123

Анонимен

преди 2 години

Ако германците не ги мързеше да вършат всякаква работа, нямаше да имат нужда от имигранти. Сами са си виновни.

122

Рефюджис Веком

преди 2 години

Точно обратното . НЯМА нацизъм в Германия и затова разни малцинства с кафява кожа и сини венци си правят каквото си искат . Ако имаше нацизъм тоя "българин" с татуирания автомат сега щеше да дава интервю от някоя кофа за сммет през избитите си зъби . Германия се изтолерасти и разни третополови завзеха власта ... сега вече пътят на тази държава е само надолу... Ще има да си спомнят със сълзички в очите за минало величие докато целуват краката на тъмните "бежанци" .....

121

Анонимен

преди 2 години

Тези "българи" от които се оплакват германците, всъщност не са никакви българи. Ние ги наричаме: римляни с български паспорти.

120

Анонимен

преди 2 години

тези не са българи ,а шведи

119

Анонимен

преди 2 години

Пак нацизъм в Германия. Техните свинне в Слънчака не цапат ли и чистят ли си?

118

Анонимен

преди 2 години

Още черни и цветни ще пратим в Германия. Да се унищожи хитлеро-фашизмът завинаги. САЩ и Великобритания унищожаваха цели гремански градове.

117

Анонимен

преди 2 години

А германците защо убиха в газови камери и разстреляха 6 милиона евреи? Германците са най-простиятт народ на света.

116

Зевзек

преди 2 години

Всичко се изяснява в последното изречение от статията. В Столипиново живеят само хора с български лични документи.

115

Анонимен

преди 2 години

Веднага Хелзингският комитет да заведе дело за дискриминация понеже на манговците не им извозват *** всеки ден. Това е недопустимо за държава от ЕС. Няма татуираните да се разкарват до далечното кошче я.

114

Анонимен

преди 2 години

може да ви е смешно ама бай минговците са прави. дойчистанците си избиват расистките комплекси срещу българи и румънци от всички бои защото не могат да го направят срещу турци, арапи и некри. от германеца по голям расист на света няма. особено баден вюртемберг и бавария. прусаците също са доста мързеливи и расисти ама не се взимат толкова на сериозно. друго си е дойчистанеца куколд като оближе каймака на някой некр който току що е заковал голямата бети в дупарата.

113

тая

преди 2 години

мр6а да си гледа в неиния двор а не все в чуйдата паница

112

Иван

преди 2 години

Всичко опира до организацията, ама до много лошата организация. Ако нашите коооо мунистически величия начело на СССР,вместо пропаганда и организиран транспорт до Европейския съюз ги бяха опътили към МАСКВЬЙ нещата щяха да са тъс таман. Немаше да има своеволия,ако не свикнеш с режима след кратки убеждения бързо ще влезеш у релсите,немаше да има словоизлеяния по газетата и списание "Оганьок", ама кой да се сети,ех времена и нрави.

111

Новите БЕГЕта

преди 2 години

На улицата я заковахме. В една барака леко я вкарахме. Леле мале до зори, станахме на маскари ... Сашо, Мустафа, Асен и аз!

110

Анонимен

преди 2 години

Когато съобщават за "българи" и "румънци" живеещи в един и същ квартал на запад, значи са 100% poмуланци.

109

Анонимен

преди 2 години

Има разлипни българи. Има ги онеизи, възвишаните, умните, борбените, добрите, четящите... Има ги и гнуууууууусните дооооолни чалгари. Чалгар видиш - гърми го!

108

Жлжлжлблб

преди 2 години

Германците си замениха ядрените централи за китайски слънчеви панели! Дали не са умниците на Европа?!?

107

Анонимен

преди 2 години

Повечето от наленци са. .. Абе да си го кажеме - баяр животнски се държат.

106

Иванов

преди 2 години

Ами интегрирайте ги Вие! Знаете ли кога ще стане това- НИКОГА! Продължавайте да потъвате във вашите собствени безумеци. Дано се изнесът всички *** от БГ към вашата идеалистична демокрация!

105

Щерю

преди 2 години

Тия "българи" и "румънци" Хитлер щеше набързо да ги сложи в Нивея и ФА...

104

До Германец

преди 2 години

Ти с отиването си в Германия си се превърнал от бугаропитек в германопитек. Вместо да пиеш ракия и да ядеш туршия, се наливаш с бира и се тъпчеш с наденички. Ама вече се чувстваш "европеец". Няма значение, че макар да си напуснал селото, то не те е напуснало. Познах ли или да?