151

ЕВРОПО,

преди 2 години

В АФРИКА КОВИД НЕ УДРЯ ДОРИ И НАПОЛОВИНА ОТ ЮРЪП! А ЗАЩО ТОВА Е ТАКА?!?

150

ьяаож

преди 2 години

Щото ковидя е туз само в богатите държави от ЕС се подвизава и хич и не иска и да чуе за Африка,Бангладеш

149

ьяаожг

преди 2 години

Преизбраха етиопския терорист начело на СЗО и пак се прицелиха в Европа- затягане на телените мрежи около и в европейския концлагер.Ива официални статистики онлайн за ковидя. За Германия нови заразени били 15 000,в Индия 300...даже сзо си ги казаха че Азия и Африка били преборили ковидя представяте ли си,а богатите цивилизовани държави даже се утежнява положението с фашистките мерки."Върна" се понеже стотиците милиарди, с които ЕС подхранихме фармачудовищата явно са им малко и за още реват.

148

Патриот

преди 2 години

Защото ваксините не работят, и разболяват хората. Лично наблюдение.

147

Анонимен

преди 2 години

Каква пандемия бе, тия нали са ваксинирани? Или може би точно заради това? Както казва долния, ваксините работят. Смееех.

146

Анонимен

преди 2 години

Е как защо? Защото ваксините работят!

145

do 171

преди 2 години

България е на второ място по смъртност от корона на глава от началото на епидемията и на първо място за последните няколко седмици. Имай малко срам и мяра да не даваш определение на държави, които се справят далеч по-добре от нас.

144

Анонимен

преди 2 години

Таман се навих, след разяснението във FB след една публикация. Беше от МЗ и пишеше, че ваксините са напълно безопасни и безкрайно тествани. Източник с линк към СЗО. Чукнах на линка и ми върна Err 404 The page cannot be found! СЗО го е изтрило още 2020. Та дали МЗ са обикновени спамаджии, или чистокръвни бандити?

143

Анонимен

преди 2 години

Защото се набодоха с отровни експериментални препарати, които наричат ваксини. Решиха, че тези високо ефективни, абсолютно безопасни и направо прекрасни бъркочи ги правят безсмъртни. И сега биват наказани за пълната липса на мозък.

142

Анонимен

преди 2 години

Не умирайте от друго, освен от Ковид. При нас един умря от инфаркт, но докторите го писаха КОВИД и погребението излезна умножено по числото Пи!

141

Анонимен

преди 2 години

А Латвия? Защо имат такава висока смъртност (г.д колкото България и Румъния), при положение че почти 60% са ваксинирани?

140

do 164

преди 2 години

Испански грип - 25-50 милиона жертви при 1,9 млрд. население. Корона - 5,1 милиона жертви (засега) при 7,8 млрд. население. Т.е. 5-10 пъти по-малко жертви при 4 пъти по-голямо население. Науката работи.

139

Анонимен

преди 2 години

Защо се правят всички на ощипани? Умниците в Европа се назобиха с компоти рано-рано и няма и година по-късно се оказа, че защитата замина в канала. То е като хапчето след любов - пиеш го и те спасява веднъж, но за следващия път пак трябва да пиеш.

138

Анонимен

преди 2 години

Защо Европа се върнала към мрачните дни на пандемията? Ами защото фашизмът я зове, Европа изобрети фашизма, а не Африка или Америка. Дори азиатският шовинизъм не е толкова идеологически подкован, колкото европейския фашизъм. За европееца държавата е майка, държавата е баща, държавата е бог. Днес европейските държави пазят населението живо и здраво; утре същите тези държави ще избият поданиците си в окопите и лагерите на поредната спретната от тях война. Фашистка Европа едно си знае и толкова.

137

Анонимен

преди 2 години

Защо Европа се върна към "мрачните дни на COVID пандемията" = отговора е един - защото са ваксинирани.....

136

Жълтопаветник

преди 2 години

За съжаление ваксините не опрвдаха очакванията, няма лекарство. Тази гад трябва да премине през 70-80% от популацията за да мирне. Ще умрат много хора. Справка -испанския грип преди 100 години.

135

Анонимен

преди 2 години

Швеция е ваксинирана на 87%. А преди ваксините изследваха имунитета на населението и установиха че само 15 % са го срещнали. И мерки имаше.

134

Анонимен

преди 2 години

Почти цяла Европа преди Втората световна война беше фашистка. И почти цяла Европа днес си е пак фашистка. И тук не става въпрос само за мислене на политическия естаблишмънт, а за стереотипно поведение дори на средния европеец като отявлен фашист. Европейците разпалиха най-големите войни, избиха в тях десетки милиони хора, извършиха най-зверските държавно организирани престъпления. А сега същите тези държави се "грижат" за живота и здравето. Банда европейски държавни ***.

133

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не сме защитени!. Първи по смъртност в света. А предната вълна преди ваксините? Бразилия и Перу умираха като мухи. Тъй че остави тая надежда генетична...

132

епидемиолог

преди 2 години

Вярно прегледах горното платено литературно произведение само по диагонал, но не видях отговора! А и не прочетох нищо за Швеция? Там никога е нямало и няма локдауни, маски, сертификати, тормоз и насилие. Явно глупостите написали по-горе пропускат че естествения имунитет сред хората, който създаде Швеция по този начин е отговора на шведския успех, а не колко хора са се вакснали от наивност. И при места с 99.7% ваксинирани и локдауни виждаме че спасение няма. Само се пречи на истинскиския имунитет