74

Силиций

преди 2 години

С гласуването се съгласявате да имате настойник който да решава съдбата ви вместо вас. Ритуално изгаряте свободния си глас/избор в урната и ставате безгласна буква. Квантовия компютър знае дали сте ходили да се откажете от свободата си, чрез чиповете в телефона, личната карта, дори баркода на дрехите ви. Няма измъкване след като отидете до урната. В следващите 4-5 години вие сте никой. Не се учудвайте ако в съдилища и други учереждения се държат с вас като роб/гражданин/слуга а не като личност.

73

Бгг

преди 2 години

Но много хора не разбират , че и малко да отстъпиш (примерно да се тестваш през два дни или да тестваш децата си) те ще поискат и другите ти права . Целта им е малко по малко с принуждаване и заплахи , да ти ги отнемат всичките. А когато останете малко ще им бъде най лесно. Пътят към ада е постлан с добри намерения. За ваше добро е ще ви казват, за да си върнете предишният живот ще казват.

72

Анонимен

преди 2 години

За който и да гласувате, все ще е слуга на тези демони от СЗО.

71

Анонимен

преди 2 години

СЗО=ОЧЗ!

70

Анонимен

преди 2 години

Който иска може да гледа Stew Peter's Show

69

Анонимен

преди 2 години

СЗО е фашизоидна структура, която освен финансова изгода не признава нищо друго. Всеки да се спасява както може от фашистите на СЗО.

68

Анонимен

преди 2 години

Утре гласувайте за новите си ограничители.

67

Анонимен

преди 2 години

Когато спонсорираната и изцяло контролирана от Бил Гейтс СЗО, ви каже колко е часа, вие гледайте слънцето! Бъдете сигурни че истината е точно обратната на това което те ви разправят

66

Щерю

преди 2 години

Ковид е грипен вирус, на който изкуствено са прикачени шипчести протеини. Организмът на заразените се справя с вируса, но някой хора за съжаление умират от АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ към протеина в шиповете на вируса. Трябва да се сведе хистамина до минимум, чрез АНТИХИСТАМИНОВИ ПРЕПАРАТИ (алергозан, лоратадин, кларитин, фенистил, урбазон и др.), вит. Ц, магнезиев цитрат и чай от агримония. Това е супер АЛЕРГИЯ водеща до подпухване. В болниците ги лекуват от пневмония, но тя не убива за броени часове...

65

Става на въпрос:

преди 2 години

За един милион мъртви българи, в голямата си част преждевременно и още шест милиона българи дето са се наслушали, преживяли , изгледали такива глупости и са надживяли геноцита над тях, но няма да надживеят разграбването на страната си!И затова ще мреш Симеонееее ... Да нямат оправдание!

64

Защото:

преди 2 години

Колкото и да живеем аз и фекалията Сакскобурготски има една фундаментална разлика между мен и него:Това дето го виждате около вас е направено от хора като мен, а не от хора като него.Творецът търси начин да увладее природата, паразитът се опитва да владее други хора!

63

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било смешно, когато покажат снимки или видео, където се лутат безцелно хора в престилки...... :)))) Нито обясняват какво съдържа ваксината, нито изглеждат на професионалисти.....ама нали требва да излъжем простолюдието :))

62

Край

преди 2 години

От ковита на малката ми гравичка изникнаха уши. Не чувам нищо с тях, но ги има. На един след ваксина *** му прогледнала - това обаче не съм го проверил. Може и да е фейк новина.

61

Анонимен

преди 2 години

"СЗО не назова конкретни страни, нито коментира действията на конкретни правителства."............Че как иначе. Много по-лесно е да се правят на загрижени докато се крият зад полите на чуждестранните правителства само и само да не си цапат ръцете с налаганите диктатури.

60

Значииии:

преди 2 години

Само като се сетя колко велики български личности - художници, учени, артисти, писатели са мъртви заради тая катастрофа наречена СаксКобургГотта побеснявал. Бесовете ме хващат, а като се сетя за 15 000 учители с годишна норма робски труд отгоре ми иде да го удуша с голи ръце.Сега ясна ли ти е мотивацията ми! И като се сетя за още десет изпълнения свързани пряко или косвено с мен, туба с бензин и амин!

59

Сега ще ти обясня:

преди 2 години

Нема велика личност в българската история за последните 150 години дето да не е била очистена заради колониалните претенции на някой!

58

въпрос

преди 2 години

на всички изкарали вируса и в момента които са с този вирус,незнайно защо ни го представят като грип?!тааа значи при заразата носът не е запушен я няма обаяние и вкус няма апетит почти не се храни а нензайно защо постоянно се ходи тоалетна с разтройство,като при дезинтерия реакция наорганизма опитва да се чисти от химическата атака тялото е отровено!отделителната система и метаболизма са адски забавени,сърцето почти го няма,нападнат е мозъкът и кръвоносната система и то било грип ли?не ХИМ.АТАКА

57

Анонимен

преди 2 години

Да припомня - радефф, гроп, слави, кирилчо, бк.п, дай беге, деепс, изправи се да седна, шкембе воевода - всичките са ЗА сертификата и "доброволното" (без което няма да имаш право да работиш, да учиш, да пазаруваш, да имаш банкови сметки) факсиниране! Единствените, които са се обявили срещу това престъпление са хАтака и фъзраждане. Първите ги знаем, че за пари всички правят, за вторите може само да предполагаме. Мислете утре! Изборът е буквално на живот и смърт!

56

Анонимен

преди 2 години

В Швеция са ваксинирани 86% от хората над 12 години. Затова е спокойно .

55

А Зукиии....

преди 2 години

Зукерберг едно, че снася на ЦРУ и корпорации статистически данни дето се използват срещу цивилно население после , второ, че прякора на Фейсбука е клюкарника и трето всеки *** само зяпат и шлекат вътре. И за да не бъда като тях и защото имам по-важна работа не му ползвам на Зуки мечешките услуги. И откакто нямам "Мета" съм републикански, европейски и световен рекордьор.И се не бъркам в чужди животи! Това е пример дето давам - глей си своя живот, не гледай моя!