8

Да!

преди 2 години

То и при обикновения грип, при наличието на съпътстващи заболявания последствията винаги са тежки, като последствията винаги почти довеждат и до смърт на лицето. Не ми става ясно, как след като през пролетта на 2020 г. се установи наличието на лица с covid-19, как някои лекари са наясно с леталната фаза на това заболяване. Статистиката, простете, стъкмистиката, та е толкова изкревена, че не дава отговори относно развоя на заболелите лица с covid-19.

7

До Фин

преди 2 години

Не яденето на месо е много вредно! Човека е ловец от хилядолетия, ако е ял трева нямаше да просъществува дълго време. Аминокиселините са основа градивна единица за мускулатурата- само с растителна храна не става...

6

Анонимен

преди 2 години

"Леко" протичане означава 10 дена температура, треска, разстройство. На мене ми се отели вола.

5

Фин

преди 2 години

До ДианаПазете се, е израз на хора които нямат душа ..... банално, блудкаво и най вече безплодно. Спрете да се храните с месо и махнете всички излишни килограми...това е всичко за да не помиришите болница и аптека.

4

До Диана

преди 2 години

Естествено,че имат значение процентите.Видно е,че това е болест,която засяга основно старците и хора с други заболявания. И само те трябва да се ваксинират. Не всички. Аз лично изкарах Ковид за 4 дни без никакви последици.

3

Анонимен

преди 2 години

5 до 15 е доста разтегливо.

2

Анонимен

преди 2 години

Браво Дидка! Абсолютно си права.

1

Диана

преди 2 години

Какво значение имат процентите ако се окаже, че си част от тях! Човекът не е статистическа величина! Животът е безценен на всеки от нес! Пазете се!