518

C2H5OH

преди 2 години

Да не би да чака да минат изборите и тогава да умре?

517

Мисирка

преди 2 години

До Защо не се покаже? Зле е човека и не може. Не може и телефон да държи за интервю. Да не говорим за гостуване в телевизията. Човека е на легло и системи.

516

Тежко Болен е

преди 2 години

Затова НЕ СЕ показва и го няма никъде.

515

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на това.Смятам,че този текст е писан от друг,не от Кунчев.Досега не се е изказвал чрез Фейсбук.Ето Слави,Борисов, Мангъров често постват там.Как така сега Кунчев се разболява,изчезва за 1месец,и изведнъж реши да ни информира чрез социалните мрежи.Направил си е профил,специално за целта ли?Освен това,хората питаха "Къде е,Кунчев?"А не-Ваксиниран ли е, с колко дози и колко още иска да си слага?! Никой не го пита това. "Гузен негонен бяга"се получава.И снимката в профила е стара,от нета.

514

Явно се УКРИВАЛ

преди 2 години

ЗАЩОТО много ТЕЖЪК Ковид е изкарал Кунчев ЕДВАМ Е оцелял и ОСТАНАЛ жив!

513

художника

преди 2 години

До Мисля синяма врагове на ваксините, има врагове срещу Ковид-ваксините. И как един не ваксиниран и здрав човек е убиец на близките си, ако са ваксинирани? Ваксината /може би/ предпазва само ваксинирания, който също разнася вируса. И той ли е "убиец" по вашата логика? Айде мисли преди да пишеш глупости! Май ваксините засягат и мозъка. Хахахахаха....

512

Анонимен

преди 2 години

Защо точно само за ковид? От хепатит В загиват 2млн души всяка година! Не го знаехте нали? И никой нищо не казва? Нямаше локдаун? През 2017/18 от ГРИП в Германия загинаха 25000 души! Не го знаехте нали? Нямаше локдаун, сертификати, маски? Провете фактите които казах - просто гугъл.

511

Анонимен

преди 2 години

Горкия той. Дълбоко в себе си и много тайно е против ваксините.Обаче длъжността му е такава ,че няма как да се скрие и му хакнаха ваксините и се разболя.Че отгоре на това вика ,че му е добре така.

510

Защо не се покаже?

преди 2 години

Поне за една минута ами някакъв пост във ФБ се повтаря от мисиркитв вече втори ден?Какъв е този лек ковид при който не можеш да запишеш 1 видео от 2 мин?

509

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам ,че си на 75 години,нито че си с оперяция,а си манипулатор от Атака.

508

Анонимен

преди 2 години

Е, как си го изкарал леко бе Кунчев? Това е смъртоносна болест, заради която си струва да се затвори всичко и да губим десетки и стотици милиарди! Междуобластните КПП-та донесоха ли голям успех? Глобите за разходка в планината умно решение ли беше? Дай коментар по тези теми, моля!

507

Анонимен

преди 2 години

Пост-ковид-синдром.Да си мислиш,че си жив.

506

ФРАМАМАФИЯ

преди 2 години

Както каза една процесорка ще има и 5-та 6-та вълна... демек още игли и боцкания.Ще ви боцкаме докато започнете да имате повече ваксина от колкото кръв в тялото. Биомаса - е те това сте за нас. Ще ви доим до припадък.

505

Мисля си

преди 2 години

Всеки враг на ваксините е убиец на близките си. Не ме интересува Кунчев, гладам как е в напредналите държави.

504

Дедо

преди 2 години

Доц. Ангел Кунчев 30. Септември 2021: Третата доза ваксина не е особено необходима за здрави хора на средна възраст!....Аз ще си сложа трета доза в рамките на октомври"

503

Един

преди 2 години

... затова един месец ни вест ни кост от тебе.

502

Анонимен

преди 2 години

А аз съм на 75 години, изкарал съм тежка онкологична операция, след която и след химиотерапия съм съвсем ок и живея нормално , доколкото ми позволяват фашистките ограничения. Не съм се ваксинирал и никога не бих го направил с тази експериментална отрова. Преди година изкарах леко ковида. Стоях си в къщи, четох си книжки и приемах много течности и булиони. И не умрях. Но може би щеше да е друго ако ако бях се набоцкал или недай боже бях отишъл в болница. Така че айде стига манипулации. Пари !

501

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не се правите на интересни -всеки ден питахте къде е Кунчев, а сега не искате да ви го навират.

500

До Анонимен 555

преди 2 години

След шестата игла ваксъри няма да има.

499

дедо от село

преди 2 години

А бре,колко деня тоя ф,ашист ще виси в нета като прани г,ащи на теля? Толко ли е важен за народа ,та трябва да му гледаме т,ъпашката физиономия деня и нощя!