41

Анонимен

преди 2 години

До 32 Ми купи си нова бе бартме

40

Анонимен

преди 2 години

До WhatThe... Защо лъжеш? Нали знаеш че в интернет всеки може да провери твърденията ти? Кой ти плаща?

39

Анонимен

преди 2 години

Нито ваксини и лекарства и сертификати нямат никакъв ефект айде стига с тия лъжи и измами неви искаме никакви ваксини и лекарства и сертификати пъхнетесиги у *** никога никакъв случай няма да се ваксинира това давие ясно като закон проклети долни мутри

38

Лекарства

преди 2 години

Лекарство срещу Ковид - 0.20лв. Ваксина срещу Ковид ???лева. Нормално да не помагат хапчетата - и аз да изкарвах толкова пари, щех да искам да лъжа. Точно тук е разликата обаче. Аз се занимавам с честен труд, а не с измами и никога няма да стигна до подобно дъно

37

Анонимен

преди 2 години

До 40 Всичко, което си написал е хомеопатия - демек със същия успех пии гола вода.

36

Ама разбира се

преди 2 години

Лекарствата не помагат срещу Кови, защото ако помагат, трябва да спре ваксинацията(лапаницата)

35

Анонимен

преди 2 години

Така си е. Друго си е да се ваксинираш всеки месец. Трябва да поддържаме животеца, че без ваксата ще умрем.

34

Анонимен

преди 2 години

Сега ще си купуваме от специалните хапчета и ще ги пием само в присъствието на лекар. С подпис, на своя отговорност.

33

Анонимен

преди 2 години

До WhatThe... Да допълня кверцетин към 80 %. Пчелните продукти, фитонцидите, зеолит, сребърна вода. Прости, евтини, достъпни средства дал Господ. Ама лекари няма. Само дистрибутори на фармафията.

32

Да да знаем

преди 2 години

Вакса вакса ваксадо 1351167181 доза:)

31

Анонимен

преди 2 години

До WhatThe... 36 Средства има, няма желание да се помага на хората. Обаче лицемерието им, че били много уж загрижени всеки ден избухва с нова сила.

30

WhatThe...

преди 2 години

Изследванията показват 95% ефективност на новиястар препарат Paxlovid, който е открит преди повече от 10 години като общо антивирусно лекарство. Ивермектин дава от 32 до 67% полза, мелатонин от 64 до 79%, вит.А от 42 до 86%, вит.Д от 45 до 81%, куркумин от 59 до 74%, цинк от 39 до 79%. Тези, които почти не действат, са вит.С, аспирин, пробиотици. В групата на вредните са кръвната плазма, фавипиравир, метформин, някои изследвания за вит.С (до МИНУС 204%), ремдесивир...

29

Анонимен

преди 2 години

До Зарко Попа 31 Оставили сме им я, нали затова прилепите правят нови вируси :)

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Май при вас е трагедията, ваксатроле :) Малко сте днес и не ви се пише. Което доказва, че сте гербавитролове - баце загуби изборите, не плаща вече за т,р,о.ле,не :)

27

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам до кога ще носим тези парцали маски ,че моята се съдра вече и я не слагам почти.

26

Зарко Попа

преди 2 години

Докато за световната научна общност има много въпроси без категорични отговори, панелните философи са наясно с всичко. ***, слагайте повечко захар и гнили плодове в домашната шльокавица, и оставете науката на учените.

25

Анонимен

преди 2 години

Ивемектинът е евтин и с ефикасност над 67 %, обаче го оплюхте, защото гейбрей така ви каза. Ремдесивирът е неефективен, но за сметка на това много скъп, затова непрекъснато ви карат да го купувате. Всички "лекари", които се включвате в тази пропаганда, сте не хора.

24

Анонимен

преди 2 години

Трагични сте това ***...

23

АнонимеН

преди 2 години

ДОЦ.МИХАЙЛОВА: И ДА ИМА ЕФИКАСНИ ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ КОВИД ,ТЕ СА СКЪПИ И ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ДАВА 1 МИЛИАРД ЗА ТЯХ! ТЕЯ ПАРИ СА ЗА РАДЕВ ДА КУПУВА ИЗБОРИТЕ С ТЯХ И ДА РАЗДАВА ПО 120 ЛЕВА КОИТО ПОСЛЕ СИ ИЗБИВА СЪС СКЪП ТОК И ГАЗ! МАРШ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ И ДАНО ПОНЕ ИЗКАРАТЕ ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА РАДЕВ! ДАНО МЕ ПОВИШАТ СКОРО ВЕЧЕ СИ ПРОДАДОХ ДУШАТА НА РАДЕВ!

22

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Лекарствата срещу COVID-19 няма да са панацея. Също както ваксината.