244

му-ха-ха

преди 2 години

Подкрепи агента на Рашитников и партията му се изравни с Копейкин!

243

ХА ХА ХА

преди 2 години

За много българи "денят за размисъл" не е преди, а след изборите.Ха, да ви са честити 18% (дпс и копейкин) от НС открито защитаващи интересите на чужди държави

242

Анонимен

преди 2 години

До 149 === Вземи ме, лодкарьо, в своята ладия лека, която безшумно цепи вълните смолни и сякаш проправя оттук до небето пътека, и сякаш се гони с чайките смели и волни. :)))))))

241

Който разбрал

преди 2 години

Татко Карло и Пинокио:- Сине, ти искаше за Нова Година подарък животинче, не се ли радваш?- Но аз исках котенце или кученце.- Е, не всички деца получават това, което са искали.- Да, но този бобър Кирчо ме гледа много странно...

240

Анонимен

преди 2 години

Бе какъв мандат,да даваш подкрепа на К и А ,що се излагаш?.Стига прислужвайте и на Радев,ползваха и ви захвърлиха.Не се занимавай със съдебна реформа,то не и реформа и гешевизъм,поръчкови,защото ще изпаднеш в още по лоша ситуация.Как си представяш в условия на авторитарен режим гл.прокурор мижитурка?Оставете Гешев ,защото ще ви трябва!

239

Анонимен

преди 2 години

При толкова оставки остава само Корнелия да е наставник на Кирето и Асенчо, тъй като сед планираното преизбиране на сричащия той ще се отдалечи като на гранитен пиедестал в поза на: Аз ви дадох хляба в ръцете и така запазвайки правото си на съдник.

238

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са истинските победители на изборите.

237

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА ти откъде си може би от Лос Анджелис или Париж??Комунистите са тези които крадат крали са и окрадоха БЪЛГАРИЯ! ВИЕ БЕДНЯЦИ ДУХОВНО И ФИНАНСОВО СТЕ ОКРАДЕНИ ОТ ТЯХ И ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ.Кой създаде мутрите-? Кои генерали на БКП? Кой окраде България? Може би Данчо Лечков..а не те пък са виновни за футола и некадърните футболисти.Тея от Харвард дето сега ще ви променят!

236

Анонимен

преди 2 години

А Радев кога ? ОСТАВКА! ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ КОМУНИСТ КОЙТО ГОВОРИПРОТИВ ОПРЕДЕЛЕНИ ВОДЕЩИ ПАРТИИ.. Е ГОЛЯМ ПРЕЗИДЕНТ !КИРИЛ ПЕТКОВ неприятен лигав мазен няма да управи България комунистическа *** само парите ги вълнува.Толкова не приятен за турците бих гласувала ако няма друг но за тея мошеници които изобщо не са победили на изборите които са явно фалшифицирани. Не.

235

Избирател

преди 2 години

Тези пишман демократи на Ицето , те са колкото група алкохолици на сбирка. Кой ги брои за партия ? А и никой не ги признава за нормални ! Те са комунисти!

234

Демократ

преди 2 години

И зищо бе, Ице? Зищо хвърли кърпата? Нали искаще "промяна" ? Е , на ти "промяна" ! Коленичеше пред Фигуранта за глупости, а сега бегаш !

233

Анонимен

преди 2 години

ПП, Възрaждaнe,ИТН, нe ca бългaрcки и eврoпeйcки пaртии, тoчнo oбрaтнoтo, oпитвaт ce дa изпрeвaрят бългaрcкитe и eврoпeйcки пaртии и ги изтикaт, нo ПП вeчe взeхa влacттa, трябвa другитe пaртии дa ce oбeдинят c тях, включитeлнo и ГEРБ, нямaт друг избoр, aкo нe ce oбeдинят, щe cтaнe пo-злe зa нaceлeниeтo и пaртиитe! Или вcички вкупoм дa ги oтхвърлят, кoeтo ми ce cтрувa нeвъзмoжнo зaceгa.

232

Анонимен

преди 2 години

Тоя да си вземе ПОУКА и да МАХНЕ всякакви МАСКИ и Сертификати !!!Хората гласуват за някой който да ОПРАВИ нещата в БЪлгария, а НЕ просто да седне на мястото на Б.Борисов и да КРАДЕ !!!

231

бай ставри

преди 2 години

Когато Иван Костов загуби изборите от Царя, също си хвърли оставката, Но не напусна депутатското си място. Нещо повече беше направил всички свои министри от 2-рия му кабинет депутати. Резултата беше - разцепи СДС и си образува нова парламентарна група на новата му партия - ДСБ.

230

Дъбар

преди 2 години

Ице, ***, на кого ни оставате. Никакви оставки няма да ви приемаме.

229

Симо

преди 2 години

Да вземат да се разпуснат въобще тия като организация

228

Анонимен

преди 2 години

да не беше правил мили очи на чорапа. получи си заслуженото.

227

Анонимен

преди 2 години

Като хвърля оставка ще се откаже ли от депутатството?

226

izh

преди 2 години

Плащаха му за резервна гума , ама нали кратуната е * * * * , полакоми се . Що играчи се извървяха да го четкат с голямата баданарка и накрая - ритник по задните части. Че и адвокат не може да стане - колкото заделил -това е. Явно го чака светло бъдеще на село с мотиката

225

aa1830

преди 2 години

Всичкк, които най-много лаеха, чегъртаха и вкарваха в затворите се самозатриха. Мая, Тошко, Хаджигенов, Дончева, Христо Иванов, Шкембе Войводи, Сидеровци - Довиждане!!! Не става само с агресия, на хората им писнаха тея лозунги - изчегъртване, мутри вън, схеми, далавери, кюлчета, пари в чували, кокошки, пилета, суджуци, канибали, джипки - прекалихте го и с право народа не иска да ви гледа.