268

пепи

преди 2 години

Би ли дал по конкретни цени. Три пъти по евтини , ама заместител . Да речем пени кола в Германия , срещу кока кола в България . Или разтворимо кафе срещу нескафе . Живял съм в чужбина и не всичко е така както го описват . В 99 процента от случаите,става на дума за ниско качествени продукти .

267

Анонимен

преди 2 години

Умирам от смях как като си изберете Зеления, и после цяла зима ще ви набива канчетата, че така било нормално. Направо не мога ХАХАХАХАХАХА

266

Panow

преди 2 години

А кога свършва ерата на химиите и ***, предлагани като храни? Всичко в БГ е тройно по-скъпо в момента отколкото в едно Пени в Германия. А къде са нашите заплати, къде е дори минималната почасова ставка там?

265

пепи

преди 2 години

Кило най евтин кашкавал в Испания - 16 лева .на килограм. Стига сте сравнявали различни величини . Хубавия минава 25 . Овчия е още по скъп .

264

Анонимен

преди 2 години

Изключете си хладилника и се завийте през глава с 5 одеала! Гладната Радева зима е факт.

263

Анонимен

преди 2 години

Когато съкратят половината държавни чиновници и ги пратят в производството , тогава цените ще паднат . Мисля , че сега е момента .

262

Анонимен

преди 2 години

Нормално при заложени 5 милиарда дефицит все някой трябва да плати . Да не забравяме , че на 1 Април 2021 година съвсем не първоаприлски дългът мина 30 милиарда евро . Е сега кой да го връща ? Тези които го направиха вече не са на власт , но още държат позиции по места .

261

Нафарфорий

преди 2 години

Това е само началото......пригответе си вазелина ,че и той ще поскъпне!!!!Избрахте си най-добрите- сега се дръжте за палците!Няма толкова дееебили в друга държава..Да ви е честито!!!

260

...

преди 2 години

Нали си изпродадохте масово наследствените имоти, мързи ви да копаете, не искате да живеете на село?! ще ви е скъпо и ще ядете бо*клуци* тогава.

259

...

преди 2 години

Нали си изпродадохте масово наследствените имоти, мързи ви да копаете, не искате да живеете на село?! ще ви е скъпо и ще ядете *** тогава.

258

izh

преди 2 години

Началото е поставено, от бързане даже и преди изборите. Червените мутри за половин година игри с избори , народни представители, чалгари и сие. успяха да гушнат 30% от бюджета. Все пак търговията на едро и отчасти дребно е под техен контрол. Тази позиция се изчерпи. Цените се кротнаха на нови нива. Сега е ред на новата вълна - селските тарикатчета. И за тях остана, ама като почнат протестите ТЕ ще го отнесат. Морално разбира се. Канада, Русия, Турция са все големи държави, където можеш да харчиш

257

РЕЗИЛ РАДЕВ

преди 2 години

Зеленият чорап и гълабчетата от пп да ги приключим още сега, изчакаме ли януари ще е късно, тяхната промяна ще ни доведе до дъното!

256

Истукан

преди 2 години

Баба Ванга и Петър Дънов са казали, че банките ще фалират, а храните толкова много ще поскъпнат, че един обикновен човек ще може да си позволи хляб само веднъж седмично.

255

Истината

преди 2 години

Обеснявам.Масло Президент в Бг беше 8 лв лятото докато в Англия 1.50 паунда.Сега е 2 паунда и пак къде къде е по ефтино.

254

Ром"с

преди 2 години

Хайде сега,маслото и особено кашкавала били по-скъпи от ЕС! ))Кое масло и кой кашкавал,моля уточнете?

253

Анонимен

преди 2 години

Скокът на цените не интересува кирчо и кокорчо, техните доходи са високи. А истинският скок ще бъде след нова година.

252

Коко Горилата

преди 2 години

А какво стана с инициативата на Чорапа за 3-те морета, където толкова говореше за нея?

251

комунист

преди 2 години

другари ... време е селяните от големите градове да се върнат в коолхоза на село за да има евтин кашкавал и масло.

250

ОЩЕ 5 ГОДИНИ

преди 2 години

ДРЕМЕ МИ, С 15000 ЛВ. МЕСЕЧНО НЕ УСЕЩАМ НИКАКВО ПОСКЪПВАНЕ. САМО ДЕСА ИМА ПРОБЛЕМ. ОТ СТО РОКЛИ НЯМА КАКВО ДА ОБЛЕЧЕ?

249

СОЦИАЛНО СЛАБ

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ СВАЛИ ЦЕНИТЕ НАПОЛОВИНА. ХОРАТА НЕМОГАТ ДА СИ ИЗХАРЧАТ ПАРИТЕ ПРИ ТАЯ ЕВТИНИЯ! ЩЕ СИ ПУСНА РЕОТАНИ В БАСЕЙНА, ДА ГО ПОДГРЯВАМ ЗИМАТА. В ПЕТЪК ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО.