32

Да не се лъжем

преди 2 години

Ако е важно да се ваксинират всички (а това е важно!) дали чрез убеждаване, дали чрез принуждаване става безразлично.Казват, че трябвало да се убеждава, но ако резултатът е предварително известен, то убеждаването по същество означава манипулация. Лично аз предпочитам да ме принуждават, а не да ме манипулират. По-честно е.

31

konqeonq

преди 2 години

Добре, че изфабрикуваха тая пандемия, та лъсна колко проста маса се движи по земята :))

30

онясконя

преди 2 години

боцнете се вече, много пренаселено стана ;)

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "И как точно форумният експерт стигна до извода" - ето ти *** пример за намиране на информация - намираш клип в битшут за 50к починали след факсинация. След това с малко търсене в дъкдъкгоу се намират и скрийншоти от документите изтекли от медикеър. След това с още малко търсене виждаш, че медикеър (или всъщност който и да е) така и не са отрекли фактът по същество, а само има адвокатски недомлъвки от сорта "*** то не е точно така".

28

:)

преди 2 години

Извинете, набодените, на коя точно доза ще осмислите как небрежно сте постъпили към себе си? И аз не зная как точно стоят нещата, но е ясно, че не е, както ни казват, което е достатъчно да съм пас.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"И как точно форумният експерт стигна до извода, че ваксините ни помагат, а вредят? Руски сайтове? Фейса?" - съжалявам, но сураттефтер нямам! Руски сайтове също скоро не съм чел. За щастие мога свободно да чета немски и английски (и руски всъщност, но както казах, там не са ми интересни, щото си ползват техните разработки) и предпочитам да се информирам директно от източниците. За начинаещи бих препоръчал bitchute и telegram и след това факт чекинг в duckduckgo. Други въпроси?

26

Анонимен

преди 2 години

И как точно форумният експерт стигна до извода, че ваксините ни помагат, а вредят? Руски сайтове? Фейса? Всички факти, статистики, голата действителност говорят за точно обратното .

25

Анонимен

преди 2 години

И как точно ще убедят хората да се бодат като всеки ден става все по-ясно, че факсините нямат никакъв положителен медицински ефект! Ей нА - най-набодените държави пак започват да въртят старата лента! А на всичко отгоре от ден на ден излизат и все повече доказателства не само, че факсите не помагат, ами даже и вредят! Факт е, че масите са уфтсе, които вече са с досатъчно промити мозъци и слушкат каквото има се каже, но тези, които до момента не са се наболи за щастие не са от тях!

24

Анонимен

преди 2 години

До славянин Я ходи да направиш една борбичка. Мисленето не ти е било никога силна страна. Затова си отишъл в спортно училище - щото не си могъл да мислиш.

23

славянин

преди 2 години

"Трябва да убеждаваме хората, не да ги задължаваме"! Няма как да убедиш нормален човек в една лъжа!

22

Анонимен

преди 2 години

До Асан Само Асан си прави от прочетеното подобни "изводи".

21

Асан

преди 2 години

Швабите кацнаха на Мангъровия само той си е чел учебника по имунология :)))

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "17, моето "дередже" си е супер" Това не е сравнение. Ти може да си се чувстваш "супер" и като последна дупка на кавала. Това не бърка всички останали. Не, че има значение де, тук всички сте от сой. Затова ви се смее целия свят.

19

Анонимен

преди 2 години

17, моето "дередже" си е супер. В допълнение, не навивам никой да СЕ или да НЕ се ваксинира, макар че предвид образованието и професията ми, доста познати ме питат за мнение. Аз не съм антиваксър, но съм против тези конкретни "ваксини", но теб щом те влече може да си сложиш колкото решиш. Тялото си е твое, ума също ;)))

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Аз не съм експерт по "интернет", а другаформа на редакция тук във форума няма, тъй че, дишай дълбоко и се съсредоточи върху съдържанието, вместо да се правиш на дървен философ.

17

Анонимен

преди 2 години

До 13. А ти български малко четеш ли? Щото да пишеш явно ти е непосилно.

16

Анонимен

преди 2 години

До 12 "значи, че ви обръщам внимание върху факта..." Не, в интернет писането с уголемен шрифт се приема за викане. Значи, че викаш.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 "12, или че имаме малко повече мозък от вас" Това си личи по дереджето ви в живота и съответно нашето (на ваксинираните). Когато фактите говорят ... :)))

14

Анонимен

преди 2 години

12, или че имаме малко повече мозък от вас примирите мозъци и по - малко ни е страх от баба Яга (разбирай ковид ;)))

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Моля, убеди ни с непоклатимите си доводи, базиращи се на желязна логика. Сега е момента да ме накараш да се инжектирам с бъркочите. Давай, другарю." Не се васкинирай, моля те. Направи услуга на всички. :)