31

ти остави мигрантите

преди 2 години

Лукашенко започна да спира транзитния газ за ЕС - ще изпукат от студ.

30

С-550

преди 2 години

Шойгу обяви че Русия е приклюрила разработката на новите ПВО ракетни системи С-550 и започва фазата не тестването.

29

Василев

преди 2 години

Това е много силен , но закъснял превантивен удар на руските служби, които използват беларуските , за да ударят полския елит и претенции , каквито амбиции и апетити имат към Украйна и Беларус!Полският балон е на път да се спука, защото в този момент е притиснат от две страни, от ЕС който непоколебимо не приема полската реформа в съдебна система и от руските служби, които още не са преглътнали горчивината от разцеплението на Украйна!!!САЩ трябва да окажат помощ на Полша!Агент Алиша Фалкети!ЦРУ!!

28

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков.........ТИ ДА ВИДИШ!!!!!!!!!! У нас всяко 'диотче може да се гаври с една велика братска страна, към която милиони българи питаем обич и благодарност, която е голям фактор в световната политика, притежава най-технологично развитата военна сила в света, огромен интелектуален потенциал и в последните десетилетия безпогрешна миролюбива и мироопазваща политика! Такива вредни *** (Carachanacus primitivus) трябва да се изчистват, а след тях - дезинфектира!

27

Анонимен

преди 2 години

"рублофилите винаги обясняват, че в "бившите" комунистически държави и диктатури, "демокрацията" била донесла мизерия"------------------------------------------------------------------- Всяка страна де е стъпил пиндостански крак се превръща в Либия или Ирак.

26

Misirka

преди 2 години

Polsha ste byde razmazana za minuti kakto i balXariq i drugite *** darjavici !!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Полша като целува *** на ЕС да си взима мигрантите. Или да се стреля по границите на европа. Ислямизираха ни вече. Що мигрантите не ги ваксинират за Ковид?

24

Анонимен

преди 2 години

"Заказчик - Путин": кризис на границе Беларуси

23

Василев

преди 2 години

НАТО може да отговори подобаващо на Афганско-Таджикистанската, на Афгано-Узбекистанската и на Афгано-Туркменистанската граница , като прати мюсюлмански радикален хабер за Кремъл,Люблянка и ГРУ!Агент Белинда Рамбаули!ЦРУ!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Ние не мразим руснаците, но требва да се вземат в ръце, щото изглеждат жалки в случая :))) Иначе този Лукашенко изглеждаше много уплашен, когато народа му се разбунтува, добре че беше Раша да го задържи за диктатор :)))

21

Натовеца

преди 2 години

Запада ведно с полските *** разбомбиха цлият близък изток и съсздадоха мигрантската криза Русия им била виновна ,мощна шизофрения и олигофренияяя тресе запада !

20

Василев

преди 2 години

Полша трябва да осъзнае факта, че ако продължава да води настъпателна политика в Западна Украйна, ще бере много ядове!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Което ми напомня: рублофилите винаги обясняват, че в "бившите" комунистически държави и диктатури, "демокрацията" била донесла мизерия. Ето още един пример където хич, ама хич няма "други" намеси. Списъкът е дълъг.

18

Василев

преди 2 години

Лукашенко е въпрос на време да го изтърбушат руските олигарси, на които вече им капят лигите от индустриалното наследството на беларуската държава, и сега само го дудндуркат и използват, защото самата Русия е притисната от външнополитическите динамични процеси , разцеплението на Украйна, и засиленото влияние на НАТО в Балтийско и Черно море!!!Агент Тара Мадисън!ЦРУ!!!

17

Хм

преди 2 години

Ам' каквото почукало, такова се обадило, драги ми неолиберасти...

16

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоЕми Раша сама си избра този път, никой не им е виновен в случая :)) Техния бащица го оставиха да ги лъже докато не стане на 100 години и не издъхне...... те си го търпят, значи те ще понасят последствията :)))

15

однако

преди 2 години

Русия няма отношение към мигрантската криза на полско-белоруската граница, но Государят Путин добре помни думите на Великия Сталин, произнесени на Ялтинската конференция през 1945 г. - На протежение на цялата руска история Полша е била коридорът, по който враговете на Русия са преминавали, за да нападат и убиват руския народ.

14

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва на Русия. Даже и тя сама не си вярва. :(

13

Василев

преди 2 години

Не само че има отношение Русия, но тя си партнира и действа в синхрон с Беларус и службите на двете страни!Това е отмъщение на Русия и Беларус, заради санкциите и цветната революция в Беларус!Това е само началото, ще се опитат да изнудят най-вече ЕС за отпадане на санкциите и по либерален търговски режим!Агент Ванина Бъргес!ЦРУ!!!

12

Калеко Алеко

преди 2 години

Разбира се че няма ... рассия е най миролюбивата държава и няма отношение към нищо и никого, тя си е самодостатъчна и сношава само и единствено със себе си, там има едни зелени човечета които носят мирът на земята с референдуми като този в Крим, има и един бащица който прелива от любов към ближните си и е готов да я раздава с пълни шепи и на тези извън рассия, те пък му отвръщат със санкции и противоракетни щитове щото са заблудени и не искат да целуват ръката която иска да ги погали ... !!!