178

Чичо Пей

преди 2 години

ГЕРБ е пирова победа от създаването си на политическия хоризонт.БКП-ДС създадоха ДПС като своя бухалка.Рояка от тази противоконституционно,анти българско и етнически обосновано от ПОГАНЦИ-ТУРЦИ и еничери-*** не само по етнос но и по самосъзнание,наистина създават история анти българска окопационна и феодална.Ердоган Адолф Хитлер е мечтателя за ислямизиране на Балканите,Европа дори и Азия.Християни,ще позволим ли на ислямистите-фанатици да ни погазват правата,културата и авторитета?!

177

Маг Минчо

преди 2 години

Доста финанси са наляти в кампанията им.Реклами като цунами в Тубата, ТВ, постери, билбордове... На Кукловодите им е нужна Власт СЕГА И ВЕДНАГА!

176

Цървул

преди 2 години

А Вие, които на всеки следващи избори гласувате за СЛЕДВАЩИТЕ СПАСИТЕЛИ,не се ли уморихте от собствената си наивност вече??? Защото след Царя, аз се уморих окончателно!

175

обективен

преди 2 години

Възраждане с номер 5

174

Сметката е че --

преди 2 години

--- за Шкафа гласуват до 1 200 000 --по-малки шкафчета --по точно около 350 000 пълнещи малки шкафчета и по горе долу още 3-*** техни роднини ! Тези като знаят колко е хубаво като погледнеш пълното шкафче няма ни ковид да ги плаши ни нищо, на черното бяло викат и на бегом със цялото домочадие се носят към урните .щето иначе знаят ,че ще като във оная песен,, моето голямо шкафче тъжноо се стопяяяваааа .,,,, тънее в празнооотаааа...

173

той

преди 2 години

Много мои познати казват.че няма да гласуват,защото резултатите са видими.Така и аз мисля да направя.В неделя отивам за гъби.

172

До 193

преди 2 години

Какво достойно поведение искаш от тази злобна канцеларска мишка радев!

171

Анонимен

преди 2 години

Жалко за социалистите. И с кой имат еднакви проценти - харвардските мошеници, лъжци и крадци! Но...простите хора се лъжат лесно! Радев изигра БСП и Нинова изключително подло.

170

В.

преди 2 години

Виж кой финансира "изследването" и пропусни...

169

П.К. инк.

преди 2 години

-ПП поведе с близо 2 % НА БСП... ЦСК поведе с 2 на нула на Левски??? Тия, вероятно са от простите спортни джурналя???

168

Анонимен

преди 2 години

К.Петков и Василев, са организатори и изпълнители на Проекта за фалшифициране на Изборите !!! От един месец подготвяха овцете ,че ще набият на машините стотици хиляди гласа ,за да имат 121 депутати ....Обаче ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ СПЯТ И всичко цъфна...Тепърва ще става по -весело...

167

ХаХа

преди 2 години

До 188 Също като оня от маалата, който казваше "Исках да гласувам, ама нямах желание".

166

Анонимен

преди 2 години

Добре, че поведе ама кой нормален ще се реди на опашка в пик на ковид пандемията! Сори ПП ама дори да искам да гласувам за вас, няма да гласувам! Тези избори трябваше да се отложат !

165

Социолокче

преди 2 години

Брей колко приличат тези изследвания на тези които агенциите даваха през април за тогавашните парламентарни ..., ако някой въобще си направи труда да провери архивите..... Само дето ги нямаше ПП а пък се мъдреха патриоти и ВМРО... Ама до един не познаха... Та сега ли да им се вярва..... :-)

164

До 182

преди 2 години

Бойко ти ли си?Или Дончев, Сачева?Май спирането на кранчето към фирмите ви, доста боли.

163

Анонимен

преди 2 години

Победител и губещ едновременно.

162

Shark

преди 2 години

До Румен Петков. Най-напред да видим Бойко и шайката му в централния софийски затвор, а после ще видим за други.

161

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Няма значение кой с колко % води!....народа да гласува и възстане с/у мафията !....стига с тая мизерия,в която сме!...да се пазим и от Славчо !...

160

Dinosaurus

преди 2 години

До Анонимен 171 А що не се светваш, че тези "протестъри" излъгаха 60% от електората, че могат да направят промяна, а не подмяна. Особено пък БСП колко е нова и променена, думи нямам! Я си включи реотаните, че трети извънредни избори са още 100 милиончета, докато "чегъртачит"е се надлъгват. Ето затова не гласуваме, шоу в НС за 100-120 милиона не ни се гледа. Като отсвирим чорапа, тогава ше се нормализира живота, аман от болни без-моьъци!

159

Лъжливите овчарчета

преди 2 години

Кирето и Асенчо ако вземат повече от 9% означава, че са спазарили IT от Сиела, за да фалшифицират изборите. Те са способни на това- Кирето е нагъл, а Асенчо-умен, а и наляха милиони по сметката на партията им отвън и отвътре. Дори Нинова каза, че машини за резервни не трабва да има. Според гласувания закон в НС, ако машина откаже или има грешка в софтуера се минава на гласуване с бюлетини. Какви са тези 600 машини? ЦИК задейства Главния прокурор по случая.