102

Анонимен

преди 2 години

С хартиените бюлетини този има 1% С машините има 4%

101

Анонимен

преди 2 години

Копейкин, ти си измислен герой!!!

100

Някой

преди 2 години

Не се разбра, щял да иска спешни мерки за преодоляване на здравната криза, пък бил против ваксинацията! Ами как ще стане бе Костя, дори и твоят любим Путин още не е измислил друга начин! Това че Радев се оправдава ,че ЕС го натиснали , не учудва никого! На него все някой друг му е виновен, когато се зацапа! А след него е ...мазало!

99

Анонимен

преди 2 години

Този се държи като Волен Сидеров.Той и другите патриоти винаги искаха касиране на изборите в Турция.На следващитр избори очаквам обединение на Тези с псевдопатриотите.

98

Бгг

преди 2 години

До 105. Да така е но не казваш напълно истината . А тя е че ти имаш в предвид тези % от гласувалите. Има още 60% не гласували. Бъдете коректен а не манипулирайте

97

Анархист

преди 2 години

По добре да се ваксинирам от колкото ти да дойдеш на власт мазен-надут-папагал

96

ха ха

преди 2 години

Костадинов, прави номерата на Волен :)))

95

Читател

преди 2 години

Според този *** само 4.86% са "истински българи", а останалите 95.14% са американци, руснаци, турци, арменци, евреи, канадци и т.н. Този е дори по-зле от Бойко.

94

Анонимен

преди 2 години

Всяка изява на Костадинов по медийте удря като парен чук егото и нарцисизма на Сидеров.Златката в скоро време ще изперка!

93

Варненски

преди 2 години

Заради "сладките" приказки, че ще забрани зеленият сертификат, не особено съобразителните хора вкараха нацист социопат в парламента. Този човек е изпълнен с омраза, алчност. Той е продажен. По протести във Варна той организира агресивни провокатори. Много близък до Борислав Гуцанов. Съответно и до БСП. За пари е готов да продаде и майка си. Трябва със закон да се забранят партии като неговата. Бог да пази България от "патриоти" като него.

92

Вин

преди 2 години

Този *** в казармата бил ли е? Много приказва, но пъпчивия го опердаши като момченце!

91

Българофил

преди 2 години

Незабавно касиране на резултатите на Възраждане!

90

Анонимен

преди 2 години

Промиват мозъци.Българина не разбр ,че мюсли е много по зле от афро.

89

Анонимен

преди 2 години

Просто трябва да се промени закона. Защо всички тези които не живеят в България трябва да гласуват?!Познавам хора които 10 години не са се прибирали в България и гласуват ...

88

Анонимен

преди 2 години

До Един Българин Радвай се че при теб е нямало грешка, защото 90% от хората не си четат бележките. Но на 20 бележки една сгрешена ти дават 5% нали? А и никак не бяха малко тези които не си пуснаха бележките поради разминавания особено в следобедните часове. Това го има отразено и от изборните комисии.

87

Анонимен

преди 2 години

Сидеров 15 г. "уж"мачкаше соростите,15 години "уж" щеше да забранява ДПС,15години "спираше"новините на турски(дорде Доган му не напълни алчната уста)....Та така и този майцепродавец

86

Един Българин

преди 2 години

До 93 Това, което твърдите е абсурдно и пълна дезинформация. 90% от хората четат разписките, вкл и аз. Ако има масови разминавания щяха да касират изборите от скандали! При мен нямаше грешка въпреки че не гласувах за Радев, че и различни партии бяха за президент и НС :)))

85

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се касира вота на Възраждане защото е манипулиран. Зад този вот стои дългата ръка на Москва.

84

Анонимен

преди 2 години

Българи имали ?Или шайбу или мюслиии

83

Един Българин

преди 2 години

До Митака Всъщност не са, а управляващите го вкараха в НС със "бембения сертификат". Никога нямаше да влезне ако не бяха въвели тази дискриминационна селяния!!! Ако продължават ***-ите мерки включително и маски на закрито (от какво точно пазят???) Костадинов не само ще влезне в НС, но ще има решаваща роля за управлението на следващите избори. Това трябва да е червена лампа т.к. по-добре бедна свобода с Русия отколкото богат заключен роб вкъщи с работещи набодени с разклатено здраве близки!