52

Анонимен

преди 2 години

Съсипват се партиите, защитаващи българския интерес - АБВ, ВМРО, БСП, ОП, ДПС и така нататък, този процес започна при Цецо и ББ, но сега придоби завършен вид, със свалянето и на ГЕРБ! БСП не е губила, просто бяха размазани, а и откакто ЦЦ е във властта, изборите се манипулират и така до днес, откакто той и ББ влязоха във властта, България е друга, държава в която всеки е следен,наблюдаван,мачкан и се страхува, една смазана от страх и убийства държава!

51

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Е да де.... ама пък точно лъжливото, крадливо, неблагодарно и продажно ленче....НЕ, мерси!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че има организация за преврат в БСП създадена от руските ***, тъй като Нинова се къс със зависимостите на партията си от пасьолството и не желае да бъде една дъщерна партийка, захранваща матрьошките като Възраждане на пасьолството.

49

Samo minavam

преди 2 години

И ти ли сине и ти ли Бруте.

48

Дивак

преди 2 години

Прекрасен спектакъл! Сто и кусур годишното чудовище БКП/БСП, причинило толкова злини на България от времето на създаването си (да не забравяме никога атентата в Света Неделя", така наречения Народен съд след налагането на комунистическа диктатура, опоскването до кокал на българския народ след промените от 90те, заигравките с другото проклятие от новото време - ДПС) бавно и мъчително агонизира.

47

ха ха

преди 2 години

Проблемът ви изобщо не е само в лидера. Ти също си част от проблема. Но най-вече-цялата ви скапана партия. Ясно ли ти е.

46

Алов

преди 2 години

Пенсиите не могат да гласуват, от младите никой не иска Нинова и накрая 100та левици ще изчезне.

45

Щерю

преди 2 години

Поколения българи страдаме от БСП и техните всевъзможни спъвания към по- висок жизнен стандарт на народа...

44

4epa

преди 2 години

НОЖ В ГЪРБА- ТАКА СА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 2 години

До СандоА ти не усещаш ли, че ни унищожават стъпка по стъпка партиите, които защитават българския и европейски интерес, това не зависи от партиите, манипулират ни изборите, информацията, пръскат пропаганда, контролират дори мозъка и тялото на хората и могат да говорят през вас ако поискат, без да се усетите! Това не зависи от БСП или друга партия!

42

Дончо Тръмпов

преди 2 години

Фуражко Радев е там където има кинтаж-при прокопиев и при хироу.....

41

Анонимен

преди 2 години

Не съм ляв човек, но симпатизирам на левите от БСП, ако смените БСП с друга лява партия, няма да гласувам изобщо за лява партия!

40

Сандо

преди 2 години

Корни за нищо не става, няма визия, няма харизма ... ама влас не се дава, тя се взима

39

Анонимен

преди 2 години

200хиляди гласували за комунистите, това е много.Трябва да са 10 пъти по-малко, колкото преди да дойдат руснаците през 1944год.

38

Анонимен

преди 2 години

Оставихте си електората да умре по болниците. Какво очаквахте? Че младежите ще гласуват за вас ли? След няколко години съвсем ще изппаднете от парламента, защото дъртите комунисти почти измряха.

37

Дивак

преди 2 години

Сакън! Нека стои още другарката Нинова, за да довърши окончателно крадливата, мошеническа партия, която няма общо със социалното. България ще потръгне, когато подобна сбирщина от мошеници, наричаща се социалистическа партия ще залезе на хоризонта редом с другата питекантропска, разбойническо-крадлива шайка, наричаща се ГЕРБ начело с тъпоумната горила отидат в канавката.

36

Асан

преди 2 години

Тая лисица взема 20 000 евро депутатска заплата и СерГей взема 100 бона заплата от ПЕС :)))

35

Храни куче да те лае

преди 2 години

Изпадането на БСП се дължи на групата на прогресивният им националсоциалистически алианс, на "принудителната" подкрепа за Радев и на тази "принудителна" ваксинация скрита в зеления сертификат. Йончева да си спомни думите "Все още не се осъзнава свободата, която дава този сертификат". След такива думи, естественият резултат е катастрофалният резултат.

34

Анонимен

преди 2 години

Оставка за Станишев и Елена Йончева. Те са проклятието на БСП. Герберски агенти са, те въведоха десния плосък данък десятък, който десните много харесаха и няма да отменят никога.

33

До 28-Еди кой си

преди 2 години

Когато бай чекмеджан върне милиардите от чекмеджето.