182

Анонимен

преди 2 години

В България човешкият живот, не се цени.

181

Анонимен

преди 2 години

До пепиИмам N.I.E. (Numero de itentidad Extranjero) но не виждам причина да ти го показвам или казвам. А ти ако нямаш, в Policia Nacional ще ти издрадат след като подадеш необходимите документи. Само гледай от Guardia civil да не те хванат без документи, че освен обяснения, ще си подпишеш и изгонването от Испания. Ай чао.

180

Анонимен

преди 2 години

Така е в работата слушам как ваксините водят до инфаркт и инсулт при сериозна гъстота, до безплодие и даже че умрелите са точно ваксинираните, та какъв да е резултата. С глупаво население, нищо не става. За това сме и най-бързо изчезващата нация в света.

179

Анонимен

преди 2 години

Къде е Витанов?

178

Анонимен

преди 2 години

Испания за разлика от нас не и правят небето на кръстословица, докато тука разстилат бели килими всеки ден. Който дойде време обаче за бустер и там ше им насипят

177

Смях

преди 2 години

Мисирките ни показваха допреди месец Сингапур,Дания и Холандия с 90% набодени.Сега пак се затварят.След няколко седмици ще видите и Испания със стадния имунитет как ще пусне кепенците пак.

176

до 222

преди 2 години

България е начело по смъртност от Ковид от октомври миналата година! Челното място никой няма да ни го вземе, каквото и да си мисли един неграмотен човек като теб!

175

до Пепи

преди 2 години

Ти можеш ли да живееш без да тролиш тука през с една минута бе!?

174

пепи

преди 2 години

Нещата са по сложни отколкото си мислиме . Миналата година Испания и Италия бяха първенци по ковид . После заболелите намаляха . Да не се окаже че това е само затишие пред страхотна буря . Сега като почнат да се разболяват и имунизираните в Испания,да не се върнат пак на първите места . А българия да мине бая назаде след естествения имунитет .

173

Анонимен

преди 2 години

нямат Танас и донт Чалгаре, както и министърът на здравеопазването не е палил маски и т.н., но това е достатъчно

172

Анонимен

преди 2 години

Споко бе днес имунитет утре ковитед

171

В.

преди 2 години

Само преди 3 месеца момиче работещо в Испания каза, че са ваксинирани 50%, че няма никакви ограничения за неваксинирани. Нормално като не ограничаваш някой да не получаваш анти настроения. Затова и няма "антиваксъри". Всъщност почнах са далят хората агентите на компаниите, чиновниците от МЗ и платени медии

170

един

преди 2 години

До Анонимен Мда, в Израел вчера са починали 2 (двама) , в Бг-то - почти 200. Нямам думи колко са зле в Израел ...

169

пепи

преди 2 години

До до ПепиПърво ми покажи документите ти от испания или която и да е друга държава в европа . после ми казвай за хапчета . Пъпчив недораслек .

168

до Пепи

преди 2 години

взимай лекарства, честно ти го казвам!

167

пепи

преди 2 години

Кви хора бре ??? събрали сте една пасмина дето седите по цял ден у форума . Явно сте платени коментатори . На щат към сайта . Нарочно разпалвате картинката . Не сте и стъпвали в чужбина . Явно сте някакви пъпчиви тийнове дето са се хванали за жълти стотинки към сайта . Какво има да ви обяснявам повече . Я си покажете nie от испания . Да ви видя имате ли .

166

пепи

преди 2 години

До до пепиКажи бре . Пазарджишки панелкаджия . Някога в живота си,излизал ли си от пазарджик . Или селото в което живееш . Или за тебе чужбина е Калотина . Преди години с братчедите сте пили кафе . Аз имам 4 години стаж в испания . Доказуем . А ти какво имаш . Нищо повече освен злоба .

165

пепи

преди 2 години

както казаха - нека паднат температурите под нулата в мадрид и околностите и тогава да видим колко болни ще има . А мадрид си е студено място . Три зими изкарах там . Не е много приятно място . Блоковете са им под всякаква критика . ред тухли и духа отвсякъде .

164

Има едно правило:

преди 2 години

Гръмнеш ли Конкорд мъртъв си и нищо не може да ти помогне!И второ правило: измъкнеш ли се от първия залп на Минматар може и да оцелееш, но от втория рядко!

163

Анонимен

преди 2 години

Ще говорим отново февруари, март 2022 година! Аз знам вече резултата, а вие ще познаете ли?