151

Анонимен

преди 2 години

Поредна феик "новина",топъл хляб за появата на комплексите

150

Анонимен

преди 2 години

Ако всеки болен го тестват за антитела, ще се установи дали е бил ваксиниран. Антителата се образуват след 3 седмици най-рано, така че фалшивоваксинираните нямат антитела.Ако от някой ваксинационен пункт масово се разболяват впоследствие, ясно е,че не са били ваксинирани. Противно на антиваксърскота пропаганда, вакдинираните по-рядко си разболяват и много рядко стигат до болница или умират. Магнити и чипове не съществуват във ваксините,така че друг начин няма за доказване освен антитела

149

Койчо

преди 2 години

163...мин на здравеопазването на Русия си го каза още през Май... ваксата е с "цифрова следа и наночастици". НаШте престъпници мълчат кат нас рани за неопределените МАС адреси. Още ли живеете на Марс?? 2 год минаха вече...

148

Анонимен

преди 2 години

Преди малко гледах репортаж от Виена как срещу ваксина им дават време да си прекарат с мадама в бротел. Вече и на проституция го докараха.

147

Койчо

преди 2 години

101, не че нещО, но джибА ми е черен. И пак ти казвам... тръгнете ли насилствено с иглите... нама да се разминете само с винкелО,г ювендии нед о ръбени.

146

Анонимен

преди 2 години

до обективно: Въпросът беше как могат да докажат, че си с фалшива ваксина. Това, което казваш, само подкрепя тезата, че не могат да установят със сигурност дали конкретният човек е ваксиниран, което е и моята теза. Иначе твърденията ти са напълно неверни и дори тежките пропагандатори не твърдят подобно нещо, но това е друга тема.

145

Гроби Таласомо

преди 2 години

Византиецът винаги е бил много лукав и подъл;)))

144

Анонимен

преди 2 години

На пръв поглед изглежда глупаво да платиш 400 евро и да ти бият от фалшивата ваксина вместо вода, но повече ми изглежда на начин да уплашат желаещите да дават подкупи.

143

Анонимен

преди 2 години

Обмисля се на всички болни, постъпили в болница да се изследват за антитела. Така много бързо ще открият фалшиво ваксинираните и всички замесени ще си получат заслуженото . Новозаболял изработва антитела най-рано след 3 седмици. Така че лесно е да се хванат, само желание да има.

142

ето това показва

преди 2 години

колко безумна е идеята за сертификатите.

141

redordead

преди 2 години

до 145, ако смяташ, че е топ да обикаляш по моловете ми е ясно какъва ти е ценностната система и интелектуалният багаж...

140

Анонимен

преди 2 години

Тестът за антитела не доказа нищо по безспорен начин. Антителата е различно при различнит хора. Освен всичко друго има хора, които не създават антитела след ваксинация. Не са много, но ги има. Така че няма начин. Най-добрият им шанс е да те сплашат, че знаят и че могат да го установят, т.е. да блъфират, и ти под натиск да си признаеш. Но истински начин няма.

139

До 145

преди 2 години

Ти си престъпник!

138

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията се доказва с антитела . Всички образуват, повече или по-малко. На практика няма разлика дали си ваксиниран или си преболедувал. Всеки може да се разболее , особено ако са минали повече от 6 месеца. И ваксиниран и преболедувал. Разликата е, че след преболедуване имаш увреждания до живот. Това е цената. След ваксинация-не.

137

До147

преди 2 години

Евентуално чрез тест за антитела

136

АНТИВАКСЪР

преди 2 години

Антиваксърите ми напляскаха плюсове! Супер!

135

Анонимен

преди 2 години

до въпрос: Не могат да те хванат, ако си с фалшива ваксина. Т.е. могат, но трябва да докажат, че си я купил. Не могат да установят иначе, защото няма метод, който да доказва безспорно, че си ваксиниран. Освен ако не са верни слуховете за намагнитването, но ми звучи малко фантасмагорично и не съм се занимавал да го проверявам. В сериозни източници поне не съм го срещал досега.

134

До 145

преди 2 години

Нали си наясно,че купувайки си сертификат, подкрепяш ваксинацията.По този начин показваш, че искаш да се ваксинираш с тези течности и си съгласен да се бодеш с тях 2 пъти годишно. Одобряваш всякакви подобни противоконституционни ограничения.Аз пък си седя зад мнението.Не съм ваксиниран.Нямам сертификат,защото съм против тези принудителни дивотии.

133

Зевзек

преди 2 години

Да измамиш измамник, безценно!

132

въпрос

преди 2 години

Някой знае ли как разбират дали си ваксиниран или не, как точно го установяват. Аз съм вяксиниран примерно, ама как ще хванат този с фалшивата ваксина?