157

До 187

преди 2 години

А ти какво очакваш да направи този копейкин? Интелигентен патриотизъм? ХахаЩе ни проглуши ушите сега..за излизане от нато и ес и за това да влизаме в евразийския съюз. Ще ни говори за соо..р..ос..оиди, лоши европейци и американци и че трябва да станем руска губерня.Очаквам и официален медал от Путин.

156

Мда

преди 2 години

Кое си сака,оно си требе!Нямаше как парламентът да остане без такава партия!Вече всичко зависи от самите тях и К.Костадинов в частност.Ако успеят да прокарат идеята за интелигентен патриотизъм/национализъм,имат бъдеще.Ако тръгнат да правят глупостите на предните патриоти-резултатът ще е същия,изпадане от класацоиите.Иначе цялата патриотична ниша е поне 15%

155

НАРОДЪТ

преди 2 години

ПОДКРЕПЯМ! ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ = ЗЕЛЕН ХАЙВЕР! НАПЪЛНО НЕНУУУУУУЖЕЕЕЕЕН!!!

154

АК-47

преди 2 години

Е, само този не трябваше да влиза в Парламента. Циркът ще е пълен. Само ще се пени и ще отнема времето за взимане на важни решения. Гласувалите за този агресивен екземпляр до един са истерични антиваксъри.

153

Анонимен

преди 2 години

Путин, Копейкин хахаха Много сте смешни тро_лчета. Няма ли да споменете нещо за къщата му? хаха Възраждане на следващите избори ще имат поне 10%, ако мерките продължават да се затягат, а следващите избори ще са пролетта. Щом това е единствената партия, която се интересува от свободата ми, тогава това е единствената партия, която ще получи гласа ми! А останалите се страхувайте от Ковид. Все пак са ви казали по ТВ-то, че трябва да го правите т.е. ще изпълнявате,защото отдавна нямате свободна воля!

152

Кривондел

преди 2 години

Тази партия все още не е достигнала апогея си. Все пак "Атака" достигна почти 10% със сходна реторика. Впоследствие започва амортизацията... Освен това ще трябва да скачат между злободневните теми, за да обират несъгласните. След ваксините ще дойде ЕС. После НАТО...Не са нито първите, нито последните.

151

Анонимен

преди 2 години

Долу руските мекерета на диктатора путин

150

Joro

преди 2 години

Аз пък искам отмяна на "Възраждане". Този събра 4% само с авнтиваксърство. От казаното следва, че сам ще си говори, което е добре.

149

Анонимен

преди 2 години

Възраждане няма да ги има след 4 г щото са изостанали ретроградни фашизоидни диктаторчета и борисовчета

148

Тато из Правец

преди 2 години

С всяка изминала минута Копейката губи позиции !!!

147

Поручик Ржевски

преди 2 години

Много хора борейки се с ГЕРБ, не искаха да гласуват за партии, които нямат шанс да влезнат в парламента. Социологическите агенции предричаха един процент за Възраждане и много хора не гласуваха за тях за да не си пропилеят гласа. Аз просто не ги слушах, защото знаех че лъжат или са бездарни. Това ще се промени на следващите избори ако дотогава не ни вкарат в лагери за неваксинирани.

146

Анонимен

преди 2 години

Долу Възраждане! Имат само 4% и да строят в ъгъла да не ги смачкаме останалите 96%

145

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално е да сме само 5% гласувалите за Възраждане. Колко процента според вас са участвали дейно във Възраждането на България през 19 век и в освободителните войни, и въстания, и т.н.? В Априлското се включват само няколко хиляди, а останалите са си стояли в къщите да не ги хване Ковид хахаха ... Сега е същото. И все пак България се е възродила. И сега ще стане така. Не можеш да очакваш от скопен мозък да проумее, че му отнемат правата, колкото и да му обясняваш. Него го е страх от Ковид...

144

Анонимен

преди 2 години

До 166: Това ли е единственият ти аргумент?

143

Прав е !!!

преди 2 години

Нека бъдем независима и силна Държава !!!

142

Анонимен

преди 2 години

Тоя търси внимание , но ни Бойко ни Петков го виждат )

141

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са безопасни, отговорността се поема изцяло от индивида, подписва се документ за отказ от отговорност на медицинския персонал, те не са и ваксини в пълния смисъл на думата, защото не са минали пълно тестване, което трае години. Когато има смъртни случаи, информацията се изопачава или укрива, колко удобно. Не е правилноБългария да се сравнява с богатите европейски държави, всичко е различно, няма база за сравняване, там също текат спорове какво е правилно.

140

Анонимен

преди 2 години

Коцето ги почна, ако продължава така, напролет ще вземе 40% от вота!

139

Ха-ха

преди 2 години

Новата опорка: Избирателите на Възраждане са глупави, а Костадинов е луд. Ей, папагалчета със Сидеров ви се получи, защото тогава хората още вярваха на вестниците и националните телевизии, ама това време отмина. Хайде, папагалчета цъкайте минуси и да не забравите "Копейкин! Русия! Путин!", че след изборите квотата се вдигна!

138

163

преди 2 години

До 163-Да го DUHASHHHH...