610

Анонимен

преди 2 години

Вината не е само на Нинова. Най голема вина носат вождовете на БСП по места част от които са направо провалени хора, провалени кметове, морално не устойчиви, със любовници секретарки, с доходно бизнесче и не им пука за народа. Важното е те да плуват отгоре. БСП требва да се освободи ит тех най напред.

609

Случаен минувач

преди 2 години

Нинова обаче пропуска да каже, че и тя се е облажила сериозно. И ако съдебната власт я погне, просто ще избяга. Ще отиде в Ню Йорк при сина си.

608

amed doganq

преди 2 години

тиквичка, прибирай се на топло в къщи !не ти е мястото на скамейката, гледай си семейството, сина дето успя да го пратиш с народни пари в америка..някла се яко и с импекса, стига си наглярала!

607

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам комунистите ,но Нинова се оказа като че ли единственият адекватен политик.Радев,прехваленият Радев -инициатива три морета-военнен договор с/у Ресия -Махна ограниченията за секции извън България-резултата в Турция и това е началото -Новите политици на Радев ще клекнат за РСМ,ще приемат Истамбулската конвенкция,ще приемат СЕТА за търговия с Канада. И така нова ера в колонията България.

606

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за личности не за партии. Президента е личност не партиен лидер

605

Анонимен

преди 2 години

Бесепари, подкрепете Радев, добър или лош, той е от БСП, все пак!

604

МВФ

преди 2 години

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Е УПРАВНИК НА ТЕРИТОРИЯТА . ПРЕКАЛЕНО МНОГО МИЛИАРДИ "ИЗГОДНИ" ЗАЕМИ ВЗЕХМЕ И ВЕЧЕ НЕ САМО ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА НИ ДАВАТ АМИ И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГИ ВРЪЩА ....... Стягайте гащите и запрятайте ръкавите . Кито и да дойде с триста зора да ни управлява ще ни скъса гъ** от събиране на данъци , глоби и повишаване на цените ....

603

Анонимен

преди 2 години

Настъпва края на демокрацията.

602

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява, единствената партия, загрижена истински за България и населението! Това е една обичана партия от хората и смачкана по всякакви начини от Боко, за да няма Боко противници и конкуренция, както направи и с останалите партии, просто ги размаза!

601

Алекс

преди 2 години

Този път наистина ли подава оставка или пак ще каже,че партията не може без нея?

600

Факт

преди 2 години

Един зелен миризлив чорап кого може да посочи за наследник на *** ? Може да посочи само някой толкова миризлив чорап като него !

599

Мдаааа!

преди 2 години

Краварката вече се скри зад левия ъгъл !

598

Анонимен

преди 2 години

До Ани Ама разбира се ,че беше против държавността ,сиреч , против Истамбулската конвенция ,еднополовите бракове ,затварянето на Мариците ,задължителната ваксинация . Та затова и вързаха тенекията .

597

Анонимен

преди 2 години

Чорапа ще посочи протежето, което ще наследи ***.

596

Анонимен

преди 2 години

Точно в ГЕРБ Борисов е котвата която ще ги потопи.Всеки средно интелигентен може да го наследи. Нинова обаче има още работа в БСП ! А следващия етап трябва да е крадливите чекисти от БСП, техните помощници ДПС и възпитаници от ГЕРБ да върнат едно 300 милиарда (не милиона) долара ! Това е по груби сметки на Deutsche Welle откраднотото от трите партий oт 89 г. насам под вещото ръководство ни указания на ДС.

595

Анонимен

преди 2 години

Във БСП има кой да наследи Нинова ,но в ГЕРБ няма кой да наследи Борисов .

594

Анонимен

преди 2 години

Жалко. Малко й оставаше да довърши БСП

593

Анонимен

преди 2 години

Къш! Къш!

592

мъка

преди 2 години

Естествен завършек. Москва никога не е изпитвала благодарност към своите слуги. Веднъж изпълнила указаните мръсотии, тя вече е непотребна. Така ще свърши и Румен. Андрей Луканов се помина на 3 октомври 1996. На 10 януари 1997 спретнаха оставка на Жан Виденов. Нека си спомним как Георги Димитров почина на път за Москва. На тези политици трябва да им стане ясно, че е по-добре да милеят за България и да загинат с вдигната глава, вместо да се подлагат и да притихнат унизени.

591

Анонимен

преди 2 години

Корнела има принос в разчистването на крадливата шайка БСП наследник на БКП. Така че оставката и не знам дали е за добре.Спомняте ли си за блокирането на Евро фондовете от ЕС заради кражбите на БСП ? Техните клонинги ГЕРБ може и да са ги настигнали ,а даже и надминали по кражби.