34

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в Съединените американски щати е достигнала 40-годишен рекорд, реалните заплати падат - докато ръстът на разходите за наем на жилища е многократно по-висок от официалната инфлация.

33

Анонимен

преди 2 години

Американците вият на умряло. Дали руснаците имат още от тия ракетки, с които могат да изпратят GPS системата на САЩ в небитието за няколко минути? :)))

32

Анонимен

преди 2 години

боли ме за империалистите. Да се джафкат там - страна не взимам! За разлика от надничарите тука. И двете са комплексирани от Чина и показват мускули, да се правят на важни.

31

Анонимен

преди 2 години

След глупостта когато китайците взривиха сателит си, сега руските военни да направи такава глупост. 100% сериозните руски учени са възмутени и са против замърсяването с отломъци на около земното косм.пространство.

30

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на ФАЩ. Руснаците ви показаха и казаха че отломките минават на 40км от станцията и няма никаква причина да си изпотявате гейските ***. МКС е построена от Руснаци и те най-малко имат интерес да е застрашават по какъвто и да било начин. Май много бързо забравихте старото име на МКС = Mир2. Ако беше ФАЩ сигурно щеше да се казва DOMINATOR ама не е, хората мислят за мир а не за оръжия като ФАЩ.

29

Анонимен

преди 2 години

Живяхме и без сателити и озеляхме. Колкото повече отломки, толкова по-голям хроблем за болните возъци, които вече шпионират и за какво мечтаем.

28

КосмУнафта

преди 2 години

Всички разбрахме какви ужасни неща се случват когато Русия или Китай си унищожават старите сателити .... А какво мислите че става когато САЩ - НАЙ - АКТИВНАТА космическа сила в света с най-много сателити около земята реши да унищожи някой неин сателит ? Изпраща Супермен или Железния Човек да го хване и невредим и цял да го докара на Земята където с почести го "пенсионират" ??? Наивници... УНИЩОЖАВА ГО . По същия начин както Русия и Китай го правят ... по-безопасно? А дано... ама надали .

27

Анонимен

преди 2 години

Май ФАЩ ги е яд не толкова на случката, а че те нямат такава ракета.

26

Анонимен

преди 2 години

До 23 АнонименВие сте една малка група отНаркозависимиСороскиГендари финансирани от НПОта на сорос и сте само в софия. Така , че българите не сте вие . Българите обичаме Русия и ви мразиме вас и скоро ще ви изпратиме в отвъдното

25

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам руснаците да са действали необмислено. А извеждането на кола на околоземна орбита е действително необмислена постъпка. Около Земята наистина има много отпадъци и след време няма да виждаме слънцето от тях. Само кола липсваше там.

24

Анонимен

преди 2 години

До 23 - Каккъв българин си ти, бе, индианец?

23

1966

преди 2 години

Болшевишка им работа.Т.Е. -бандитска.

22

Анонимен

преди 2 години

Като им гръмнат нъй-важните спътници, като им прережат кабелите в океаните и като им потопят самолетоносачите с Циркон, американците стават Горна Волта с ракети

21

до евала

преди 2 години

мозъка ти е изтекъл в океана май

20

Тиква

преди 2 години

Слава на Русия, краварите крадци и терористи.

19

Анонимен

преди 2 години

Българите мразим Русия, само текезисарите на костя копейкин тачат Русия.

18

Анонимен

преди 2 години

Русия е държава терорист, вcяко нещастие за Русия е празненство за Европа и САЩ!

17

Евала

преди 2 години

Дреме им на руснаците. Световният океан е осеян с потънали съветски атомни подводници, от които изтича радиация, но на Велика Русия не и пука за тях. Че за космоса ли?!

16

ЖИРАФ

преди 2 години

Лошата защита на космическата станция от отломки ме вбеси, ако беше паднала можеше да ме удари по главата, затова се наложи да се приютя в тоалетната и да се приготвя за евакуация. Сега ще пиша до космическия посланник да се оплача.

15

Словянин

преди 2 години

Смях. ФАЩ ги е яд, че със 70 мил долара русите елиминират "свръхтехнологичен" проект за 1,7 трил долара.