНА за всякакви разговори за бъдещето на България.Борисов в пола - такова его,отмъстителност и наглост!!!И вече започва да създава пречки в разговорите за бъдещата коалиция! Тази наистина е аналогов политик на статуквото! И не ми пука колко ще навреди на партията си,но за магариите си за бъдещето и промяната ще си плати жестоко,надявам се!

175

Хмм

преди 2 години

Радев бил назначил храненици на Борисов без знанието на Нинова. Нещо не се връзва.

174

ИЗБИРАТЕЛ

преди 2 години

С думи на Корнела "Какво ми отне демокрацията" няма как да спечелиш младите хора.А да твърдиш,че някой ти е взел избирателите показва какъв политик си.Дори и членовете на БСП имат глава на раменете си и им е омръзнало да слушат твоите приказки и да гледат другарите ти как забогатяват.Поведението на Корнела е долно,гнусно и показа какво голяма ЕГО има-не се вълнува и тя като ББ за хората,а за собственото си оцеляване.Затова БСП ще загине не заради Промяната,а заради Корнела.