62

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНека да построят и създават в тази държава и когато се види нагледно какво правят и дали се грижат за населението, тогава вече не само ще ги подкрепим, но и ще ги подпираме, засега нищо не можем да кажем.

61

Анонимен

преди 2 години

Комунистите били в криза. БСП е история. Изчезва заедно с електората си, бавно, но сигурно. Колкото по-бързо, по-добре.

60

Smart people

преди 2 години

На тези избори българите гласуваха за най- доброто, което им се предлага. Като бивши министри, Петков и Василев бързо се ориентираха къде са големите кражби. Пресякоха и част от обръчите на ДПС. Затова и ДПС- то така неистово, на живот и смърт, гласуваха на тези избори. Добре е, че ПП спечели най- много гласове и е първа политическа сила. Нещата вървят в правилната посока, към промяна, к да осигури по нормален живот.

59

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИзборите започнаха да се фалшифицират още при Цветанов и ББ, оттогава се фалшифицират, също и от тогава започнаха да наблюдават всеки в страната, да подслушват и следят хората масово и много други неща, те прокараха предателството първи и разкостиха държавата ни, ако знаех , че ББ е бандит, никога нямаше да подкрепя ЦЦ и ББ. Георги Стоев предупреди, но го убиха, един човек от СДС също предупреди, че идва истинската мафия с ББ,ЦЦ, него пък го разкарваха по съдилища.

58

Анонимен

преди 2 години

Вън Теди Овчарова вън миукащия Божанков вън Симов фъфлещия вън Юлия Ал Кахим Вън бе бездарници.Бсп закривай

57

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо беше зор за машинно гласуване? Българинът се учи по трудния начин, бавно и болезнено!

56

Анонимен

преди 2 години

БСП не е в криза а тези които гласуваха преди години за БСП измряха след още 10 години БСП едвам едвам ще събира по 5 процента гласове

55

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е кой от кого ще снеме пръв доверието си - Радев от Нинова или Нинова от Радев. Злите езици говорят, че Радев готвел Крум Зарков за поста на Нинова като шеф на столетницата.

54

Анонимен

преди 2 години

До Н1Когато решат, че просто не ставаш за "нуждите им", просто те заместват с друг, то иначе Славчо немаше така да се крие, не стана от диванчето :))) Но по нашите ширини издъниш ли се, нема да има прошка, направо изби рибата с космонавтите челяка :)) Едва 30% са гласували, явно другите не искат :)))

53

Анонимен

преди 2 години

Според мен, изчистиха всички партии, защитаващи българския интерес и европейския, стъпка по стъпка, като процеса започна при ББ и ЦЦ и продължава до днес. Не очаквахме, че недастандартна партия ще се яви, а мислехме, че от старите партии ще съставят правителство.

52

българин

преди 2 години

Как е Гербери? Ревете ли?-:)))

51

Аз...

преди 2 години

....немога да проумея какво се случва сега- Суджукът постоянно повтаряше по телевизията, че е богът слънце, че е най-подготвен, единствен и незаменим, че БГ не може без него, а сега какво, наглият електорат го постови на неговото второ място, на цели 5% процента след първият. Хайде да обяснят тук говорителят на божеството защо стана така? Нещо ГЕРБ - ***, коментари, мнения? Защо така се снишихте? Стотинките свършиха или?

50

Анонимен

преди 2 години

Але Але Але БСП умре

49

До 60

преди 2 години

Как няма да влезнат, кат те имат едни 2-3% на всички избори, при ниска активност, автоматично влизат

48

Анонимен

преди 2 години

До 60Само за комплексирания безроден про'стак е важно какво мислят чуждите, когато става дума за бъдещето на собствената му държава.

47

Н1

преди 2 години

Предвид обратите в резултата искам да поздравя сценариста на цялата случка от лятото насам. На вторите избори 7/8 до обяд си бяха на второ място, след кафето в 4 ч. обърнаха мача и биха ГЕРБ. Вчера, по същото време, същата ситуация, само че в полза на Кире. Има ли прецедент подобен в света...Юлий Цезар дълго време е бил депутат, Наполеон е носил маршалския жезъл в раницата си търпеливо, докато му дойде времето, и т.н., всеки знае как се прави кариера. В БГ обаче са магьосници, щрак Марийке...

46

Анонимен

преди 2 години

Слави се уплаши, пък с кадрите си разочарова избирателите си :)) Иначе тез ПП са изкуствено сложени за първи, ама така ще е, ИТН се издъниха, требваше им друг вариант на ДС :)))

45

Анонимен

преди 2 години

До До38/52Ц. Обръчите от фирми са си брюкселски модел. ДПС е най-последователната европейска партия у нас.

44

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше българи щяха да направят Референдум за премахване на ДПС и човек с двойно да не гласува.

43

Анонимен

преди 2 години

До 55Новите цени на тока са си резултат от евроинтеграцията. Ама де про'ст гербаджия да го вдене?!