17

vlady

преди 2 години

До Лех ВаленсаЛех Валенса е изтъкнат пианист с редовни делириуми, уволнен от корабостроителницата тъй като не успял да изтрезнее и не се явил на работа и удостоен с високото звание "Горький пропойца" в Русия.

16

Анонимен

преди 2 години

Мистър Меркел, съборете тази Полска стена!

15

анонимен

преди 2 години

Ако това което сега правят поляците го правеха беларусите и не ги пускаха да влязат в Беларусия щеше да има хелзински комитет евро пейски съд за Лукашенко.Цялата вина е на ЕС и запада те ги поканиха да дойдат в ЕС те направиха в Ирак и Сирия да няма ред и да имат икономики и западни фирми печелят от нефта ибогатссвата им.

14

Лех Валенса

преди 2 години

Европа не трябва да търпи изстъпленията на полските фашисти!!!!!

13

vlady

преди 2 години

Мигрантите следва да бъдат приети от Франция и настанени на островите Кергелен и Крозе - могат да приемат над милион без критично пренаселване, климатът е океански без горещини и без големи студове, разстоянието до друга голяма суша е над 2000 km, има годни за ядене растения, птици, перконоги както и риба в океана.

12

Бивш граничар

преди 2 години

Тая дандания(Полша-Беларус) много ни помага!Щото когато ДПС остане извън властта,Ердоган ще ни притиска с мигрантите и тогава трябва да отговорим твърдо!То и сега си трябват твърди мерки,ама още не е толкова наболял проблема!

11

Анонимен

преди 2 години

75 % от " мъжете" германци тръпнат в очакване на хилядите брадати ,космати ,млади и надарени бежанци да се влеят в могъщата немска икономика .Затова и голям зор всички емигранти искат да отидат там.Знаят ,че милиони немци с със скубани вежди и розови ду-***-нца едвам издържат вече .Явно осемте милиона турци не са достатъчни за ищаха на немските мъже.

10

Хаха

преди 2 години

Къде сега е Хелзински комитет и разни други гейове да дават вода на мигрантите и да им гушкат децата с разплакани очички? Защо се тъпчеха в Гърция, Италия и Унгария, а сега липсват в Полша?

9

Анонимен

преди 2 години

С вода не става. Трябват си куршуми.>>>ВОДАТА в това студено време е много опасна.

8

Анонимен

преди 2 години

Полският външен министър, казва (и то се вижда), че болшинството са млади, здрави мъже в работоспособна възраст и тук таме някой детеъ.

7

Анонимен

преди 2 години

Само бой по кратуните мигрантски, това са си чистите радикални войни на мусюлманите !!!

6

Анонимен

преди 2 години

С вода не става. Трябват си куршуми.

5

Анонимен

преди 2 години

Поляците са ползвали водни оръжия. Ами Лукашенко е широко скроен с голямо сърце. Да ги подслони, те ще му се отблагодарят.

4

Иван Сусанин

преди 2 години

Сега се оказа, че мигрантите са добри или лоши в зависимост от страната, която напускат, за да влязат на територията на ЕС.

3

Анонимен

преди 2 години

Спокойна страна е Беларус- има работа! Защо да не останат там? Кой така ги подкокороса, че чак на бой да налитат? Или тоз дето ги ръчка да излезе и да не се крие и да каже иска ли ги.

2

Анонимен

преди 2 години

Значи да очакваме рев от брюкселските мало.ум.ници.

1

Анонимен

преди 2 години

Сълзотворният газ се прилага от полицията. Войниците използват куршуми, бомби и оръдия.