30

Анонимен

преди 2 години

До Интелигентен- Само красиви, образовани, честни и интелигентни хора, с големи и човеколюбиви сърца го разбират това. Истинската безкористна журналистика не се разбира от разни ***

29

ТЪПА СТАТИЯ

преди 2 години

Тромпета не прави НИЩО - Слипи Джо му подготвя почвата. Е нема тоолкова куца патица като Джо - още от началато на мадата се търкаля надолу и надолу!

28

Анонимен

преди 2 години

И да пишете и да не пишете против Тръмп,истината е една и никой не може да я промени.70,

27

Анонимен

преди 2 години

Преврата го направиша **** демократи, като откраднаха чиста победа на Тръмп 2020!

26

Иван

преди 2 години

пхахахаха, алооо, пропагандата е рано още от сега. Харесва ми как 2 години разпространяваха шантавата история, че "Русия били купили победата на Тръмп", което се оказа накрая история, спонсорирана от Клинтън хахаха и сега се загрижили за изборите, понеже група *** нахлули в сградата на конгреса и се снимали със знамена и флагове, същевременно 3 месеца миналата година подклаждаха бунтове на БЛМ и т.н.

25

Анонимен

преди 2 години

дори без да съм слушал Тръмп знам че демократите фалшифицираха изборите напълно.

24

Анонимен

преди 2 години

Е, някои нямат умора....

23

Анонимен

преди 2 години

най-добрият републиканец в Сената на САЩ, Мич Макконъл,

22

Интелигентен

преди 2 години

Mного точна и истинна статия от любимия ми независим Гардиън. Ни една лъжа или манипулация в нея, както и подобава на честния комунистически печат. Истински журнализъм. Харесвам Гардиън дори повече от Вашингтон Пост и НЙТаймс.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако готви преврат, тогава дано да спечели най-много гласове. В останалата част от света наричаме това демокрация чрез редовни избори.

20

Анонимен

преди 2 години

Вече е преврат сам да се кандидатираш за поста вместо да те предложат за него?

19

Просто е

преди 2 години

Тръмп да не се мъчи, ами да попита Радев и Петков как се прави измама.Просто си купува машини, нагласява си софтуера и хоп гласовете му се учетворяват.Няма ЦИК, няма квик и да броиш разписките важен е документа от машината, сещаш ли се?Насам народе, у България се краде яко, като почнеш от избори, та до промяна чрез подмяна.Репресиите са много важни, никой да не шава и да не вижда, че гласовете в разписките са 4 пъти по-малко от "умните" машини.Конституция ли, това пък к'во е? Такова животно нема

18

Анонимен

преди 2 години

Поне да бяхте написали от кой ултраляв *** сте препечатали този пасквил. Двойните стандарти в отразяването на двете партии в САЩ от страна на медиите са толкова фрапантни и брутални, че нашето уж 112-то място по свобода на медиите изглежда като призово място в сравнение с вакханалията в САЩ

17

Тръмп е окей

преди 2 години

Нямам нищо против Тръмп. Според мен е миролюбив човек.

16

Анонимен

преди 2 години

*** пропагандата. Когато зверовете от Антифа и БЛМ направиха гражданска война, палеха колите, нападаха домовете и обираха магазините, беше "мирен протест", държавата не си мръдна пръста и изкарваше нацист всеки, дръзнал да се защити и дори да критикува. Когато другата страна си позволи да нападне ВЛАСТТА, писнаха на умряло за "демокрацията". Даже ако изборите не бяха откраднати, Байдън спечели с ИЗМАМАТА, че ще опрости на всички студенти дълг от 30000 долара. Оказа се лъжа.

15

наблюдател

преди 2 години

Не се бъркайте в Божите работи.

14

Ха-ха

преди 2 години

Като гледаме какво представляват Байдън и правителството му-няма начин да са спечелили без измама! Такова негодно управление Америка никога не е имала-банда некадърници, избрани на квотен принцип,начело с дементен старец. Щ

13

Анонимен

преди 2 години

Стига левичарска пропаганда. Букитата още сега дават Тръмп като фаворит номер 1 за 2024. Байдън и крайнолевите социалисти, които сега управляват САЩ, всичките им медии(дори и ABC от 2019г насам) и Холивуд, напълно се издъниха. Неслучайно загубиха на губернаторските избори в началото на месеца Вирджиния - един от най-левите щати в САЩ, а продажните социолози даваха победа с 5% на демократите!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен -Будаляги. Ако искат честни и почтени избори, да си купят изборни машини.; - Правилно, да влязат във връзка с Мадуро! Той ще им осигури победата! Знае се от опит!

11

Анонимен

преди 2 години

Всеки трябва да се страхува от буйстващи луди, не само привържениците на демократите в САЩ. Затова и доста републиканци имат същия проблем като опонентите си.