245

Анонимен

преди 2 години

За съжаление много хора смятат ревността за знак за любов. Видите ли силно ревнив партньор, този човек е контролиращ.

244

Анонимен

преди 2 години

Проблем е, че българките обикновено си падат по мутри и наркомани, т. нар. "лошо момче", общо взето у нас простотията винаги е била модерна, а интелектът се приема за нещо излишно и дори недостатък. Бог да я прости жената.

243

Гроби Таласомо

преди 2 години

До МайкаТака, ако стане, убивам не само синът и бащата, но и цялата им рода, до последния ген!

242

Анонимен

преди 2 години

Балкански манталитет...За мъжете е позволено да кръшкат, даже похвално. Ама ако жена реши да укачи нещо чуждо, веднага я заклеймяват като парц***р

241

Майка

преди 2 години

Само и единствено в тази държава винаги обвиняват жертвата. Погнусена съм от всичко, което прочетох, като коментари.Още по-гнусно е човек, който няма идея какво е домашно насилие да коментира как си го е просила. Такива жени са жертви без вина. Ядеш бой, щот си нечия собственост. А в същото време насилника изглежда, като света вода ненапита.Дано да убийците да си получат заслуженото, а душата ѝ намери покой! Горското ѝ детенце!

240

Истина

преди 2 години

В този сайт има много психичноо болни, които мислят, че след като им се изневери трябва да убиваат и разчленяваат. Ми разведете се, бе охлю.ви.

239

До Пеналис

преди 2 години

Само за тези ти думи ти също си за затвор, психаар!

238

...

преди 2 години

Срещу такива престъпления трябва да има смъртна присъда. От къде на къде тея уроооди ще ги хрантутим цял живот в затвора, ако въобще получат доживотна.

237

До Жена

преди 2 години

Разгледай снимките на семейството им и ще ти стане ясно у кого е бил проблемът. В този случай е жената.

236

До 269

преди 2 години

Не говори от името на всеки. Никога не съм изневерявала на мъжа ми, а от 17 години сме женени.

235

до 289

преди 2 години

Кво значи "няма да я гледа" бе ***... за такива думи разстрел!!!!

234

Криминолог

преди 2 години

И още нещо...останалите субекти в престъплението са действали в състав на съучастие. Във формата на подбудители и помагачи. Адвокатите винаги гледат как да прокарат тезата си, че се действали, дори и основният субект на престъплението, в случая убийство, като ПОДБУДИТЕЛИ, защото то НЕ СЕ наказва тежко. И ще видите, че наказанието за тях няма да е никак тежко. Чисто и просто, тя сама си го е търсила, четейки случая...

233

Криминолог

преди 2 години

По пътя на логиката и психологията, за да се стигне го умишлено убийство, е имало тежка причина - в случая - РЕВНОСТ, за да се отключи ревност у даден човешки индивид, значи мозъкът му убедително е приел, че половинката до него или му е изневерила, или има някаква близка авантюра с друг човешки индивид от СЪЩИЯ или ДРУГИЯ ПОЛ. Такива хипотези, обикновено смекчават присъдата, ако се докаже, че наистина Владимирова е изневерявала....по-леко ще е наказанието за унищожителите й.

232

Пеналист

преди 2 години

Кой знае и тази каква па...ча е била! Погледнете я само на какво прилича! Сигурно мъжът й горкият кой знае колко пукници е ял... Много правилно е постъпил! Поне вече няма да я гледа! Да ти писне от такива, за под земята са! Дано прокуратурата поиска по-ниска присъда, като отчете съответната вина и на жертвата.

231

Жена

преди 2 години

Толкова ***, толкова *** на едно място.... Вие сте болни! Жените винаги са виновни. Абе🐃🐃🐃, деца имате ли? Ако дъщеря ви попадне на такъв ***? Който я ревнува дори от сянката ѝ? От родителите, от приятелите? От продавача, от разносвача? Имате ли идея какво е? Да заличиш себе си, за да угодиш на такъв *** и той никога да не е доволен? Да не можеш да се усмихнеш на някой, да кажеш Здравей? Ако утре намерят вашата дъщеря в куфар? Тя ли ще е е виновна, бе, 💩💩?

230

До 282

преди 2 години

Алибито му още в самото начало издишаше.

229

Просветител

преди 2 години

Нищо ново! Нито ще е първата, нито последната! Престъпления се извършват от най-древните и примитивни цивилизации. Затова и единият принцип на наказателното право е, че извършването на престъпления никога няма да бъдат спрени, важното е навреме да им се противодействие и да се наказва субекта обективно.

228

До Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Недостойният човек е този, който изневерява, а не онзи, на когото са изневерили

227

????

преди 2 години

Сигурно ли е, че съпругът й я убил???Най-очевидната версия обикновено издиша!!!!

226

Младияказановадонжуа

преди 2 години

Аз лично ако бях жена бих си избрал за гадже слаб и безработен или слаб клошар пред татуирана мутра, да и купува джипове и да я води по Малдиви,Дубай и тнт, но от 3 милиона българки нито една няма да си избере такъв, а ще предпочете татуираната мутра после ,защо има изневери и такива статии