38

...

преди 2 години

Така де така, *** тоз Витанов вчера ми обясняваше как до седмица смъртноста щяла да падне под 100 човека! после ми казваше как до седмица сме щели да намалеят новозаразените, пък днеска чета 276 умрели и пак над 3200 за ден! Еми да професоре сметнете някой и друг интеграл един дифененциал да ви влезе и ще сте готов с новите предсказания!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Така наречения математик,щото с тоя ковит само математици се занимават Витанов да не е някакъв бог да казва всеки ден статиски колко ще починат и кога , ей като фанеме пръчката тоя професор Витанов нали се сещате къде ще го пратим.

36

Анонимен

преди 2 години

Матемитикът казва. Или ще има спад или скок. Леле каква информация. ИЛИ-ИЛИ.

35

При Кунчев

преди 2 години

Спокойно, скоро и този папилом ще замлъкне внезапно и завинаги. Месец по-късно ще вземат въображаемо интервю с фейсбука му, а после никой няма да си спомня кой е бил.

34

Анонимен

преди 2 години

Това можех да му го кажа преди 2 месеца. Всяка година грипния сезон почва към края на Октомври и свършва към началото на Декември. Трае около 6 седмици. После Февруари повтаря до до към Април и после пак на есен. И така всяка година. Тези професори дето не лекуват пациенти, а си седят в офисите и ходят само на визитация периодично да покажат някой болен на студентите може ли да се скрият и медиите да питат някого от хората дето действително работим с болните?

33

Неадекватна реакция

преди 2 години

До Случаен минувач Не е ли истина което казвам? Не моята реакция е неадекватна. Чуй следизборното обращение на Костадинов

32

Пишман професор

преди 2 години

Аз ако бях на твоето място нямаше да търпя такова неуважение да не ме направят академик Толкова лъжи изговори и уплаши хората че тези неща трябваше са бъдеш най голямата будала Срам и позор за твоята безличност

31

Случаен минувач

преди 2 години

До Неадекватна реакция: Пълно покриване между псевдоним и коментар.

30

Анонимен

преди 2 години

Преди имаше разделение между САЩ и СССР, сега вече го няма това нещо, затова се измислят нови заплахи, требва да има враг, щото нема с какво да се оправдават :))) Не че сега Щатите не притиснаха руснаците, ама и руснаците са виновни за Крим, абе нема оправия в този свят :))

29

Въпрос

преди 2 години

Някой знае ли от кога във факултета по Математика са открили специалност Медицина?

28

Клатикуреец Витански

преди 2 години

Клатим го и провисналия маркучи сочи надолу значи ще пада.

27

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен28 има бая по малки градове у нас от общото количество летални до момента. важното е , че промяната продължава, и ще строим аец белене

26

Анонимен

преди 2 години

Важно е Радев да стане пак президент, че ще изтреби един град хора, това за него не е проблем.

25

Салвадор Алиенде

преди 2 години

До Маг Витановнали, да сравняваш статистика и хазарт е признак на изключителна ентелегенцеа и арестокрацеа. а, маслото с краварката е немско , нали? и е масло.

24

Сатанизъм по Гешев

преди 2 години

Светът е навлязъл в тотален деспотизъм, следят ни личният живот през сателит! Продават цели фамилии за наблюдение за по 50 000 лева на Престъпници! Някой е "дарявал" Българи като роби на ЦРУ за глобално следене !

23

Mокърено

преди 2 години

Извинете тук ли е инфекциозното отделение

22

Мукарина

преди 2 години

двама луди с пет браузъра сипят жлъч за 20 лева хоно. истината обаче е, че прогнозите излизат, щото са на база уравнения, разработени от най големите глави в математиката преди сума години. инж. балкански обаче го дразни варианта, че уравненията се уравняват и иска да е неговата. сипва от наливната и се ежи. щот борисов бил виновен.

21

Неадекватна реакция

преди 2 години

Някои партии влязоха в парламента обявявайки се против ваксини, сертификати и ограничения. Безсрамници! Всеки ден в България умират 100-200 човека - повече от дневните жертви във водените войни в Близкия изток през последните 50 години. За месец това са жителите на малък български град.

20

Анонимен

преди 2 години

Пишете колко е тежко положението, как имало чували с трупове на улицата, сега що така обърнахте палачинката :))) Манипулацията е до време, естествено ако го осъзнаят хората :)

19

Кики

преди 2 години

Този плъшок, бих го отвел в долината на плача и розовите сенки.След това бих му подарил безкрайна мъжка любов.Този лукав поглед показва колко гостоприемно би могло да бъде мъжкото тяло на един "математик".Обаче стига толкова романтика.Абе защо не го разкарате тоя комедиант от всички студия?