74

Анонимен

преди 2 години

новина, която няма да прочетете тук - Канада е сключила договори за доставка на "ваксини" до 2024! Който си мисли, че Дания, Норвегия, Австралия, Канада и т.н. са далеко.. най-добре да ходи да се реди на опашка за ваксини, че може да свършат.

73

Баце ви Билчо

преди 2 години

От какво ви спасяват ваксините от болест с 0,04% риск от смърт от преди ваксините.Сертификатът от какво ви спасява,като изтече нали ще го подновиш с нова ваксина.Какво ви спасява като работа не искат да има за всичките,това къде пуши ще спре да пуши,за да работиш ваксинка,докога- докато детето ти забели очи и приемеш минимален безусловен доход,защото спасяваш света от затопляне.

72

Анонимен

преди 2 години

След жесток локдаун почти година и с много малко преболедували , вече 2 месеца без никакви мерки. Да, имат случаи х 1500 дневно, което си е рекорд за тях. Но са леки случаи, защото са ваксинирани. И децата. Умрелите са от неваксинираните.

71

До 77

преди 2 години

Ами колкото понася и другите. Всеки следващ път е все по-леко. Така е оцеляло човечеството. Ваксините са от съвсем скоро.

70

Анонимен

преди 2 години

"Въпреки че 87 процента от пълнолетните хора в Норвегия са ваксинирани с поне две дози ваксина срещу КОВИД-19 и 70 процента от цялото население са ваксинирани, броят на инфекциите и хоспитализациите сега бързо нараства." --- това изчерпва всичко! Фактите са, че "ваксините" не работят! От там нататък всеки да си мисли защо искат всички да ни набодат!

69

Шаши

преди 2 години

Какво ни интересува Норвегия. Защо няма данни за бушмените? Там на коя стреличка са?

68

Анонимен

преди 2 години

До 75 Пак питам. Ти лично ли ги брой, Овча Главо?

67

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалият ще боледува пак. Тези, които бяха болни от британския, сега боледуват от делтата. Колко точно пъти може тялото да понесе тази тежка инфекция? Ще се ваксинираш, и още как! за да се опазиш.

66

До от Испания

преди 2 години

Ама то и ние си преболедувахме и забравихме. Останаха само някакви ваксинирани за разнасят заразата, ама скоро ще я разнасят само помежду си, та и това не е проблем.

65

До69

преди 2 години

На какъв език трябва да ти се говори, Норвегия регистрира своят най голям брой жертви и новозаразени от началото на пандемията,въпреки своите над 70% ваксинирани люде.

64

Баце ви Билчо

преди 2 години

Нищо ново.Засега се успокояваме,че не са задължителни.Верно тия ваксини нещо им засега мозъка на ваксинираните, та не могат да осъзнаят в каква дупка ни вкарват от която излизане няма.

63

До 69

преди 2 години

Кои ваксини, първата, третата, или четирсет и петата? До някое време ще спасяват, ами после? Болният боледува тежко веднъж, ваксинирания, колко дози може да понесе преди да му се избуши имунната система и да започне да умира от тривиални микробчета?

62

Анонимен

преди 2 години

До Ти ли ги брой Овча главо ?

61

Анонимен

преди 2 години

Норвегия има ръст на инфекциите, да - 1500 дневно средно за последната седмица. Вчера починали-1. Един човек!!! Не разбирате ли , че ваксинити спасяват!

60

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че скоро ще "обърнат" зеления сертификат и право на такъв ще имат само неваксинирани.

59

Апокалипто

преди 2 години

До 62 Защото нямаше масова психоза, клен. Бабичките и старците ни мизерстват от години. Пият по една торба хапчета и вярват на телевизорите. За две години побъркаха хората. За това са пълни болниците. Играят си със страха на хората. А най-големият страх на човека, от смъртта. След всекидневна промивка на мозъка, какво очакваш

58

Анонимен

преди 2 години

Ще видим какво друго са ни измислили сценаристите. Дози, дози, поредни дози. Да не стане така, че да няма на кого да ги слагат, че ще стане весело.

57

IMMORTAL

преди 2 години

Аз се ваксинирам само с норвежки Блек Метъл, другото е дрън, дрън... Интересно ми е Варг/Бурзум какво казва по темата... По едно време имаше ютуб канал...

56

Анонимен

преди 2 години

...Трета доза... а още няма и година от както пуснаха ваксините! До коя ли ще стигнат след още една година? Колко дози може да понесе организма?

55

Направо целия флакон

преди 2 години

да слагат наведньж, няма какво да си играем с детски дозички на всеки няколко месеца.